Мултифункционален инструмент Parkside – помощникът с многобройни таланти

• 10 779
  • 398
  •   1
Отговори
# 120
Тази година наред е коридорът. Банята има нужда от ремонт, но за нея са необходими повече средства, затова все я отлагаме Simple Smile

# 121
  • Видин
терасата на кухнята

# 122
  • София
За поправка чакат доста неща в кухнята - вратички, лайсни. Гардероб за шкурене и освежаване, шкафа за обувки и той плаче за ремонт на вратата. Все си има какво да се прави.

# 123
В момента приключваме ремонт в спалнята. Иска ни се да си ремонтираме и банята, както и терасата

# 124
  • Пловдив
За тази година има 2 основни проекта за ремонт - подмяна на големият гардероб в коридора + портманто там, както и основен ремонт и направа на втора детска стая Rolling Eyes
За там все още се уточняват цветовете, защото бъдещия ѝ притежател държи на тъмносин таван.

# 125
  • София
Ще правим ремонт на едната детска стая за да може малчо да дивее там Simple Smile

# 126
Предстои ни доста сериозен ремонт в кухнята. По принцип има за ремонтиране и в другите стаи, но ремонтът в кухнята е належащ.

# 127
Иска ми се най -после да оправим хола, но май-май по-напред ще бъде аварийно-спасителния ремонт на новата ни къща.

# 128
У дома почти всичко плаче за ремонт. Правим го поетапно - когато имаме време и средства. Много се надявам тази година да направим детска стая за сина ми, да боядисаме всички стаи и да сменим дограмата поне в една от стаите.

# 129
  • София
Предстои ни ремонт в кухнята.

# 130
  • Бургас
Спалнята или детската.Не сме решили с коя стая да започнем.

# 131
Всичко ми харесва

# 132
  • София
Ремонт на спалнята

# 133
Вкъщи постоянно се правят ремонти. Доста от нещата си ги правим сами. Имам нужда от рафтчета за книгите.

# 134
Всичко ще се подобрява. Предстои ни основен ремонт - ел и вик инсталации, подови покрития, стени, подмяна или освежаване на мебели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт