Как тренирам - 24

• 31 257
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Ани, че не те кефя е от ясно, по-ясно. Но чак пък такива нападки, защо?
Понеже ти за 3 години не си постигнала нещата, които аз съм за една, значи на мен ми е лесно?!? Някаква злоба те мъчи?
Не мога да те разбера! Честно!

ПС: Грешен ти е цитатът.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 16:29 от Punk_GirL

# 346
Коментирах днес с треньора ми-ако не си на химия, зор ще "дигнеш" 90 кг.
Лично аз не ти вярвам и бих се извинила публично, ако съм те подценила.

Страхотна е мацката, която се е показала в гръб! Убедена съм, че и в лице много ще ми хареса!
Deziderata, siska79, много благодаря! Пускам и една снимка отпред, а по-късно ще изтрия и двете. На мен храната ми е препъникамък за визията, която гоня. Но на толкова години и с три раждания и на това съм доволна Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 09:43 от Nikitali

# 347
  • Бургас/Пз
Nikitali, изглеждаш прекрасно, а усмивката ти е още по-прекасна.

Punk_GirL, истината не е нито злоба, нито нападки. Но пък на теб не ти пречи да пишеш неверни неща. Март месец ще станат точно 3 години откакто тренирам в залата. И определено съм постигнала много  и това се вижда с просто око, няма нужда точно ти да го констатираш.

# 348
Но пък на теб не ти пречи да пишеш неверни неща.

Ти си била с мен на тренировка? Виждала си ме? Или третото ти око ме вижда?

Nikitali имаш доста стегната кожа, без следа от три бременостти! Браво на теб!

# 349
  • Бургас/Пз
Но пък на теб не ти пречи да пишеш неверни неща.
Ти си била с мен на тренировка? Виждала си ме? Или третото ти око ме вижда?
Ти наистина не четеш явно. Никъде не съм написала, че това, което правиш във фитнеса не е истина, няма нужда да те виждам или да съм с теб на тренировка. Тези мои думи, които ти си цитирала, е по повод написаното от теб, че тренирам от 10 години, но явно ти и това не разбра. Хайде ще те помоля откровенно да престанеш. Нито съм те обидила с нещо, нито имам нещо лично против теб.

Момичета, какво мислите за това упражнение, кой вариант смятате, че е най-удачен - с ластик, с топка или с тежест
Скрит текст:
Може да се прави и на пейка, като се легне до средата на тялото, а долната част остава извън пейката. Не знам дали ме разбрахте, но не можах да намеря точната снимка.

# 350
  • София
Ани, при това упражнение какво се предполага, че се прави с краката?
Дори само изометрично да го правиш за 30 секунди е достатъчно гадно.

# 351
  • Бургас/Пз
Ани, при това упражнение какво се предполага, че се прави с краката?
Дори само изометрично да го правиш за 30 секунди е достатъчно гадно.
Да, изометрично "удря" страхотно, така го правя досега. Но понеже го видях в изпълнение краката да висят от пейката и с долната част да се държи някаква тежест, при вдигането нагоре дали няма да е по-добро натоварването. Ще потърся клипче да го онагледя.

# 352
ani_d - Потребител# 213 май 2017, 09:48 ч.

Вlackisback, и аз съм по същия начин - тренирам за тонус, стегнат вид най-вече. Сама се убедих, че годините са безпощадни. Преди 10г не вярвах, че това и мен ще ме достигне някой ден, но уви първите признаци са налице. Да си призная честно, това беше и една от основните причини да се върна в залата след близо 6 годишно прекъсване.

Съжалявам за объркването, но 2017 си почнала пак след прекъсване от 6 години. Все пак и преди това имаш стаж.
Моя грешка, извинявам се и ще си коригирам поста!

И за да не съм тотално извън темата, някой прави ли странични напади с щанга зад врат?

# 353
Nikitali, голямо си слънце!

Ето ме днес, в най-дебел зимен вид, и с +2 водни килограма. Днес съм 56кг и в ову. Класика! Иначе съм твърди 54, и започвам да "режа".
Не може повече така!
Скрит текст:

# 354
Ани, една бразилка преди време в залата правеше това упражнение именно на пейка, със швейцарска топка между глезените. Беше инструктурка по принцип, но се случваше да попадна в диапазон, когато си правеше нейните тренировки. Имаше едни от най- якоте крака, които съм виждала евър, а дупето й беше феноменално- оформено, стегнато, малко /фен съм на малките Д- та аз/.

# 355
# 356
Ани правиш ли упражнението? От няколко седмици му се мъча, но когато легна на пейката плаващите ребра много започват да ми убиват и по-скоро се отказвам заради ребрата, а не защото съм натоварила дупето достатъчно. Мисля начини да спра това неудобство, но не ми се получава.

Да се отчета вчера и днес не съм тренирала. Утре ще правя крака и по-точно - задно бедро и глутеус.

# 357

Аз визирам именно това упражнение, да.

Nikitali, изглеждаш прекрасно! Браво!

# 358
  • София
Аз имах предвид друго упражнение. Изходната позиция е на пода с леко отлепени от пода бедра, които се вдигат нагоре. В нито един момент бедрата не допират пода.
Може с Швейцарска топка, може с медицинска топка, може и с ластик - тогава едновременно с вдигането има и странично отваряне на краката.

# 359
Аз имах предвид друго упражнение. Изходната позиция е на пода с леко отлепени от пода бедра, които се вдигат нагоре. В нито един момент бедрата не допират пода.
Може с Швейцарска топка, може с медицинска топка, може и с ластик - тогава едновременно с вдигането има и странично отваряне на краката.
Змия, това ли е? Superman?
https://www.google.co.uk/search?q=superman+exercise+with+resista … amp;client=safari

Общи условия

Активация на акаунт