Къдрокоси красавици - 4

• 40 802
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
На мен пък кремът на афоджи е единственият, който все пак оформя къдриците, но трябва много да се внимава с количеството наистина.

# 361
Кремът за къдрици на Андалу е без силикони, оформя добре, но на мен ми скъсява косата почти тройно, затова не го ползвам.

# 362
  • София
Spiritlight може ли линк към този крем на Андалу?

Крема на Афоджи е ужасен и за мен, матира косата и изглежда като мръсна, лепне и кофти.

# 363
На Андалу съм ползвала само гела, не ми допадна.
Аз съм доволна от този крем за къдрици

Гелът на Гарние също не е лош

И двата са CG

# 364
  • Пловдив
Здравейте отново ! Бихте ли ми разяснили как действат тези активатори за къдрици , които се предлагат на пазара и с какви се комбинират?

# 365
Restless би ли ни обяснила защо не ползваш продукти със силикони? Не го приемай като заяждане,просто ми е интересно
krems активаторите съдържат силно хидратиращи и овлажняващи съставки.Освен това съдържат силикони или восъци и масла,които обгръщат косъма и не позволяват на влагата да се изпари.
Щом като са хидратиращи,съответно след тях се ползват също хидратиращи продукти

# 366
# 367
Лейдис, малко помощ! Това е косата ми след измиване с NatureBox, следва храната на Гарниер, после хидратиращ балсам с исмиване и накрая крема на Макадамия. Няма стилизация. Два въпроса:
1. Кой тип съм според вас?
2. Какво и как да приложа за по-дефинирани вълни и леки спирали?
Благодаря!

# 368
  • Пловдив
Аз понеже съвсем се омотах искам помощ. Дайте ми идея за хидратиращи продукти в средния ценови клас-шампоан,балсам,активатор и неща за стилизация. Да си ги купя и да знам от къде да започна.🤗🙏

# 369
На мен пък кремът на афоджи е единственият, който все пак оформя къдриците, но трябва много да се внимава с количеството наистина.
И при мен е номер едно.Сравнявам го с един също добър продукт на Ревлон текстура,но Афоджито прави повече,по-добре оформени и "издържливи" къдри и спирали.Освежаване сутрин почти не се налага,пръскам малко вода и евентуално съвсем малко продукт,няма отпускане и изправяне цял ден.Мия косата си рядко и въпреки това кремът не ми омазнява или  сплесква косата.Ако се прекали с количеството,може да направи косата като тел,но това важи за всички продукти.Най-икономичният,който съм ползвала.Дано не го развалят,защото след Ревлона ще си го взема пак.
Всичко е до коса и проба.Жалко,че заради дребните номера на продавачи и клиенти,липсват пробички.

# 370
Ох, на мен това на Ревлона не ми хареса толкова. Не мога да улуча количеството,  което просто ме кара да мисля, че каквото и количество да сложа, продуктът просто не е за мен. Че е и безкрайно много, има да го бутам и него години напред...

# 371
Ох, на мен това на Ревлона не ми хареса толкова. Не мога да улуча количеството,  което просто ме кара да мисля, че каквото и количество да сложа, продуктът просто не е за мен. Че е и безкрайно много, има да го бутам и него години напред...
Последният път пробвах Ревлона и веднага след него гела от ленено семе и ми се получи много добре. Като от Ревлона слагам три помпички на цялата коса. Която между другото порасна доста и стига почти до гърдите вече. Но пък твоята коса е много по-къдрава от моята. Например Балея крема при мен нищо не прави, а по спомен на теб ти харесваше много, нали?

# 372
  • Варна
Момичета, може ли снимка на Ревлона, уж следя темата, но нещо съм изпуснала сякаш...

# 373
  • София
Restless би ли ни обяснила защо не ползваш продукти със силикони? Не го приемай като заяждане,просто ми е интересно
krems активаторите съдържат силно хидратиращи и овлажняващи съставки.Освен това съдържат силикони или восъци и масла,които обгръщат косъма и не позволяват на влагата да се изпари.
Щом като са хидратиращи,съответно след тях се ползват също хидратиращи продукти
От това, което съм чела и гледала за CGM, силиконите така обгръщат косъма, че не позволяват хидратацията от водата и продуктите за коса като балсами, маски да навлязат в косъма и да си свършат работата. Има разлика между различните силикони, някои се отмиват по-лесно, други по-трудно. Но като цяло ги избягвам.

# 374
Лейдис, малко помощ! Това е косата ми след измиване с NatureBox, следва храната на Гарниер, после хидратиращ балсам с исмиване и накрая крема на Макадамия. Няма стилизация. Два въпроса:
1. Кой тип съм според вас?
2. Какво и как да приложа за по-дефинирани вълни и леки спирали?
Благодаря!
Скрит текст:
Страхотна коса и много лесна за поддръжка.Ако не я товариш толкова,ще изглежда перфектно,като гледам, има потенциал и за 3б.Това косище няма нужда от толкова много продукти.В ежедневието шампоан и балсам  е достатъчно,един път седмично заместваш балсама с маска.Какъв е този крем на Макадамия,за къдрици ли,термик ли...На мен косата ми изглежда претоварена и суха
Правиш ли си дълбоко почистване? Опитай,косата ще изглежда съвсем различно

Restless има разлика между силиконите от гледна точка на качество.Освен това,продуктите без силикони са пълни с восъци,които са не по-малко вредни за косата.Повечето силикони в професионалните продукти са водоразтворими и не се натрупват върху косъма.Восъците обаче бавно и сигурно се наслояват върху косъма,не му позволяват да диша,изсушават го и той накрая започва да цъфти,чупи се и т.н.
Защо всички се отказваме от метода?Помисли върху това...

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 15:39 от VanessaDE

Общи условия

Активация на акаунт