Отговори
# 240
Не съм спец,но според мен пробвай да напишеш на лист неща, за които си му благодарна , примерно изброй си десет неща и се концентрирай върху тях. Плюс да мислиш положително.

# 241
Аз пък те съветвам и да си простиш. Не изпитвай вина към него, но не изпитвай и гняв. Него си го представи като самичко малко уплашено детенце, което вземи в прегръдки и гушни, а себе си - е, как - прекрасна си, то се знае, дори да си останала неразбрана, ами случило се, не го мисли... Ако никога не си търсила помощ от Ангелите си, помоли ги да ти помогнат, благодари им за помощта, която са ти давали досега, извини им се, че не се сещаш често за тях. Те копнеят да помагат и са много тъжни, ако не ги търсим.

# 242
Здравейте!
Приемам съвети за това как да отработя нясъбран гняв спрямо работата си и грешките които произлизат от негативната нагласа с която съм. Харесвам работата си и началниците си, но напоследък се напрягам много за дреболии и това влияе пряко. Простичките медитации не помагат.

# 243
  • Шотландия
Здравейте!
Приемам съвети за това как да отработя нясъбран гняв спрямо работата си и грешките които произлизат от негативната нагласа с която съм. Харесвам работата си и началниците си, но напоследък се напрягам много за дреболии и това влияе пряко. Простичките медитации не помагат.
Поработи над техниката "Стоп!" - да "хващаш" гнева си, когато се заражда и преди да е станал достатъчно силен. Спираш, казваш си "Стоп!", правиш крачка назад и мислиш как ще изглежда проблемът ти, погледнат от друга галактика или какъв ще ти се вижда след 5 г., дали изобщо ще си спомняш за него. Медитации не помагат, ако си яхнала коня на гнева,  трябва първо да слезеш от него. Успех!

Здравейте, ще си позволя да споделя с вас нещо, което ме притеснява и моля за съвет.
Преди месеци се скарах с приятел. Поводът не беше кой знае какъв, но мисля, че по- скоро са се трупали някакви негативи, защото никога не сме на едно мнение. Та, той се разсърди, защото не съм уважавала мнението му и съм се присмяла. Може и прав да е бил и известно време  ме измъчваше това, че се скарахме. Та, аз пък много се ядосах затова, че ме обвини, че не уважавам мнението му. И явно генерирах някаква енергия отрицателна ли или и аз не знам.....но започнаха да ми се случват здравословни проблеми, които не са от сериозен характер, но все има за какво да се тревожа. Не обвинявам него за това, струва ми се, че аз нещо не отработих както трябва.
Дали може да ми дадете съвет какво бих могла да направя?
Помисли дали нещо в начина,  по който си изразила различното си мнение, не е било обидно за него (не е задължително да е така!). Ако се съмняваш, че може да си казала нещо в повече, се извини за това в повече или за тона и му кажи, че уважаваш правото му на различно мнение,  кажи, че въпреки различните ви мнения,  държиш на него като на приятел (ако е така) и остави той да реши нататък. Направи изчистващи техники за себе си и гледай напред. Успех!

# 244
скоро четох темата на писохолога Людмил Стефанов, тук във форума, някой му беше задал подобен въпрос. Май отговорът беше да се изкара гневът.
Слагаш някакъв предмет, който символизира омразния ти шеф, и започваш да го налагаш, да го биеш, казваш му всичко, каквото мислиш за него, чак да счупиш предметът може!
Това помня, но прочети цялата тема, много полезни съвети дава.

# 245
Тъкмо открих това уникално място и виждам, че то леко е загубило свежестта си. Дано всеки търсещ тук е намерил нужното познание и това да е причината. Имам въпрос и доста за споделяне, но дали ще има кого да попитам...

# 246
Подсъзнанието и съзнанието наистина могат всичко, аз се убедих лично.
Въпроса е да вярваш.
Темата не е за скептици.
Ако можем да ти бъдем от полза, питай! 🙂

# 247
  • България
Давай, питай смело.Ще се радвам да раздвижим тази хубава тема Simple Smile

# 248
  • София
Аз имам въпрос за желанията по новолуние.
Какво правите с листата с желания, които се натрупват и след колко време се освобождавате от тях?

Искам и да споделя за сбъдване на две  мои желания.

