Къдрокоси красавици - 4

• 40 748
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Ако се подстригва с леки степени ще има и обем, и хубави къдрици, и дължина

# 511
Благодаря ви! Не знам какво и е в повече, че е твърде обемна и понякога има хубави къдрици, друг път ( като сега) много малко...Ако някой може да каже на какво се дължи?? Протеин тепърва ще включа. А, че е тежка - тежка е! И много гъста... което е хубаво, ама всичко отнема "форевър" като време 😁
Това, което мацката прави за обиране на фриза, е някакво специално олио, което нанася по целите дължини на напълно суха коса...ама още не съм разбрала какво е то, че от скоро я следя и не съм разгледала всичко.
Не мога да и шерна линк, но се пише @wavycurly в Инстаграм. Методът за дифузията е в сторитата и в профила. Има и ю-туб канал, но ме съм го гледала.
П.п.Намерих олиото, качвам снимка. И открих още един метод за дифузия, който изглежда малко нелепо, но като го пробвам ще споделя

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 17:09 от Анонимен

# 512
Ходя на фризьор два пъти годишно.Този път реших да дам рестарт на косата,дълга под бюста, с една средно дълга черта,до раменете и поисках подстригване на сухо.Оставих се да ме убедят,че на измита коса е по-добре и че въпреки чертата,лека степен е по-добре за къдрите.Подстригаха ме,добре стана,излизам вън на влагата,щръкнаха едни къдри,букли,жички,забравени от години,без грам фриз.Обаче силно се сви и на дължина.И така бива,но не ми отива.Това просто не съм аз.
И да кажа за ДПШ,взех най-евтиния вариант на Балеа с идеята,че като ще го хвърлям,поне да не ме е яд.Косата стана чудна,хидратирана,жива,къдрава.Интересното е,че и на права коса беше пробван и изтръгна и от нея най-доброто:обем и някакви приятни чупки.

# 513
Още две мнения някъде четох наскоро за ДПШ на Балеа точно с такива отзиви. Утре мисля да скоча до нашия ДМ да проверя дали го има,но ме съмнява. Крема така и не го заредиха.

# 514
  • софия
Aз си взех вчера ДПШ на Балеа от нашия ДМ. Още не съм го ползвала де, мисля утре. Само че не знам колко често трябва да го използвам?

# 515
Тия дни ще съм досадна явно, но съм ентусиазирана...за ДПШ на Балеа +1. Купих го с идеята да си купя много скоро от препоръчаните тук марки, а този да го ползвам един-два пъти, че косата ми беше много утежнена и не ми се чакаше, докато дойде нещо по-добре с тези бавни доставки...Ами, какво да кажа, още след първото миене косата ми изглеждаше, както не е изглеждала от над година.
И тъй като не съм от търпеливите...сега си измих само дължините точно с него, за да махна всичко от предното миене и сложих само leave-in, след което дифузирах по новия метод, който открих преди час и ви казах, че изглежда странно. Ами...ето го резултата Blush За пореден път се убеждавам (както каза Ванеса), че моята коса с по-малко продукти е много по-добре. Супер хепи съм, не знам от метода ли е или продуктите, но такава коса на главата си скоро не бях виждала. Довечера мога да намеря линк към него, че сега едно две годишно ми се катери по главата.
Нямам време да си крия лицето, ама съм толкова доволна, че не ми дреме Grinning

# 516
  • Варна
А какъв deep Conditioner използвате след ДПШ? Можете ли да препоръчате бюджетен вариант?

# 517
Аз бях писала за ДПШ на Балеа - много ми хареса! Пише да се използва на 2 седмици веднъж или по-рядко. След него се измих с маската на Ревюел с 3Д силикон - на мен ми е перфектна. Пробвах и тази с люта чушка, но не съм очарована.

# 518
Е сега и шампоан на Балеа ще купя, а имам достатъчно 😂 Някой питаше за протеинова серия. Понеже Ванеса похвали Joico аз взех тяхната реконструираща серия (шампоан и терапия), мисля че са протеинови и ми допадат.

# 519
Момичета, задължително ли е да се слага балсам след маската? И ако да какъв?

# 520
Аз използвам само едно от двете. Напоследък само маска, без балсам. Но не я отмивам докрай, че после няма оправяне - заплита се.

# 521
Малко съм се притеснила покрай детето.И реших да си взема един душ за успокоение .Послушах съвета първо крема на мокра коса и ефекта е уаууу.Така не съм била от дете

Без дифузер.И аз търся протеин.А за Балеа за всякакъв тип коса ли ?

# 522
Страхотни коси коси разхождате из темата,момичета.
DivaOrhideq това с дифузера не е нищо особено,нито е ново,просто жената суши дължините за да стане по-бързо.На твоята коса и трябва много мачкане,за да си възвърне къдриците,да ги тренираш един вид.Мачкай от корена до върховете при всяко нанасяне на продукт,ще видиш,че след месец-два ще имаш по- добре изразени къдрици.
Относно олиото,и аз го гледах преди време в един сайт,но то е просто комбинация от най-добрите масла,базови и етерични.
COCOS NUCIFERA OIL (COCONUT), RICINUS COMMUNIS (JAMAICAN BLACK CASTOR OIL), OLEACEAE OIL (OLIVE), PERSEA AMERICANA MILL OIL (AVOCADO), VITIS VINIFERA OIL (GRAPESEED), SESAMUM INDICUM OIL (SEASAME), MENTHA PIPERITA OIL (PEPPERMINT), MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL (TEA TREE), SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL (JOJOBA), ARGANIA SPINOSA OIL (ARGAN), ROSMARINUS OFFICINALIS OIL (ROSEMARY)
Каквото и масло да имаш у вас(без кокосово),ще ти свърши същата работа за обиране на фриза,а за корените добавяш и лавандула или розмарин
За къдрици аз вече съм дала мнение,кремовете ми ги познавате.Само да добавя,търсете си хидратиращи такива и със силикон,особено ако си третирате косите

Hristo Mihailov не е задължително,но е препоръчително,особено за сухи.Косата става тежка,плътна и подхранена

lilipan косата ти ми се вижда малко прехидратирана.ДПШ не си ползвала скоро със сигурност. Измий с ДПШ и после маска/балсам и нанеси крема от средата на дължините до върховете.Сподели резултата после

# 523
VanessaDE Съветите ти са златни за мен😍 За първи път от години видях косата си толкова хубава и с оформени къдри. Аз с години ползвах само протеинова серия и косата ми беше суха и рошава.
Днес поръчах и протеиновата серия на Joico, но колко често да я ползвам?

# 524
Може ли с две-три думи да обясните този метод с дифузера? Не използвам инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт