Как тренирам - 24

• 31 236
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Велико Търново
.Знам ,, че проблем ми е храната.Ще пробвам да я коригирам.Има ли някой , който да ползва българско проложение?

"Здравословно". Идеална работа ми върши, не е като фитнеспал, но аз не логвам рецецпти, а само отделни храни.

Днес тренировката ще е крака. Утре няма да има част, която да не ме боли.
Ще си напиша тренировката по-късно като се върна.

# 316
Аз пък вчера правих крака. Прилична тренировчица. Стандартното клекове, тяга и напади...Satisfied
Стана ми смешно как някои мъже заглеждат тежестите и после мен и пак тежестите. Ама като мога да ги дигна, защо да се пестя. Даже и треньора ме погледна с почуда, понеже знае от къде почнахме. Не съм дигала 100-200 кила, ама за предно бедро 90 си ги дигам.
Пробвах военната преса. Много яко упражнение, но ми е рано за 20 ка. По скоро една две седмици с 10-15 и после 20ката, че с нея повече от 6 до 8 повторения няма да успея. А бе рамото си ми е слабо и това е.
Вчера си купих антицелулитния серум на Асам. Вечерта го насесох с комбинация от масаж с вендузи. Така хубаво ми загря бедрата. Дано има ефект. Но и да няма поне ме загрява, че квото съм змийче...
nnnn82 помага ли колагена за диестазата? Аз имах диестаза, но много бързо и кардинално реших да се оперирам. Но ми е интересно до колко се повлиява на практика от алтернативни методи.

# 317
  • Велико Търново
Колко повторения направи с 90 кг. ?
Аз с моите 15 кг. на бедреното разгъване, очевидно не съм за тази тема, че и никой мъж не ме гледа...

# 318
3х12 и последната серия 10.
Защо да не си за темата. Аз просто ги дигам, никога не ми е било самоцел да товаря тежко. Просто като ми е леко и товаря. Не за да впечатля някой, а за да се натоваря качествено. За това и бедрата ми понаедряха, а ти искаш да ги намалиш.

Всеки си има различни цели и от там различен начин на трениране. Аз дигам такива тежести на машини. Свободните тежести са ми в дапазона 40-45 кила, което пък хич не е много. Даже някой упражнения ги правя и с 25-30. Но там вече играе и роля, това че ми е 5-6 упражнение и краката са поуморени.

# 319
  • Бургас/Пз
Колко повторения направи с 90 кг. ?
Аз с моите 15 кг. на бедреното разгъване, очевидно не съм за тази тема, че и никой мъж не ме гледа...
Споко, явно говорим за различни машини. И аз вдигам с 15-20кг /това са три или четири плочки/, но моята машина дори няма 90, така че и да искам дори не мога да пробвам. Най-голямото говедо в залата вдига максимума, който е 9 плочки, не съм се загледала колко кила е.

3х12 и последната серия 10.
Защо да не си за темата. Аз просто ги дигам, никога не ми е било самоцел да товаря тежко. Просто като ми е леко и товаря. Не за да впечатля някой, а за да се натоваря качествено. За това и бедрата ми понаедряха, а ти искаш да ги намалиш.
Просто не са в кг-ми при тебе мерните единици, които са обозначени на машината. Вероятно са в либри, което е около 40кг. Никой не говори за впечатляване и т.н., просто се губи реалната преценка. Все пак трябва да са съизмерими машините , на които правим упражненията. Вероятно, ако някой мъж седне на твоята машина, ще прави със 150, което не означава, че това са 150 кг , а просто мерната единица на твоята машина. Иди в някоя друга зала с различна машина и ще видиш разликата.

Вчера:
 Отказах се от тренировката на Сиска, защото наистнина времето ми беше ограничено, нея ще я направя в петък.  Направих една бърза тренировка в супер серии бицепс и рамо. Толкова сериозно скоро рамото не го бях удряла, особено средното днес направо ми е надуто.
Искам да похваля този гел на Кройтерхоф /Ветрена хиляди благодарности/ много съм доволна, ползвам го след всяка тренировка за коленете, глезените, а в вчера и рамото. https://shop.bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC/kr%C3%A4uterh … B3%D0%B5%D0%BB-1/

Днес:
Вътрешна и външна част на бедрата. Смятам да заложа на изолиращи упражнения с тежести на глезените.

# 320

Просто не са в кг-ми при тебе мерните единици, които са обозначени на машината. Вероятно са в либри, което е около 40кг. Никой не говори за впечатляване и т.н., просто се губи реалната преценка. Все пак трябва да са съизмерими машините , на които правим упражненията. Вероятно, ако някой мъж седне на твоята машина, ще прави със 150, което не означава, че това са 150 кг , а просто мерната единица на твоята машина. Иди в някоя друга зала с различна машина и ще видиш разликата.

В кила е. За това съм сигурна и да някои мъже дигат повече, ама мисля че максимума беше 120.
За тази машина говоря аз.
Скрит текст:

По принцип правя разлика между мерните единици.Wink

# 321

В кила е. За това съм сигурна и да някои мъже дигат повече, ама мисля че максимума беше 120.
Скрит текст:

[/quote]

Аз това го правя с 25 кг. 10-12 повторения.

# 322
  • Бургас/Пз

Скрит текст:

Значи не, че не ти вярвам, но моля те обърни внимание колко са плочките, на които слагаш маркера. А пък, ако го документираш с клип  4 серии по 10 повторения с 90кг, аз публично ще ти се извиня.

# 323
Поне пишете на български език, дами.
Не на диалект. На училище не сте ли ходили!
Все тая колко вдигате. Не се издържа вече.

# 324

Скрит текст:

Аз това го правя с 25 кг. 10-12 повторения.
[/quote]

Важното е, че правиш 10-12 повторения, защо трябва да са с повече кила.
Плочките са 9 - 8 по 10 кила и една по 8. Пронципно нямам против да го документирам, ама бая клипче се стане. А аз не хваля, вижте колко дигам, че да се доказвам пред някой. То си е за мен. Мога да направя клип на една серия примерно, но и това ми е трудно, понеже няма кой да помоля да ме снима, пък сама не става.

# 325
  • Бургас/Пз
Плочките са 9 - 8 по 10 кила и една по 8. Пронципно нямам против да го документирам, ама бая клипче се стане. А аз не хваля, вижте колко дигам, че да се доказвам пред някой. То си е за мен. Мога да направя клип на една серия примерно, но и това ми е трудно, понеже няма кой да помоля да ме снима, пък сама не става.
Нали понякога си с инструктур, 5 минути не са чак толкова много време?? И не става въпрос за доказване, а затова, че много момичета четат тук и като те прочетат, се получават недоразумения.

Поне пишете на български език, дами.
Не на диалект. На училище не сте ли ходили!
Все тая колко вдигате. Не се издържа вече.
Извинявам се, ако имаш предвид нещо в моите постове. Може да ми кажеш кое точно. Приемам, че понякога ползвам повече разговорна реч, като например вместо "отиди" да напиша "иди", но чак пък да е диалект. Все пак ще си взема забележка.

# 326
Ани, как на теб, абсурд! Извинявай! 🌺🌹🌼

# 327
Със сигурност съм аз! Съжалявам! Ще се опитам да пиша по- книжовно!

# 328
Аз затова и не написах с какви килограми работя 🤣. Още щяхте да ми се смеете с глас.
* “дигам”

# 329
  • Бургас/Пз
Ани, как на теб, абсурд! Извинявай! 🌺🌹🌼
И при мен понякога се получава, но е по-скоро на емоционално ниво Heart Eyes
Дези, като ти остане време моля те, напиши една твоя тренировка за рамене, която правиш.

Общи условия

Активация на акаунт