Отговори
# 210
  • България
Наскоро прочетох това и ме впечатли, не отговаря много на въпросите на съфорумката ,но се сетих за него...

"Когато мислиш за някого, той също мисли за теб.“ !

Преди месец прочетох някъде тази мисъл и реших да се облегна на нея.

Постоянно мисля за теб.

След като аз не мога да продължа. След като стоя зациклила в спомена за теб, значи и ти си в същото положение.

Нали?
Дали?

Затварям се в онези наши моменти. Преживявам ги отново и отново.

Всеки път намирам още нещо, заради което да те искам пак в живота си.

Излизам от затворения цикъл на спомените си с теб, само за да си представя какво ще стане, ако те видя. Знам, че все някога ще се случи.

Светът е малък.

Опитвам се да се подготвя, за да не изглеждам глупаво.
Правя план как да се държа.
В главата ми се разиграват различни сценарии.

Вариант 1
Резервирана.

„Здравей, радвам се да те видя, много бързам, извинявай!
Чакат ме. Ще ти звънна, когато се поосвободя.“

Вариант 2
Превъзмогнала те вече, дотолкова, че мога да съм ти приятелка.
Над нещата.
Ведра и щастлива от живота след теб.

„Здравей, надявам се, че си добре. Аз ли? Чудесно! Чувствам се чудесно.
Ще ти звънна тези дни, да си дърдорим.“
Глупаво е.
Отпада.

Вариант 3
Да бъда себе си.
Без преувеличаване, без да се прикривам.

Ще те видя на ъгъла.
Ще ти махна плахо.
Ще погледна очите ти.
Ще се разплача като малко момиченце.
Ще избягам.
Ще ме догониш.
Ще ме прегърнеш.
Ще постоим така.
Ще помълчим.
Ще кажеш, че ти също не си спирал да мислиш за мен, че ти също не можеш да продължиш напред.
Ще ме поканиш да ти дойда на гости.
Ще го направим страстно, ненаситно, защото сме си липсвали.
Защото ти си ме искал много, също както аз теб.

Това, което се случва в момента не беше сред вариантите ми.

Хващаш ме неподготвена.

Виждам те как вървиш срещу мен.
Прегърнал си я през кръста. Тя кокетничи до теб.
Очевидно не ти е колежка.

Вече е късно да се скрия. Виждам, че ме гледаш как вървя срещу теб.

Изглеждаш спокоен, все едно че съм просто „някой“ от миналото ти.

Усещам сърцето си в гърлото.
Устата ми пресъхна. Не мога да преглътна.
Страх ме е да те погледна в очите.
Господи, вече даже не виждам, знам, само че вървя към теб и нея.

Смалих се.
Чувствам се дребна.
Пред нея, пред теб.
Дели ни не повече от метър разстояние.

- Здравей.
Казваш ми.

- Здравей.
Отвръщам.

- Това е Марина. Моя позната.
Представяш ме.

- Приятно ми е, Катерина.
Тя ми подава ръка.

Стоя и гледам ръката й, страх ме е да подам своята.
Защото трепери.
Защото цялата е мокра от студената пот, която ме облива.
Изглеждам глупаво.
Не мога да помръдна.

- Марина.
Отвръщаш.

- Ще тръгваме, на театър сме. Гоним час.
Радвам се, че те засякох.

Вариант 4
Ступор.
Разтърсване.
Осъзнаване.

„Когато мислиш за някого, той също мисли за теб.“?

Омая

# 211
  • София
Честито Новолуние
Да помечтаем смело!
https://myfamily.bg/pi1927-Novolunie-na-11-fevruari---Dayte-rest … rt-na-zhivota-si-

# 212
Здравейте, момичета! Ще споделя моя опит с ритуалите, тъй като се замислих до колко са безопасни те ...

1. Картинката с пеликана за намирането за работа. Преди години я използвах и след 2-3 дни намерих "перфектната" работа, даже не можах да повярвам. Само че много скоро след това се оказа, че има скрити неща и то доста ... чувствах се доста зле и напуснах. Тогава махнах картинката с пеликана и още същия ден си намерих нова работа, която се оказа много по-добра.
Та.. това с пеликана определено работи, защото преди това търсих с месеци, а все не ставаше. Но от друга страна... Дали не се намесваме в законите на Вселената един вид да, работи, но на каква цена? И също какво се прави след като даден ритуал се е изпълнил?

