Къдрокоси красавици - 4

• 40 208
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
И CG е мода. На някои помага, но на много други не. Да не говорим, че разликата между афро косите и другите къдрави коси е от небето до земята.

# 136
О, аз им вярвам за съсипването от Девакърл. Аз също мога да сложа снимки преди CGM и след CGM и после след спирането на CGM, за да докажа, че именно методът ми съсипа косата и ми изпопада толкова много. Като си върнах силиконите, си върнах здравия вид на косата, спря да пада и видимо се съживи. И аз, патката му с патка, чета глупости и си мисля, че съм в трансформация Grinning Добре, че ги има тези спомени във Фейсбук, че ми отвориха очите с каква коса съм била и каква си направих, та бързо прекратих метода Joy От 4-5 месеца си възстановявам косата и едва сега мога да кажа, че вече нещата започват да си идват на мястото.

# 137
И аз вярвам, че има някакъв проблем с Deva Curl. В интерес на истината никога не съм използвала техните продукти, но следвайки този пусти CG метод имах същите симптоми, като тези с Deva Curl. В началото всичко беше ок, чудесни резултати, докато в един момент, косата ми стана адски бежизнена и суха и нищо не можеше да промени това. Къдриците, които първоначално станаха доста добре дефинирани почти изчезнаха и на главата си имах гнездо. Нещото, което обаче ме ужаси и абсолютно ме отказа да го следвам е страшния косопад. Буквално ми падаха кичури от косата (без да имам хормонални и каквито да е др здравословни проблеми). Сега си сърбам попарата. Гнездото на главата ми се превърна в гнезденце.
Та се чудя дали проблема е само в Deva Curl. Сега всички са насочили погледа си към тях и ги обвиняват, но същевременно лека полека виждам, че се появяват и диста видеа, където хора споделят защо са се отказали от метода като цяло.

# 138
Мда, ако бях влогър, определено щях да направя видео, защото страшно много хора спазват метода, без да имат информация, че е възможно не само да не им стане по-хубава косата, ами и да си изгубят половината. При мен косопадът беше същият - на кичури, косата ми изсъхна непоправимо и стана провиснала и проскубана. След като взех мерки, вече ми се посъвземат къдриците, но като си помисля, че цяла година се тормозих с този метод, четох етикети, поръчвах специални продукти и като резултат да си изгубя половината коса... за парите, които хвърлих  няма да споменавам.
А за Deva Curl хората се оплакват не само от косопад, а сърбеж и зачервяване на скалпа, обриви, парене. При други няма нищо, но определено нещо неприятно се случи с марката.

# 139
Похвалвам Revlon Professional Pro You Texture активатор за къдрици.Лек,не се усеща в косата,не става на тел или мазнотия,много бързо оформя къдрите.На другия ден трябва да се освежава,особено при носене на шапки,кок и постоянно на климатици.Той и Дифайнъра на Афоджи са ми любими,винаги може да се разчита на тях.Афоджи е малко по-траен и с по-силна фиксация.
Видях,че серията на Ревлон има и други продукти,ако някой е ползвал,да си каже мнението.
С четката Денман не мога да се оправя.Косата ми се заплита.,скубе жестоко.А гледах едно клипче,където момичето толкова хубаво си навиваше косата с помощта на тази четка.Аз не слагам маска при миене,само активатора след,иначе много ми натежава косата,губя обем,къдрите натежават и се изправят.

# 140
  • В полите на Пирин планина
И аз харесвам Revlon Professional Pro You Texture активатор за къдрици. С ползването на продукта свикнах какво количество е добре на моята коса. Много е приятен, не е лепкав и не спластява косата. Само дето ще трябва да го поръчвам от Нотино.
Крема за къдрици на Афоджии не ми харесва - слепва ми косата - едва го пробутах, когато си го бях купила.

# 141
Аз още не мога да улуча количеството на активатора на Ревлон... Нещо все не застава както искам - или твърде много фриз, или на клечки. На Афоджии кремът го тиках няколко години, докато свърши, голям зор... никак не ми хареса.
За Денман - нещо не е наред тук. Как така се скубе и заплита толкова много? Като не слагаш маска, поне балсам не слагаш ли? Опитай да срешеш още в банята с балсам на косата, после вече ще е лесно. А с това скубане ми се струва, че не се сресваш правилно - започва се от краищата, първо разресваш и разплиташ тях, после придвижваш четката към средната част на кичура, който сресваш и когато всичко е гладко, може да почнеш от корена. През цялото време дръж частта, която сресваш, с ръце, не позволявай на четката да дърпа косата от скалпа.

