Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли полезни ресурси за бременност?
Как мога да разбера значението на числата 88:88 в съня си?
Как мога да намеря информация за медитация за абсолютно начинаещи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли полезни ресурси за бременност?
-
Как мога да разбера значението на числата 88:88 в съня си?
Интерпретацията на числа в сънищата може да варира значително за различните хора. Някои вярват, че това може да означава сбъдване на желание или повишено внимание към връзката между материалното и духовното. Важно е обаче да се има предвид, че тълкуването на сънища е субективно и може да зависи от индивидуалния опит и вярвания.
-
Как мога да намеря информация за медитация за абсолютно начинаещи?
За начинаещи в медитацията се препоръчва да потърсят книги или видеоклипове на популярни учители по медитация като Милена Голева или да използват ресурси като YouTube, където могат да намерят указания за начинаещи. Важно е да изберете техника, която им отговаря и да бъдете търпеливи, тъй като медитацията изисква практика.
-
Как мога да съм сигурен, че купувам истински камък?
-
Можете ли да предоставите повече информация за видеото, споменато от участник във форума?
Има различни мнения по въпроса. Най-важното за всеки един терапевтичен метод е какви са резултатите в дългосрочен план. И тук аз имам сериозни съмнения по отношение на констелациите, включително и от личен опит. За разлика от Пренареждането на матрицата, за което писах някъде по-горе и което дава трайни и бързи резултати по всевъзможни проблеми. При него обаче навлизането в дълбочина зависи много от самия човек.
Да, подсъзнанието може всичко, но не и ако е блокирано от неадекватни и вредни за индивида убеждения в резултат на преживяванията му още от дете и даже от утробата, а те са такива в огромния брой случаи и могат да водят дори до проблеми на физическо ниво и даже невъзможност да се забременее. 
Само хипнозата може да даде подобна или по-голяма дълбочина от ПМ с ТЕС, но пък тя си има също своите ограничения от различен характер. Има поне над 100 проучвания, които показват за благоприятния ефект при посттравматично стресово разстройство, фобии, паническо разстройство и за други проблеми. Миналата година, доколкото помня, щеше да има има представяне в Австралия на научната му страна от Пета Стейплълтън, но борда на психолозите явно се уплаши от конкуренията и го блокира. Не знам после какво е станало. Защото никаква психология или психоанализа не могат да се сравнят по бързина и ефективност с тези методи.