2. Вчера направих ритуала с ножицата за прекъсване на енергийна връзка. Исках да освободя мислите си от един мъж, за да мога да забележа другите около мен и да намеря любовта.
Сега се чувстам някак освободена наистина (знам че е минал само ден, но не започвам да роня сълзи като се сетя за него). Надявам се, че не съм нарушила отново някакви закони... Защото само искам да бъда щастлива и да намеря любовта. Може би най-добрият ритуал е позитивното мислене, което няма как да бъде лошо, ограничаващо свободната воля или дисбалансиране на енергията във Вселената ..
Чудех се за ритуал, нещо като писане на лист с желания какъв партняор искаш (без конкретизиране на човек, име и т.н.) , просто като качества, защото искам да побутна някак енергийно да влезе това в живота ми, но отново се страхувам с ограничения си човешки ум да не пропусна нещо, може Вселената да ми е приготвила нещо много по-добро. Също ме е страх подсъзнателно да не мисля за конкретен човек, страх и т.н. И да си го навлека сама..

# 213
~Канела~
не се страхувай толкова. Щом рониш сълзи за стария приятел, не си се откъснала още.
Или даваш на Вселената да се грижи за теб, или ти с човешкия си ум си пожелаваш какво точно искаш. Все пак имаш и свободна воля, но в този случай ти сама си поемаш отговорността за избора.

# 214
Момичета, малко странен въпрос, но все пак да попитам. Някой знае ли за някакви ритуали за забременяване?

# 215
~Канела~
не се страхувай толкова. Щом рониш сълзи за стария приятел, не си се откъснала още.
Или даваш на Вселената да се грижи за теб, или ти с човешкия си ум си пожелаваш какво точно искаш. Все пак имаш и свободна воля, но в този случай ти сама си поемаш отговорността за избора.
Да, нали затова написах, че направих ритуала с ножицата. Не беше от любов, а от яд, но започнах да се чудя дали постъпих правилно... ами ако му навреди по някакъв начин, или пък на мен... ...или ако той е бил човекът.
Не знам вече какво да мисля, само знам че вече съм готова за любовта, но не знам да правя ли нещо освен да търся контакт с хора, тъй като нямам среда, работя от вкъщи и е доста трудно социално.
Реално един ритуал помага, ако и правиш нещо, а не да чакаш чудото. Примерно ако бях залепила пеликана и да чакам някой да ми предложи работа не е изключено, но можеше да е доста по трудно и бавно, я е изборът по-малък.

# 216
Момичета, малко странен въпрос, но все пак да попитам. Някой знае ли за някакви ритуали за забременяване?
Попадала съм на информация за някакъв ритуал с ябълка и конец и молитва май беше към светица. Но не помня точно, потърсете в интернет по ключови думи.

# 217
  • Далечният изток
Съвсем случайно попаднах на ритуал в една църква, пред чудотворната икона на Света Богородица, наречена "Златната ябълка". Храмът се намира в квартал на Асеновград - Горни Воден.
https://zlatnaiabalka.com/

# 218
Здравейте! Търсих в търсачката на форума и намерих тази тема, която ми се вижда подходяща за въпросите ми. Отдавна съм във форума, но никога не се  е налагало да се замислям над подобна тематика. Накратко животът случайно ме срещна с човек, който се оказа, че се занимава с правене на ритуали, каквото и да значи това. Сам ми призна, че ми пращал негативна енергия и т.н. Колко това ми е навредило не зная, но тогава ми възникнаха и здравословни проблеми. Въпросът ми е може ли този човек против волята ми да влиза в моите мисли и съзнание и да ми действа. Аз не се виждам и срещам с него, избягвам го. Последният път когато разговаряхме имаше наглостта дори да ме пита дали съм искала да ме "посвети" в тези ритуали. Аз категорично отказах, но може ли насилствено против моята воля по някакъв начин той да го прави? Индиректно?  Намерих подхвърлен предмет, който изхвърлих. Ще съм много благодарна за мнение. Ще изчета и темите назад.
Да допълня информацията малко:
С този човек работим в едно и също предприятие. Аз съм постъпила след него /доста/.
След 3 години работа там, аз научавам, че той прави някакви ритуали и за добро, и за зло. Лично за мен какви бъркочи е забъркал не зная, но сам ми призна, че е силен телепат, обучавал се при ходжа, и че когато правил недобри ритуали, отговорността била на поръчителя, каквото и да значи това, не негова. Каза също, че и аз имам някаква лека форма на телепатия, нещо което до този момент не съм знаела.
Никога през живота си/жена на средна възраст съм/  не съм посещавала врачки, баячки и пр.
Православна християнка съм, кръстена, вярвам в Бог.
Единственото, което искам е този човек да не присъства в моя личен живот, физически го избягвам доколкото е възможно, не работим в едно и също помещение, но като силен телепат би могъл да присъства в мислите ми, нещо което аз категорично не желая, а се случва. Та въпросът е как мога да се избавя от това? Посетих църква /нещо което правя винаги когато мога/, дори смятах работа да напусна, но на фона на безработицата в страната, не е много удачно, а и не би разрешило проблема ми с достатъчна категоричност. Служителката в църквата ми даде насоки : силна Вяра в Бог, молитви, тамян, светена вода, но основно вярата.
Въпросът е какво друго мога да сторя, без да нарушавам принципите на християнската православна вяра?

