Отговори
# 255
  • София
Алекс Simple Smile , позволявам си да се намеся относно това: Искам да имам воля да не се храня с боклуци.
Перифразирай го за да няма "Не" - примерно "имам воля да се храня със здравословни храни. Така в мозъка остава здравословното и това, към което се целиш, а не това, от което бягаш.

# 256
Правилно! Вселената не разбира от сричката НЕ тя вижда само" Да се храня с боклуци" и дава още боклуци. Затова някои желания не се изпълняват, напротив става по-зле. Всичко трябва да бъде написано положително, с много обяснения и да завършва с " и това да е полезно за мен/всички".
Един пример: От няколко месеца пиша, че искам да живея на едно определено място назовавайки името на града, пейзажа, гледката и др. завършвайки с " и това да е полезно за всички". Накрая след 3 месеца се озовах на улица със същото име като на мечтания град , пак не лоша гледка, тихо и спокойно място, и наистина е полезно за всички и ние сме полезни на всички. 😁😁

# 257
  • София
Момичета, благодаря за корекцията. Сега разбирам, защо някои желания ми се изпълняват по странен начин. Не знаех, че желанието трябва да бъде толкова дълго и подробно. Някъде бях чела, че желанията трябва да бъдат кратки и ясни. Така стигнах до модела, за едно нещо няколко кратки и ясни желания.

# 258
  • на острова на мечтите
Алекс, доколкото си спомням от предишните теми, се пише: благодаря, че се храня само със здравословни храни; доволна съм, че намирам време да спортувам... Т.е. използвай утвърдителни фрази.
Когато имам нужда от нещо, скоро след това, намирам информация, от която имам нужда, за да сбъдна желанието си. Или срещам някой, който може да ми помогне за постигането му ...

# 259
A зa конкретен човек има ли смисъл дa се пишат желания или не е хубаво ?

# 260
  • Балчик
A зa конкретен човек има ли смисъл дa се пишат желания или не е хубаво ?
По-скоро не трябва да се конкретизира човекът, защото сама не знаеш в пълнота, кой е най- добрият за теб. Обаче ако вече имаш знанието, кой ще е, тогава вече има смисъл. На интуитивно ниво се "дава" човекът. Моят опит е подобен, още преди да знам за силата на подсъзнанието и необятните възможности на Вселената, аз знаех пола на детето ми и как ще се казва, на 💯 процента това е така към днешна дата. Имаш ли тази тиха увереност за конкретен човек, тогава си го включи в желанията.

# 261
  • София
Аз бях чела някъде, че не може за друг човек. Според написаното, нямаме право да се бъркаме в свободната воля на друг човек, т.е. ние не знаем той какво иска и дали това което си мислим, че иска е действително това което той иска.
За болен на когото искаме да помогнем, се пишело " Искам, да стана проводник на ....... за да помогна на ХХХ да се излекува  от ......" нещо в пози дух. Да се намери лечение, което да помогне, но човекът ХХХ да вземе решение дали да се довери и подложи на съответното лечение.

За "мъж/ жена на мечтите ни", не става, защото този човек може да не ни харесва и не може насила да го дърпаме към себе си. Аз лично не бих рискувала, защото ме е страх, че може да не е подходящия за мен човек и да се вкарам в едни ситуации....

Аз имам една доста комична ситуация, с едно желание което не формулирах правилно и то взе че се получи.
Моя братовчедка замина на бригада в САЩ и остана там. Мести на различни места и се установи в Монтана. Преди две години искаше да ми прати покана да отидем с ММ на гости за месец поне. Аз много исках, но ММ като разбра за дългите полети над океана категорично отказа. Пускаше ме сама, но аз не исках да пътувам сама, имаше три прекачвания едно в Европа и две в САЩ. Та Алекс започна да пише желания " Искам с ММ да отидем за месец в Монтана" Писах два месеца и се отказах, защото той ясно ми даде да разбера, че няма да го направи. След още два- три месеца ММ на Алекс беше командирован за месец в Монтана, ама в България .Алекс работеше онлайн и отиде  "  с ММ за месец в Монтана".Joy
След това желание, започнах да пиша желания с повече подробности, за да не се стига до такава ситуация.

danilu, аз също бях чела за варианта да пиша в утвърдителна форма с "Благодаря", но някак не ми се получава, да благодаря за нещо което не е станало. Имам вътрешна спирачка, а и с "Искам" ми се получава, стига да не стане "грешка в превода".

# 262
  • на острова на мечтите
Алекс, можеш да пишеш в по- обща форма: Благодаря на Вселената/ на съдбата/ Бог... че ми помага да осъществя еди какво си ...!
Наистина комична случка:joy:

# 263
Имам нужда от положителни мисли и енергия.

Също така помага паленето на свещи, огънят изчиства. Ако тези хора идват в дома ви, палете свещите в тяхно присъствие. Може да са ароматни свещи, важното е да има пламък.
Четете Киприянови молитви.
За положителни мисли могат да помогнат афирмациите в комбинация като фон подходяща музика.👉

Някой запознат ли е с това как точно работи този метод на изчистване с огъня и какво символизира?

