ЮЛИ 2020 - Тема №3

• 37 764
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Оф и Аз съм така почти всеки ден..... Моя свекър е  лекар и ми беше казал да пия ибупрофен ама Аз Не пих.
Парацетамол не помага за главоболие нз що го препоръчват.
Опитай се да търпиш,релакс, студения компрес облекчава също,ако имаш дифузер с масло от мента помага също (Аз нямам, приятелки са ми го препоръчвали) 
Като пия кафенце и ми минава ако не е някакво мигренозно главоболие.

# 556
  • София
Мен ме боли много рядко и в повечето  случаи се оказва от обезводняване. От както съм бременна до сега ме е ноляла само веднъж, от преумора и обезводняване. Изпих на 2-3 пъти 1 литър вода в рамките на около 40 минути и легнах на тъмно и тихо. Като се събудих беше почти изчезнала. Та пробвай и с вода...

# 557
Момичета от вчера имам болки в корема и на моменти ме заболява много рязко.Чудя се дали трябва да се притеснявам ? Някой друг има ли такъв проблем ? На преглед съм чак на 05.02.Simple Smile

# 558
За ФМ на мен АГ ми каза в 20та седмица да отида. За главоболие парацетамол ми помага, друго не знам какво.

# 559
  • София
Манди Портокалова, благодаря ти за идеите, кутиите много ми харесват, но размерът пак не ме устройва много много и ми идват леко скъпи. Ако имахме и ние The Container Store щеше да е оптимално. Повивалникът е чудесен, но трудно ще му намеря място, това ми е като най-краен вариант. Бях чувала и че има някакви като подложки ли как да ги нарека, които биха ми помогнали да повдигна малко подвижният повивалник, ако е прекалено нисък на бюрото. Иначе гледам, масово ползват скринът Малм на Икеа и подвижен повивалник отгоре, а моето бюро/тоалетка е горе-долу толкова високо и много се надявам да свърши работа.

VALL..., съчуствам ти, аз вчера бях така - събудих се с главоболие и след 2 нурофена и 2 парацетамола ефекта беше нулев. Вечерта направо ревях от болка и се чудех дали да събудя ММ да иде до аптеката за нещо, но последният парацетамол в 3 сутринта успя да ме успокои и да заспя. Днес пак малко ме наболява, но е търпимо. Това с водата в моят случай не е причината, тъй като пия едни 10л дневно, та бих те посъветвала да си премериш и кръвното Simple Smile

И ще съм на ФМ 20г.с. (завършена и почната 21г.с) и то не, защото не може по-рано или по-късно,а просто тогава е най-оптимално. Нямам търпение вече до прегледа, че последно бях на  07.01. Като още не го усещам поне да го видя.

# 560
Добро утро, момичета! В това пролетно време настроението е съвсем друго Nature High Brightness
Как сте? Тези дни от време на време имам циститни  оплаквания и ще трябва да вземам мерки.

В момента в емаг има огромни намаления на Kikkaboo и други модели. Който се е спрял на такава количка  Simple Smile
Тези дни говорих с приятелка и тя ми каза че Kikka boo били с непомпащи гуми и возели по-твърдо, не съм ги виждала на живо, но това честно казано ме отказа.
Харесах модел на KinderKraft, но ще изчакам да я видя на живо и тогава Simple Smile

За главоболие и аз знам, че може само парацетамол като цяло. Много са неприятни тея неразположения, дано бързо се разминават.

Желая ви прекрасен ден! 🌼🌼🌼

# 561
Azida, доколкото знам Нурофена е забранен за пиене по време на бременност. Кой ти го препоръча, че и 2 броя?

# 562
  • София
Azida, доколкото знам Нурофена е забранен за пиене по време на бременност. Кой ти го препоръча, че и 2 броя?

Не помня точно кой, някой ми беше споменал. Четох, че е противопоказен в третият триместър, може и да греша

# 563
Всичко с ибупрофен е забранено, за съжаление.

Нищо им няма на количките с непомпащи гуми, те си имат амортисьори и не друсат много.

# 564
Как сте днес? Времето е страхотно за разходки. Май като влязох в 4 месец се чувствам по-добре, дано така да продължа. Е, изключвам кисилините и пишкането по сто пъти посреднощ. Grinning
Кошарата, която съм си харесала е намалена в момента и мнооого се чудя дали да не я поръчам... Thinking

# 565
Аз не разбирам много от колички, а и не съм ходила още да разглеждам. Мисля че най-добре е да се види на живо и всеки да си преценя  Simple Smile затова и не бързам. Но попаднах на намаления, нещо от сорта на -50%, което си е много добре сделка. 🙄

тинити, разбирам колебанието ти. Ама ако си твърдо решена, че е това кошарата- смело 😊

Момичета, какви столчета за кола смятате да вземете. На мен сякаш ми се иска да инвестирам повече в това, отколкото в самата количка.  Но повечето са 2в1 или 3в1 и не знам как ще действам. Някой има ли опит с тези които са от комплектите?Тази количка, която си харесах, я има само със столче за кола. Ще съм благодарна за отзиви 🌼

# 566
На сайбекс и пег перего са им хубави столчетата. Също бритакс, макси кози, айсейф. Аз имам сайбекс сирона, но ѝ трябва някаква приставка за новородено, която нямам, и кошницата от пегперегото

# 567
Аз вчера и днес съм с непрекъснато главоболие. Вчера ми се гадеше, цял следобед спах, уви сутринта се събудих с главоболие. Пробвах да пия вода, 3 в 1, разходка навън, но все пак сега пих парацетамол, не мога вече да търпя 🙁. Дано да мине...и да не е начало на разболяване.

# 568
Аз също харесах на кика боо уго меланж и ли нещо такова,а харесах,кангароо icon и на чиполино Малта  но по натам ще ида до ги огледам на живо.
Иначе снахата (на брат ми жена му) си беше купила с помпащи гуми ( Dizain baby)и поне 5,6 пъти и се наложи да ги лепи.
Нали вече всички имат амортосьори което предполага по меко возене(уж)
Ако някои има отзиви за тези марки колички нека споделя 🥰🥰🥰

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 18:41 от nikolova_03

# 569
  • София
Понеже чета и в юнската тема, там многи добро предложение видях за кошарата - на ИКЕА има един модел от чисто дърво. Момичето каза, че сестра й е взела такава и има големо преимущество - като започнали да разстат зъби на детето и започнало да я гризе и лигави, обаче като е чисто дърво, реално не гризе бои и лакове. Аз мислех да взема бяла, обаче сега ще помисля малко по върпоса!
Иначе била много стабилна и удобна.

Общи условия

Активация на акаунт