Къдрокоси красавици - 4

• 40 229
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Искам да си поръчам четката на Денман, но не мога да се ориентирам точно коя. В сайта на Hairmag има няколко модела и се чудя коя точно е за стилизиране. Не ми трябва за разресване, а за стилизиране.

Аз имам класическата със 7 реда и си представям, че всички за нея говорим Grinning И по клиповете съм виждала основно нея.
И отново да похваля крема на Балеа - леле, чак ме е яд, че го открих толкова късно! Вчера мих косата, тази сутрин освежих с мокри ръце и една помпичка и воала - обем, къдрици, мекота, жизненост! Накрая ще остана само с Балеа и Маракеш и изобщо не ми трябва да пробвам друго Grinning

# 151
И отново да похваля крема на Балеа - леле, чак ме е яд, че го открих толкова късно! Вчера мих косата, тази сутрин освежих с мокри ръце и една помпичка и воала - обем, къдрици, мекота, жизненост! Накрая ще остана само с Балеа и Маракеш и изобщо не ми трябва да пробвам друго Grinning
Може ли снимка на опаковките на продуктите ?

# 152
Ами почти след всеки пост за продуктите, особено на Балеа-та пускам снимки, които вземам от Гугъл, сигурно вече 10 пъти съм пускала. Проверете ги там, моля. И двете марки имат само един продукт, който се казва крем за къдрици, така че няма да излязат други резултати.

# 153
  • София
Здравейте! Искам да си поръчам четката на Денман, но не мога да се ориентирам точно коя. В сайта на Hairmag има няколко модела и се чудя коя точно е за стилизиране. Не ми трябва за разресване, а за стилизиране.

Аз имам класическата със 7 реда и си представям, че всички за нея говорим Grinning И по клиповете съм виждала основно нея.

Аз също се чувствам като преродена, след като тук ми подшушнахте за този крем на Balea...

# 154
Такааа, взех си и аз вчера крема на Балеа да го видим какво що. Днес го пробвах на моятеа 2б - 2с коса с тънък косъм и честно казано съм доволна. С две помпички при леко подсушена коса и след това оставена да съхне сама, се получиха много симпатични къдрици. Най - голямото ми притеснение беше, че ще ми утежни косата, но не се оправда за щастие. Да видим утре как ще е.
Ще си го ползвам.

Бях в Джъмбо и видях масажна четка за душ и не се стърпях и я взех. Честно казано не знам доколко полза има от нея, но е много приятно и отпускащо, когато я ползвам. Също и някаква имитация на тангъл тийзър взех - доволна съм.

# 155
  • София
Аз малко ще отклоня темата и ще ви попитам... с какво спите?
Отдавна чета, че къдрокосите жени трябва задължително да спят на сатенени калъфки на възглавниците. В най-лошия случай - копринени.
Една от влогърките, които следвам в YouTube, пък препоръчва да се спи с боне, за да се предпазят максимално къдриците от триенето. С боне обаче съвсем не мога да си представя заспиването.
Вие как процедирате?

# 156
Аз от половин година спя на сатенена калъвка,от тогава не се събуждам като гръмнал бойлер и косата ми не се остъргва.Това с бонето и аз съм го мислила,но ми изглежда малко прекалено и фанатично.А и какъв е смисъла,след като спалното бельо е сатенено.Не знам мъжете ни как ще реагират като легнем до тях с ...шапка Joy

# 157
  • Пловдив
Аз специално си купих сатенени калъфки заради косата, обаче те не са от гладкия сатен, а приличат на памучни, та не знам дали ще вършат работа.
С шапка е абсурд да спя, пробвала съм вързана коса, еми не мога и това е.

# 158
Моите са гладки,косата се пързаля по калъвката.Аз много си скъсих косата и не ми се налага да я връзвам сега,но преди я вдигах на ананасче,само така ми беше удобно,плитки не съм плела,защото ми се разваляше формата.

# 159
Боне имам. Ужасно се спи с него, не го ползвам. Сатенени калъфки обмислям, но не са ми стандартни възглавниците и трябва да шия евентуално. Спя винаги с хлабаво вързана опашка високо на главата, ананас. И задължително я връзвам само с invisibobble ластик.

# 160
  • Пловдив
Моите са гладки,косата се пързаля по калъвката.

Откъде ги взе? Навсякъде по магазините ми предлагат не хлъзгави  Simple Smile)

# 161
Хлъзгави калъфки, поръчани от Алиекспрес. Абсурд е да си легна с боне.

# 162
Откъде ги взе? Навсякъде по магазините ми предлагат не хлъзгави  Simple Smile)
От Амазон.В БГ има много хубави и качествени,но са по 50лв ,някъде из сайтовете ги гледах

# 163
  • Варна
И аз спя на сатенени калъфки, но си поръчах да ми ушият. Купих си плат и го занесох на шивач. Две калъфки 50x70 ми излязоха общо 18лв.

# 164
  • София
Аз сама си ги уших.

Общи условия

Активация на акаунт