# 142
  • София
Афоджии кремът и на мен ми слепва косата, но аз му намерих тайната/поне за моята коса/ - слагам накрая кристали или масла и стават по- меки къдриците. Лошото е, че така малко утежнява, и като че ли ми се омазнява по-бързо, но може и да си внушавам. Трябва обаче да го изразходвам, въпреки че не знам кога ще стане това, защото го редувам с други продукти, подари ми го любимата племенница, която живее в Германия, и ми е някак важно да го използвам до края. Паралелно ползвам и Ревлон и много ми харесва, на следващия ден ми застава още по-добре, но аз всяка сутрин навлажнявам с малко крем без отмиване, разтворен в доста вода и пръскам от бутилката с пулверизатор.

# 143
Ми не знам за тоя Денман...ако сложа маска с измиване,а после и фиксатор без измиване,трърде много ми стават продуктите,губя обем и къдри.Затова съм се насочила само към балсам без измиване,с който освежавам сутрин.
Аз ще му хвана цаката на разресването,но когато се опитах да "помогна" на къдрите с четката Денман като на мацката от клипчето,дето мислехте,че е с права коса,четката влезе в косата и заора.Абсурд да излезе с въртеливи движения и перфектно подредена къдра.То аз затова главно я купих,иначе имам един гребен с размерите на сатър,който сресва добре.
Aфоджито иска много мачкане,за да се избегне тел-ефекта.

# 144
  • вкъщи
Най-накрая намерих своите продукти за къдрици, след като се затрупах с десетки продукти. Единият е гел на Селектив , зеленият. Другото е гел пяна на ЛИсап Милано. Вторите трудно се намират, само в един салон в Бургас ги има, но важното е,че намерих. За моята коса те са най-подходящи.
Моята е нито къдрава, нито права-чуплива. Но предпочитам да я нося на къдрици от години и така придобива приличен вид.

# 145
  • софия
Аз много харесвам крема за къдрици на Дъглас. Моята коса е къдрава, често я изправям, но когато я нося естествена си слагам от кремчето и много добре я оформя и става мекичка.

# 146
Аз ще му хвана цаката на разресването,но когато се опитах да "помогна" на къдрите с четката Денман като на мацката от клипчето,дето мислехте,че е с права коса,четката влезе в косата и заора.Абсурд да излезе с въртеливи движения и перфектно подредена къдра.

Стига бе! Чак не мога да повярвам! Ама сресана ли ти е косата преди да се опиташ да оформяш? Като гледам какви гъсти афрокоси се сресват без проблеми, а и като виждам и моята как сресвам, направо ми звучи невероятно как се оплиташ и скубеш с Денман!

# 147
Момичета,

И аз съм във вашите редици, но отскоро мога да си позволя да си оставям къдриците, понеже преди бях много изгоряла...

Та сега съм в търсене на продукт за къдрици, гелът от ленено семе е ок, но ми се иска да имам и продукт.

Взех Балеа крем за къдрици- имам чувството, че ми изсушава дължините и не слагам вече.

Моя позната с много къдрава коса ползва това, познат продукт ли е за вас? Имате ли мнение:

# 148
Здравейте! Искам да си поръчам четката на Денман, но не мога да се ориентирам точно коя. В сайта на Hairmag има няколко модела и се чудя коя точно е за стилизиране. Не ми трябва за разресване, а за стилизиране.

# 149
Здравейте къдрокоски. Минавам с отзив за желатина на Новекс.

Първо, мирише страхотно! На дъвка и цитрус, идва ти да го хапнеш. Реших да го пробвам по два начина. Преди да си измия косата сложих един ден на суха коса. Резултатът беше трагичен! Суха коса. Едва изтърпях да се прибера вечерта и да я измия. Тогава го сложих на измита коса след крем на Ший Мойстър май беше. Много, много по-добре! Сравнен с Ревлон Про, дефинира една идея по-добре къдриците, има лек фриз, но по-малко отколкото с Ревлона, косата е малко по-твърда с желатина, но не много. Не утежнява косата, но мисля че ако се добави продукт за освежаване на следващ ден ще я утежни. Като цяло ми хареса, засега. Нека видя как ще е косата на следващия ден, защото днес изглежда много добре. Мисля, че този желатин е най-подходящ за по-къдрави коси, например от 3А нагоре. Аз съм там някъде и съм на границата да ми дойде в повече. Ако утре ми е ок косата ще си го поддържам, защото пък ми е добра алтернатива за лятото, когато мия косата през ден-два. Евтин е, тук десет евро, но купувам от скъп магазин, и количеството е огромно - 500мл.

Общи условия

Активация на акаунт