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 09:26 от Sanea

# 219
  • София
Sanea, ако се притесняваш от външни вмешателства може да правиш заключването с цип по Дона Идън. Ще ти помогне да се почувстваш по-защитена.

# 220
Само, ако човек вярва в магии и подобни ритуали може да допусне чужда, лоша енергия да му нвреди.
Някои хора имат по-силно поле на излъчване, силна интуиция, с което могат да използват за манипулация усетят ли, че им минава номера.
Така, ако ставаше само с насочване на енергия, хората занимаващи се врачуване, щяха да си построяват живота с мисъл и да им е перфектен, но отстрани, често изглеждат повече от жалки.
Преди години имах фризьорка, която се занимаваше и с карти таро, впоследствие толкова шарани се навъдиха, че опашката за гадаене стана по-голяма от тази дошли за ножица, така бизнеса стана кабинет по психология.
Имало е моменти след излизане от подстрижка да ходя като замаяна от силното магнитно поле на въпросния човек.
Но, никога не ми е говорила и предлагала да ми гледа, доста неща знаеше за мен, събирахме се в обща компания по онова време, аз съм човек, който не вярва в магии, явно и съзнанието ми по този начин слага бариера, въпросната личност го усещаше. И до днес, ако се видим случайно имаме нормални хигиенни отношения.
Има хора с лоши помисли и намерения и трябва да се пазим, ходенето до църква успокоява. Ние избираме какви да са ни мислите.
Чиста манипулация и заплашване от лош човек в случая.
Стойте далеч и недопускайте да ви бръщолеви и занимава със себе, калко много е "способен"

# 221
Благодаря ви много,  дами!

Щефи, нещо подобно допускам, че се случва и в моя случай, а аз съм добър човек, и че въпросният използва това ми качество за свои цели. По същия начин разсъждавам като теб. Но след всички "признания", които ми направи той ме обърка.

Milena*, благодаря ти за предложения метод, ще прочета за него, ако нещо не ми е ясно, ще питам.

Приятен почивен ден!

Скрит текст:
Прочетох за закопчаването с цип по Дона Идън от тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=368288.15
Доста полезна тема, но ми е съвсем нова материя, не ми стана ясно къде се намират точно тия точки К - 27,  и дали има някакви противопоказания за това закопчаване?  Имам предвид, ако човек има някакви заболявания.

Попаднах и на теми: Техники за емоционална свобода.

Доста полезни четива, както и темата тук !, как съм ги пропуснала във времето. Ще гледам да наваксам доколкото е възможно. Благодаря ви още веднъж!

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 12:31 от Sanea

# 222
Чудех се за ритуал, нещо като писане на лист с желания какъв партняор искаш (без конкретизиране на човек, име и т.н.) , просто като качества, защото искам да побутна някак енергийно да влезе това в живота ми, но отново се страхувам с ограничения си човешки ум да не пропусна нещо, може Вселената да ми е приготвила нещо много по-добро. Също ме е страх подсъзнателно да не мисля за конкретен човек, страх и т.н. И да си го навлека сама..

Канела, не знам дали четеш на английски, но на мен ето това ми допада като стъпки спрямо нещата, които си описала: https://sheslivingherbestlife.com/manifest-soulmate/

# 223
Благодаря ти ☕ с канела 😊
Да, най-важното да бъдеш някъде, където хората могат да те срещнат... Това ми липсва и колкото и "ритуала"да правя няма да има полза, ако не намеря варинати. Всъщност тук вече няколко човека ми писаха хаха ....  истината е че човек никога не знае, познавам няколко успешни двойки от интернет, някои вече имат деца и са щастливи. Макар и аз да страдам от предразсъдъци, че в интернет липсва романтика и не можеш да опознаеш някого в естествената му среда и ситуации.

Чела съм за повечето практики на първа страница, но има ли някой да сподели за такъв оттук, който работи във времето?

# 224
  • София
Е, като се запознаете в интренет, нали ще се видите на живо след това?
За мен разликата в живото и интернет запознанство се състои в това, че на живо първо харесваш опаковката след това го опознаваш отвътре. При интернет запознанство първо го опознаваш, след това виждаш опаковката, но пък при живата среща може всичко да се провали за минута, ако не е това което е било в представите ти.

За ритуала, дори да си поръчаш мъжа на мечтите си, не си длъжна да  се жениш и живееш с него. Ще го познаваш, може да станете приятели и това да ти донесе много повече.

Общи условия

Активация на акаунт