Пазаруване от Fashion Days. Тема 3

• 164 148
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 150
Аз в Неделя пуснах една поръчка, за да се възползвам от кода за намаление, споделен по-горе - нямаше проблем с плащането. Такса само 4 лв за доставка /в мейла за поръчката само обясняват под черта за какво са евентуално тия 2 лв и 4 лв, не се удържат ако се плати с карта и поръчката е над 89 лв/. Днес вече пристигна пратката.

# 151
Хм, и по телефона звънях. Не се свързах, разбира се, всички оператори били заети. На мейла никакъв отговор. Супер странно е това...За първи път поръчвам от тях, не мога да повярвам, че няма никаква обратна връзка с клиента.
Отказали са ми я, в профила си видях...без нищо да ми върнат като отговор. Много ме издразниха...Ще помисля дали да поръчам от там кецките, ще ги потърся на друго място.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 16:32 от Анонимен

# 152
Никаква обратна връзка няма при проблем ....дано да нямате с плащането, аз имах веднъж, писала съм по-назад в темата.

# 153
Здравейте,
днес пристигнаха сникърси от Geox. Искам да ви питам някой поръчвал ли е обувки на марката? Доволни ли сте? Като цяло ми харесва модела, удобни са ми, но миришат малко на китайски стоки и  как да обясня на едната обувка, отпред "езичето" на подметката приляга на бомбето повече отколкото това на другата. Не е супер очевидна разликата, но започнах да се чудя дали да ги задържа. Дали са качествени според вас?

# 154
  • Варна
Здравейте,
Има ли нови активни кодове за намаление след майските?
Че съм набелязала няколко неща 😉

# 155
  • София
И аз се присъединявам към питането за кодове.

# 156
FDBG 20%  Не важи за всичко. Пробвайте!

# 157
  • София-Младост
FDBG 20%  Не важи за всичко. Пробвайте!
Кодът е TRIP20 и важи за избрани модели куфари...но в количката ми го изписва FDBG...
"Хвана" ли ти се за някоя дреха или обувки?

# 158
  • София
И при мен го изписва в количката, но не хваща нищо:cry:

# 159
И аз търся за дрехи, но само това открих, затова го написах тук. Не ми намаля дрехи. Все пак на някой може да е полезен.

# 160
  • София-Младост
В тази връзка, да сте поръчвали куфари...тези малките са на приятни цени от 30-50лв, а имам нужда и без това.

ПП този код важи от 13 до 30.06. То си го пише  икато се влезе в страницата им.

# 161
  • ☀️София / London🌂
Поръчах си  боти на Timberland от намаленията и днес пристигнаха, но не в оригинална кутия , а такава с надпис Fashion Days. Е, каква е сега тази глупост, случвало ли се е подобно нещо на някой друг?

# 162
  • София
Здравейте, в един от сайтовете пише, че при покупка от ФД на стойност над 100 лв. има отстъпка 10 лв. от крайната сума. Моята поръчка е над 100 лв., но такава отстъпка няма... Случайно да ви е попадал код за такава отстъпка?

# 163
Здравейте, в един от сайтовете пише, че при покупка от ФД на стойност над 100 лв. има отстъпка 10 лв. от крайната сума. Моята поръчка е над 100 лв., но такава отстъпка няма... Случайно да ви е попадал код за такава отстъпка?

Няма такова нещо.. Сайтът, където си го прочела, заблуждава - целта е да кликнеш на техния линк към fashiondays, те да вземат комисионна от fashiondays ако направиш поръчка, а за теб - нищо.. За кодове може да следиш тук или фейсбук страницата на fashiondays.

# 164
Аз вчера направих поръчка за под 100лв с код -10% за новорегистриран потребител. Направих два акаунта и на единия даде код, а на другия не - не знам защо.

Общи условия

Активация на акаунт