В друга тема също споменават за този метод, както и за морска сол,  но без подробности.
Т.е. ако човек се съмнява, че друг е насочил негативна ен-я към него, и изпробва този метод с пламъка, то цветът и големината на пламъка символизират нещо.../дали е чист от вмешателства или не/.

# 264
  • София
Аз почиствам енергийно вкъщи с димящо пало санто - обикалям цялата къща, всички ъгълчета на дома. Не знам да се гадае по пламъка дали има зли енергии, но се използва методът, за да се поддържат чисти пространствата от застояла енергия.

# 265
Това е от др.тема:

Цитат
не знам как и къде точно си минавал със свещта. Мини с пламък през всички чакри от долу на горе. Дръж свещта на минимум 10 см. от тялото и задържай покрай всяка чакра. Никога по-близо от 10 см. и свещта в свещник! Ако на някоя чакра започне да дими с черен восък, повтори след 1-2 дни докато спре да дими и след това диагностика. Сам разбираш, че ако има заложена програма това няма да я изчисти. Само временно ще спре проблема.
Цитат
Според мен подобно диагностика може да си направи всеки, но доколко ще има истина в посланията и той правилно ще ги разбере. Защото идеята на свещта е свързана с пламъка и с начина по който гори. Има различни методи и начини за това. Каква е свещта не е толкова важно, важното е да е доколкото е възможно от естествен материал, тоест да няма примеси във восъка, защото от тях понякога пламъка се променя, пука, трещи и така нататък и тогава човек може да сметне, че има някакъв проблем. Има метод, с който се доближава свещта до чакрите на човека в близост 10-15 см и след като се задържи около 10 секунди се следи какво се случва с пламъка - дали намалява, дали се увеличава, пука ли и така нататък, но съответно трябва и мястото да е пригодено, тоест да няма вятър и течение
https://www.bg-mamma.com/?topic=1082721

# 266
https://bukvarche.com/2019/07/10/%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%82% … 0%B2%D0%BD%D0%B8/

Ето една полезна статия за огъня.

Аз не съм имала предвид някакви по-специални ритуали. В едно предаване на Стойчо Керев чух , че огънят сам по себе си изчиства. Просто когато имате гости, макар и роднини, когато след дълъг ден сте изморени, болни запалете някоя ароматна или друга свещ, да има просто пламък. И даже гледайте в пламъка , полезно е.
Което ме кара да се замисля, когато почине някой как на прозореца се пали свещичка?
"""""""""""""
Цитат от Метатайната:
"Искането подсказва, че нещо ти липсва. С искането притегляш липсата към себе си, По странен начин с него се въвличаш в процес отрицателни проявления. То е форма на отрицателно програмиране на самия теб и съсредоточаване върху това, което нямаш.

Съсредоточи се върху чувството, което би изпитвал, ако вече имаш желаните неща. Дръж емоциите си високо до полюса на богатството и се концентрирай върху положителното, за да привлечеш изобилието към себе си. Действай, сякаш това, което желаеш, е вече твое. Може да го направиш чрез положителна визуализация, използвайки твърдения, заявяващи какво имаш „вече“, като същевременно изтриваш всякакви отрицателни мисли за искане веднага щом се появят и ги заместваш с положителни."
-----‐--
И аз някакси не приемах да Благодаря за нещо което нямам, но като прочетох това и бързо се отърсих. Не е лесно, но се свиква. Трябва наистина да повярвате, че вече го имате и да предизвикате това чувство на притежание на исканото от вас нещо  и че  наистина сте благодарни за това. Започнете с визуализации как сте доволни, когато държите някой искан предмет в ръцете си , започнете с нещо малко желано, и преминавайте към по-големи мечти.
Чудеса се случват, когато намерите верният път.

# 267
Здравейте,
сигурно някъде е писано за това в многото теми, но според вас вярвате ли, че можем да променим дори и бъдещето си, които гадатели са ни предрекли? Та дори свързани и с други хора?

# 268
Можеш да промениш. С изключение на кармичните неща (според мен). А и зависи от гадателя.

# 269
Можеш да промениш. С изключение на кармичните неща (според мен). А и зависи от гадателя.
Изобщо трябва ли да вярваме на гадатели след като с подсъзнанието и закона на привличане можем всичко? Ако всичко ти е писано, то тогава каква ще бъде ролята на вярата и мечтите? Не съм много запознат с кармата, но не би ли трябвало по същия начин да се справяме и с нея, все пак са изпитания?

Общи условия

Активация на акаунт