Как тренирам - 24

• 31 266
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Привет! Съвсем спорадично се появявам в темата, за да пиша, но чета всеки пост. След малко побутване от Ани ще кача две снимки Септември 2019 - Февруари 2020.
...
Ще я изтрия по-късно, така че ви моля да не цитирате. ✌
На 45 г и 3 месеца съм. Започнах да ходя на фитнес в началото на Септември 2019, три месеца преди рождения ми ден, за да сваля поне малко. Попаднах на читав треньор, който ме мотивира достатъчно.
Тренирам два пъти седмично + един ден само кардио (ако ми остане време).
От началото на този месец “работя” с един от последователите ми в IG, руснак, който ми изпраща програма за седмицата (две тренировки). Обикновено иска едно или две видеа как изпълнявам дадено упражнение, за да ме коригира своевременно,  в рамките на няколко минути . Изключително точен и дисциплиниран, което изисква и от мен.
Не спазвам негови режими, защото продуктите в далечен Сибир и тези тук са различни.
По отношение на храната следвам съвети на други двама сладури, които са изключително полезни и съм им супер благодарна. В дните, в които тренирам 127г протеин -34 г мазнини - 127 г въглехидрати. В останалите * 85 протеин и въглехидрати и под 27г мазнини. Калории 1625 / 1480.
Това е схемата ми през  последните 3седмици. След седмица ще се консултирам отново, след поредното измерване и ако се налагат корекции ще ги направя.
Позволявам си сладки неща, алкохол и прочие вредности веднъж седмично. Не целя изобщо релефи, плочки и т.н. Искам по-стегната мускулатура и тонус на тялото. Не прекалявам с натоварванията и интензивните тренировки, не смятам, че са за мен.
Ако някой смята, че ще е полезно мога да постна какви са тренировките.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 20:53 от G&B

# 286
Браво! Направо все едно е различен човек на снимките.
Изглежда, че доста целулит си имала. Там как се справи?

Ако ти се пише, кажи как тренираш.

# 287
Браво! Направо все едно е различен човек на снимките.
Изглежда, че доста целулит си имала. Там как се справи?
Масажи, масла, храна. Все още имам, разбира се, но дори с клин не се забелязва особено.

# 288
Може ли инфо за тренировките?

# 289
Би ли си коригирала поста, не бих искала снимките да останат в темата, особено първата и изрично помолих да не се цитира.

# 290
Е жената ,нали каза да не я цитираме 😃 Редактирайте си поста ,после човек не смее да качи прогрес.

# 291
Редактирано, съжалявам

# 292
  • Бургас/Пз
Това се казва истниска промяна. Браво на теб, страхотно и много мотивиращо постижение. Представям си след още няколко месеца в каква уникална форма ще бъдеш, ако продължаваш така. Ето това е треньор, който постига истинска трансформация, но явно и ти си от трениращите, които слушат и се стараят. Още веднъж поздравления, сигурна съм, че ще си мотивация за много хора.
Аз също бих се радвала да видя какви са тренировките.

# 293
Ще ти покажа на по бира в Нептун 😉.
Шегувам се, ще ги напиша по-късно.

# 294
Браво, G&B! Чудесна промяна!
Ще се радвам да споделиш тренировките. Много ми е интересно.

# 295
Поздравления за резултата и от мен! На мен основният ми проблем е да изкарам по- дълго време с чисто хранене. Моля те сподели какво и как те мотивира, че да крадна малко Simple Smile

# 296
  • Бургас/Пз
Поздравления за резултата и от мен! На мен основният ми проблем е да изкарам по- дълго време с чисто хранене. Моля те сподели какво и как те мотивира, че да крадна малко Simple Smile
Не съм G&B, но мен най-много, да не кажа единствено за храненето ме мотивира изглаждането на целулита. Значи толкова много мразя целулит и толкова бързо ми се появява, че повече няма накъде. Пробеми с килата никога не съм имала, ама тоя отвратилен целулит ме съсипваше. Исега си знам дойде ли Великден и Коледа, после ще се боря с него. Обаче съм си чревоугодник и не мога да се въздържа нито от козунаци, нито от Коледно-новогодишните похапвания.

