ОКТОМВРИйки 2020

• 26 158
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, за съжаление напускам темата.
Пожелавам ви да бъдете здрави и да износите и родите леко здрави бебета!  🤗🤗🤗

# 691
Момичета, за съжаление напускам темата.
Пожелавам ви да бъдете здрави и да износите и родите леко здрави бебета!  🤗🤗🤗

Много съжалявам, Caprice! На теб ти пожелавам когато се почувстваш отново готова да забременееш и да родиш прекрасно живо и здраво бебче!🤗 И горе главата, имаш си юнак, за който да се грижиш! Simple Smile

# 692
  • Пловдив
Момичета, вас АГ само на БХС ли ви пратиха/пращат или и на феталната морфология. Моя само БХС иска да правим. С първата бременност само това правих пак, защото тогава бебето се развиваше добре и според него нямаше нужда.

# 693
Caprice, съжалявам и аз! Бързо възстановяване от събитията и скоро, със спокойствие и радост, в бебешката въртележка!

# 694
  • Пловдив
cooking_addict, аз ходих по една кампания на БХС и за да я завърша директно от там ми назначаха час за фетална през май.

# 695
Caprice, съжалявам, дано следващия път е успешен 🤗
Аз не бих пропуснала ФМ 18-22 седмица. Дрои и бхс да е бил ок, тогава се виждат вече подробности и може да се изпусне проблем. Имам такива познати около мен. Тази в 30та седмица я пропуснах със сина ми, защото всичко беше ок, тя не е толкова важна и се прави по препоръка на АГ при съмнения за проблем

# 696
Здравейте!
Казвам се Диана, на 22 години от Русе.
На 01.03. 20г.направих тест, и излезе положителен.
На 04.03 направих втори и пак положителен.
Отидох на видеозон, но не се видя нищо, след една седмица отидох пак, и пак нищо!
След около 4 дни след този видеозон зацапах, и отидох веднага на видеозон и се видя плоден сак с жьлтьчно мехурче и след още една седмица живо ембрионче! 😊
Засега всичко е наред, но имам частично отлепване на плацента и ми казаха че с много лежане ще се оправят нещата.
Бременна сьм 8с2д с термин за 21 октомври!
Имах една неуспешна бременност през 2018г.
Надявам се тази да е успешна! 😊❤️

# 697
Момичета, зрънцето ми е добре, много добре оформено и много се движи,днес ходих при АГ-то за документ за пътуване, тъй като имах час за БХС и тя го погледна как е. От скрининга се отказах защото докторката каза ,че след като ще правя Пренатест е излишен и като стрес /нали сме стари родители и се очаква да сме с висок риск за Даун/ и като финансов разход. Затова другата седмица реших да направя Вижън +.

# 698
Мами, аз обмислям вече да се записвам частно да ме следят... Влизам в 4 месец и не може да се запишем никъде, нито излседвания са ми правили, нито ме преглеждат. Само БХС минахме и там всичко беше наред и се успокоих малко. Но с това положение не се знае кога ще може да се запишем.
Мисля на частно да се записвам.

# 699
  • София
Мами, аз обмислям вече да се записвам частно да ме следят... Влизам в 4 месец и не може да се запишем никъде, нито излседвания са ми правили, нито ме преглеждат. Само БХС минахме и там всичко беше наред и се успокоих малко. Но с това положение не се знае кога ще може да се запишем.
Stefy, твоа аг не прави ли платени прегледи? Аз не съм записала още жк, но си ходя на платени прегледи при моята аг и като падне карантината ще продължим по здравна каса.

# 700
Аз също реших, че това е по-сигурният вариант. Не е ясно колко ще продължи това положение и дали няма да се задълбочи и да засилят още повече мерките. Най-малко рисково ми се струва и за раждане насоката да е към частна клиника или болница, която е специализирана само и единствено за това.

# 701
Caprice, много съжалявам, желая ти здраве и успех за напред!

Днес бях на изследвания, пуснах ги на моя глава, с информация от групата какво точно ми трябва. Поне да съм спокойна, пък когато се поуспокоят нещата ще мина към прегледи по здравна каса.
На 7.04. съм на БХС, дано там всичко е наред. Не съм ходила на преглед почти месец вече и това чакане много ме напряга.

# 702
Саprice, прегръщам те и ти желая много скоро много поводи за радост да имаш.
Здравейте, и аз днес ходих на лекар. Сдобих се с някаква гъбична инфекция, но покрай нея  ми направиха и видеозон. Бебчо е добре, вече по-ясно се вижда, 6 см. от главата до дупето. 12+6 го дава видеозона, иначе съм 12 точно. Май ще е момче. Другата седмица съм на КБХС, там видеозонът е далеч по-добър, та дотогава не го считам за сигурен полът.

# 703
Amelin, изписаха ли ти нещо за гъбичната инфекция? Аз също получих от прием на антибиотик в началото на бременността, изписаха ми Макмирор глоболи, но без особен ефект. После лекарката ми препоръча интимния гел  Лактацид Фарма, който е специално разработен за това и ми действа много добре. За сега нямам проблеми и неразположения, но скоро ще пускам биохимия и ще видим, дано да са изчезнали гадините.

# 704
Здравейте момичета, как сте със симптомите. Аз пак се филмирам, днес въобще не ми е лошо, а последните дни имах силно гадене и малко повръщане. Гърдите никак не си ги усещам напрегнати. В 10 гс + 6 дни съм.

Общи условия

Активация на акаунт