Модни консултации - 44

• 60 194
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
И от мен глас за 3 и 4.

# 526
+1 за номера 3 и 4

# 527
3 от мен.

# 528
  • София
1 и 2 имат декорации. Макар и семпли, ангажират.
На 3 перфорираната част стои малко като лепната. Може и от снимката да е. Само те ни ми харесват.
4 ми се струват най-универсални. Имам подобни, стоят добре с много неща.

И както Judy писа - вземи кожените.

# 529
  • София-Младост
Благодаря на всички ви, то е ясно че колкото хора, толкова и предпочитания. Единствено номер 4 са кожени, те са и "маркови"Wink

# 530
Благодаря на всички ви, то е ясно че колкото хора, толкова и предпочитания. Единствено номер 4 са кожени, те са и "маркови"Wink

1 и 3 не са ли кожени ?
1 и 2 също са марка, не толкова популярна в бг май ... имам техни кецове (кожени), оказаха се здрави

# 531
  • Бургас
Найк си е Найк-вярно, но и да не са кожени, пак ще изкарат много по-дълго от другите показани модели.Лично аз и на фасон ги харесах повече от зругите, затова и съвета ми беше за 4.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 10:30 от Nina_Z

# 532
Преди няколко години си взех от този модел на Big star и се оказаха удобни и здрави.
Скрит текст:

Може и другите им модели да са ОК като качество.

# 533
И тези на big star са си маркови, техния ценови диапазон също не е малък по принцип. Но и трите техни показани модела ми приличат на кожени, особено номер 3 Thinking

# 534
  • София
Аз харесах 1 и 4, но щом 4 са кожени съм за тях.

# 535
  • София-Младост
Само Найк са ест.кожа, иначе и Биг стар са кожени, но еко. Сега с код в обувки.бг излизат към 40лв, така че май ще взема едни за проба.

# 536
За маратонките съм за 1 и 2, но аз по принцип харесам такива модели като тип подметка.

Ако може да се допитам. Харесала съм си това палто на Орсей розовият вариант. https://orsay-fashion.bg/product/palto-269  Няма го в моя град, вариантът е да поръчам онлайн. Според таблицата в сайта съм между размер 36 (гръдна) и 38 (талия и ханш), повечето ми дрехи са 38 или С/М зависи. Мерих в магазин от другия цвят 38, стои странно, не мога да преценя дали ми е леко голямо или моделът стои по-свободно, но не се харесах, чувствам го като торба...? Много се чудя дали да рискувам с 36. Да, мога да го върна, но сега е с намаление. Благодаря за мненията!

Скрит текст:

# 537
Палтото се мери по гръдната обиколка и имай предвид, че orsay са леко уголемени. Ситьото е хубаво, но май ти е голямко. Това е и свободно в ханша. Опитай по-малкия номер.

# 538
По-малкото според мен ще ти е идеално, а розовият цвят е разкош.  Simple Smile

# 539
  • София
Мис Каприз-палтото ти е голямо. На мен специално с този колан ми напомня болничен халат.

Общи условия

Активация на акаунт