Преди може би 2 години, тук в темата прочетох за книгата "Вълшебство" на Ронда Бърн. Свалих я от "Читанката" и започнах да правя "вълшебствата". Признавам си, не съм била супер постоянна. Правих ги заедно с приятелка, която в този момент имаше нужда от такова нещо. В едно от вълшебствата се попълваше чек за определена сума и се пишеше за какво са ми необходими тези пари. Аз като за първи опит, реших да напиша за нещо което не ми е най-важното, но не исках да се разочаровам ако не стане. Разпечатих чека, написах и го прибрах. Бях забравила за това, когато година по-късно получих сумата която бях написала за същото нещо за което я бях поискала. Е, парите ми ги дадоха мама и татко за да платя това което исках, но е факт че ги получих и реших проблема.

Странното беше, че когато споделих с приятелката си, тя каза че и при нея се е получило така. Тя за разлика от мен действаше нашироко, майка й й купи чисто нова кола.
За другите вълшебства не мога да кажа дали работят, но сякаш сега не мога да направя всичко отново. Правих два пъти опит да започна и все нещо се случва и не успявам. Приемам, че това е знак, че не ми е период на вълшебства.

Желания по новолуние пиша, не съм редовна, но понякога ми се получават. Имам едно което не бях уточнила и се случи, не точно както си го представях.  Отне ми почти година, освен че пишех желания работех в тази посока. То се случи, когато вече се бях отказала. Пишех го, но не вярвах, че може да стане и то взе че се получи. Вече зная, че е важно да уточнявам всички аспекти на желанието си, че не е приятно хем да го имаш, хем да не е това което си искал.

# 249
Подсъзнанието и съзнанието наистина могат всичко, аз се убедих лично.
Въпроса е да вярваш.
Темата не е за скептици.
Ако можем да ти бъдем от полза, питай! 🙂
Тук едно момиче беше писало за Милена Голева. Аз от известно време я следвам, но някак се улавям, че започвам да се пристрастявам към това, което говори. Медитациите й някък не успявам да ги приложа, а много искам да медитирам. Може ли мнение и ако има някаква конкретна техника да я споделите?

# 250
Ще е хубаво да раздвижим малко темата , ще се радвам да споделите повече за постигнатото.
От какви практики и утвърждения сте видели най-голям ефект?Blue Heart

# 251
Милена Голева я следвам и аз и съм съгласна с твърденията и, също следвам Стояна Нацева от Академия "Щастлив живот" и съм абсолютно съгласна с всичко, за което говори.
За тези, които имат желание да се запозтаят - в ютюб има канал и има много нейни видеа.

За желанията на Новолуние аз също пиша, голяма част от тях се сбъдват.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 12:55 от Šunšhine

# 252
Желания отдавна не съм писала, повече визуализирам.
През лятото ми се случи нещо много желано, е, не по съвсем желания начин, но ми доказа, че това е нещо старо и полузабравено от мен, но все така важно. И съответно промени доста мирогледа ми.
Как и дали ще има развитие, обаче не зная.

Имам нужда от малко положителна енергия сега, тъй като съм и на нова работа, а доста имам да уча, колегите не са много отзивчиви и нещата вървят трудно и мъчително.

# 253
  • на острова на мечтите
И аз отдавна не пиша желания. Но си искам каквото ми е нужно. Горе долу по начина по който го правят децата. Искам и дори за миг не си мисля, че няма да стане.

# 254
  • София
Аз мога да кажа защо ги пиша. Опитвах и да визуализирам, или не се справям добре или ми се губят някои аспекти.
 Когато пиша желание пиша основното например искам да отслабна. Следващите две или три са в свързани с основното желание. Искам да имам воля да не се храня с боклуци. Искам да имам воля да започна да спортувам. Искам да намеря подходящия треньор за да мога с лекота да постигна желания от мен резултат. Искам да имам мотивация да отслабна.  Когато казах това на приятелка тя ме попита каква мотивация искам, да си купя хубава рокля и да искам да вляза в нея ли. Аз пък си мислех, че ще бъде хубаво да се влюбя :Д
Всъщност аз съм от хората които обичат да имат план за действие. Когато си напиша подточките ми е по-лесно да търся опора в реализирането на желанието. За отслабването, възможно е да бъда погрешно разбрана и да отслабна от болест или принудително ограничаване, затова да си кажа, че искам да отслабна по моя начин с правилно хранене и спорт.
На този принцип действам и с другите желания. С визуализацията не ми се получават точно така нещата.

Общи условия

Активация на акаунт