Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 8

• 36 048
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Мистик, а ти как се чувстваш имаш ли още оплаквания?
Възможно ли е да е било от това че е щяло да ти идва?
от събота по обяд съм ок...явно е било свързано, но и бъбреците се обадиха, а ми се стори, че изкарах мъъъничко камъче.Инак този МЦ си беше какъвто трябва Simple Smile

# 706
..............В тази връзка -имам един инозитол от 0,500 мг.По колко милиграма се вземаше за подпомагане на овулацията,че тези болки в яйчниците не ми харесват нещо..

Inositol 2 пъти на ден по 2 гр на гладно се взема, но далеч от кафе. Един час преди кафе или два часа след. И аз го вземам по 3 месеца и после почивам. Правя се по два три курса годишно.

Здравей,

Можеш ли да препоръчаш марка?

# 707
Този вземам, но по-голямата разфасовка, че ми стига за 3 месеца точно.
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Inositol-Powder-8-oz-227-g/13813

# 708
Здравейте,последния цикъл бе на 06,01,20-оскъден,след два приема на Дуфастон/изписан заради кървене извън цикъла/ по 10 дни отново нищо. За първи път ми се случва/на 51г./,до сега по-скоро проблем ми бяха обилните кръвотечения,които постепенно намаляха.Тревожност,нощни изпотявания,нервност,сухота...всичко.Какво мислите да изчакам ли още месец време или да отида сега на лекар?

# 709
  • Пловдив
Защо  да ходиш? Имаш ли някакво неразположение?
Можеш да изчакаш още месец за да видиш дали ще ти дойде ,но пък ако нещо те притеснява отиди.

# 710
Здравейте , има ли някой да пие лекарства за щитовидна и билката Витекс?

# 711
  • София
Klodel и аз не виждам защо да ходиш. Ако си имаш проверено място, където да се чувстваш уютно можеш да се консултираш, но ако нямаш някакви прояви, които да те тревожат не виждам смисъл.

# 712
Здравейте , има ли някой да пие лекарства за щитовидна и билката Витекс?

И аз мислех да го почвам, но точно заради това се въздържах ....
Момичета, а в какво се изразява вашата "тревожност"? Аз например ей така, без нищо, започвам да се филмирам, да си въобразявам че имам някаква болест и край-нищо не може да ме разубеди... Или пък се събуждам в 02,30 до тоалетна и започвам да си въобразвм, че ми е високо кръвното и отивам да го меря. То е нормално, някой път даже ниско 110/70 обаче вече няма сън и си меря кръвното още 5-6 пъти... Не знам какво ми става, преди не бях така.. Не съм така постоянно, но има дни в месеца направо съм като луда
..

# 713
Благодаря на Мигла и Feis...така мисля и аз...уморих се,но знам ли да не се удебелява лигавицата..изражда..рецидивира?!Отстранявах полип,имам две малки миоми под 1см...Ще пиша.

# 714
The demon това са натрапчиви мисли.

# 715
  • тук-там
Ако са част от ПМС, е вдно, ако нямат общо с хормоните - друго.

# 716
Ами не знам, аз предполагам, че има общо с хормоните....Само че при мен ПМС в последните месеци се измести и вече не е непосредствено преди цикъл, а по време на него.А и цикъла ми започна да се появява на 20 дни откакто развих тая симптоматика..

# 717
Витекса го почнах пак ,защото имах ужасни болки в гърдите от високия естроген. Болките спряха,но ми дойде на 15-ти ден.Следващия път /04,03/ми дойде на 28 ден.Продължавам да го пия х 1 на ден ,ще изпия цялата опаковка.
Имам миомен възел ,заради който  го  бях спряла и даже го пуснах за продажба тук .

# 718
Витекса го почнах пак ,защото имах ужасни болки в гърдите от високия естроген. Болките спряха,но ми дойде на 15-ти ден.Следващия път /04,03/ми дойде на 28 ден.Продължавам да го пия х 1 на ден ,ще изпия цялата опаковка.
Имам миомен възел ,заради който  го  бях спряла и даже го пуснах за продажба тук .

Какви са ти притесненята, свързани с витекса и миомния възел?! И аз съм с възел и бях почнала да пия витекс. Спрях го заради житния режим, а сега много се двоумя дали да го почвам пак.

# 719
В някои публикации пише,че може да нарасне.

Общи условия

Активация на акаунт