Къдрокоси красавици - 4

• 40 768
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
А от таблицата Как определяте косата ми. 2С?
Да, така мисля.

# 436
VanessaDE, хиляди благодарности за съветите!
Това е промяната само след една процедура с ДПШ, след който сложих само Храната с банан, разресах, изплакнах добре и след леко обиране на водата с кърпа, сложих две помпички хидратиращ крем leave-in на Макадамия. Със слаба струя и температура леко само в корените суших и оставих да изсъхне на въздух. Сега ще поръчам нещо от шампоаните и балсамите, които препоръча. Благодаря отново! Обнадеждих се за косището си!
Да търся ли изобщо някакъв стилизиращ продукт и какъв?
И как да обера фриза?

П.п. Извинявам се, че не са в скрит текст, но съм от телефона.

# 437
  • на последния етаж
А какъв ДПШ ползвате? Бихте ли препоръчали конкретен продукт?

# 438
  • София
Можеш ли да разкажеш какъв е този продукт на Ревлон, както и да кажеш продукта на БСХ стилизант ли е? Как го усещаш? 🌷

# 439
DivaOrhideq супер ти е косата.Да, можеш да я понамачкваш с нещо,но с какво Thinking Моята я намачквам от време на време с едно олио.Нещо което ми направи впечатление,обираш водата преди финиша.Не,нанасяш всичките финиши които си си намислила и тогава обираш водата,без да търкаш,просто с кърпата леко стискаш,даже със стара тениска е по-добре.
Аз съм си поръчала едно желе на As i am,изчакай да го пробвам и ще ти дам обратна връзка.Четох страхотни коментари за него.Иначе моите финиши ги знаете,обаче има голяма разлика в косата като суша с дифузер и без.Пробвай с дифузера,къдриците ще станат още по-дефинирани

Лита моят е този https://www.lookfantastic.de/label.m-deep-cleansing-shampoo-300m … &gclsrc=aw.ds
Ще ти стигне за една година,че и повече

# 440
  • на последния етаж
VanessaDE, благодаря! Flowers Hibiscus

# 441
Можеш ли да разкажеш какъв е този продукт на Ревлон, както и да кажеш продукта на БСХ стилизант ли е? Как го усещаш? 🌷
За Ревлона съм писала назад. Стилизиращ продукт, нещо между гел и крем. Аз го харесвам, не тежи, но пък и не обира много добре фриза. Почти на всяко измиване го ползвам.
Не разбрах за кой продукт ме питаш след това. Какво е БСХ?

# 442
  • София
Имах предвид на БигСексиХеър продукта, сега виждам че е Кърли Секси хеър 😀.

# 443
Имах предвид на БигСексиХеър продукта, сега виждам че е Кърли Секси хеър 😀.
А, да. Grinning Ами това е пяна за къдрици. Вчера дори я ползвах. Слагам крем, после нея и накрая ленения гел. Не ми е от най-любимите продукти да ти кажа. Фиксатор, направо изчезва на косата, не лепне като обикновена пяна. Иначе не изсушава косата, но и никога не съм го ползвала като последен продукт. Ако не слагам гел от ленено семе, слагам първо пяната и после крем.

# 444
Благодаря, чакам отзиви за желето! И още нещо се сетих - каза да редувам с протеин...на шампоан или маска да го търся?

# 445
Твоята коса е в добро състояние,пробвай първо само с шампоан,мисля,че ще ти е достатъчен.Но, след него задължително нещо хидратиращо или балансирано,Б или М

# 446
Златна си! Благодаря!
Хидратиращата серия на Maroccanoil добра ли е за такава коса, че я гледам намалена и се чудя за Ш и Б?

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 10:59 от Анонимен

# 447
На мен серията много ми харесва,като гледам косите ни са долу-горе еднакви.Само че,аз към протокола добавям и интензивната маска,но моята коса е много третирана и носи на всичко

# 448
Момичета, моята фризьорка ми препоръча това :
https://www.notino.bg/loreal-professionnel/tecniart-bouncy-tende … vufazen-gel-krem/
С къдрава коса на спиралки съм , от показаните варианти -3б, сухичка разбира се. Някоя да го е ползвала ? 🌸

# 449
  • София
AlisV ползвала съм го назад в годините и ми беше любим дълго време. Сега е в променена опаковка доколкото виждам. Не лепнеше, обираше фриза и стилизираше добре.

Общи условия

Активация на акаунт