Ще ти покажа на по бира в Нептун 😉.
Шегувам се, ще ги напиша по-късно.
Оооо, ще си я чакам бирата на Нептун с голямо удоволствие! Heart Eyes

# 297
Ще се опитам възможно най-кратко да опиша. От началото на месеца:
Скрит текст:
Седмица 1, Тренировка 1

Загряване - пътека 10 минути / Наклон 11, скорост 5
Флайс с дъмбели  4*15  
Пуловър с дъмбел  4*15
Абдуктор  4*15
Напади с дъмбели  4*15
Коремни преси 5*25
Кардио - пътека 20 мин / Наклон 11, скорост 5

Седмица 1, Тренировка 2
Клекове с дъмбел 4*15
Абдуктор 4*15
Бедрено сгъване от лег 4*15
Бедрено сгъване от седеж 4*15
Трицепс 4*15
Пресса низ (това не знам как е на български, може би кофички) 5*5
Кардио 30 мин

Седмица 2, Тренировка 1
Загряване 10 мин (rowing)
Придърпване на вертикален скрипец 4*15
Пуловър с дъмбел 4*15
Гребане от седеж 4*15
Напади в движение 4*15
Лег преса 4*15
Коремни преси (crunches) 5*25
Кардио 20 мин

Седмица 2, Тренировка 2
Напади с дъмбели 4*15
Абдуктор 4*15
Степ 2*5 мин
Придърпване на вертикален скрипец 4*15
Бицепс на машина 4*15
Коремни преси 5*25

Седмица 3, Тренировка 1
Клекове 30 повторения
Абдуктор 25 повт.
Бедрено сгъване от седеж 25 повт.
Бедрено сгъване от лег 25 повт.
Придърпване на вертикален скрипец 25 повт.
Коремни преси 25 повт.
*Серията се изпълнява без почивки между отделните упражнения. Повтарят се четири серии с почивка от една минута между тях.
Работи чудесно, ако във фитнеса съм сама.

Седмица 3, Тренировка 2 (идентична с първата тренировка от седмица 1 с повече повторения)
Флайс с дъмбели  4*20
Пуловър с дъмбел  4*20
Абдуктор  4*20
Напади с дъмбели  4*20
Коремни преси 5*25

Седмица 4, Тренировка 1 (идентична с втората тренировка от седмица 1 с повече повторения)
Клекове с дъмбел 4*20
Абдуктор 4*20
Бедрено сгъване от лег 4*20
Бедрено сгъване от седеж 4*20
Трицепс 4*20
Пресса низ (това не знам как е на български, може би кофички) 5*5
Кардио 30 мин - пътека 20 мин / Наклон 11, скорост 5;  Rowing 10 мин

За храната няма да пиша, ще стане доста дълго. Ако някой има въпроси с удоволствие ще отговоря.
Изпратих на лични една снимка на целулита ми към момента. Има известно подобрение, Punk_girl вероятно ще потвърди. Не ми се иска да я качвам тук Wink. Правя масажи с cellulite cup, с утайка от кафе поне веднъж седмично след вана и масаж с антицелулитно масло със стягащ ефект Rivana, купено от България.
Вода - поне 1,5 литра на ден.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 18:43 от G&B

# 298
Потвърждавам!

# 299
Здравейте,
аз имам голям напредък с целулита.При мен голям плюс изигра спирането на млечните и пиенето на колаген.
Искам да попитам в какво съотношение са ви протеини, мазнини , въглехидрати и кой програми използвате?Аз целя изчистване и запазване на мускулатура, не искам да свалям.

Общи условия

Активация на акаунт