Какво направих днес за себе си? - 7

• 48 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Canada
Захарче, браво! Правилно си постъпила!

Тренирах двуразово днес, след малко ще разходя извънредно и кучето.

# 601
Поръчах си книги

# 602
  • Street of Dreams
Браво за върнатите пари. Човек изобщо не би трябвало да се замисли да задържи чужди пари.

Скрит текст:
И аз днес се опитах да върна нещо, но не успях. Дойде куриерът с три вместо две пратки и аз ги приех набързо. На двете имаше съответното лого на сайта на кашоните, третото беше пакетче с една голяма усмивка. Знам ли какво съм поръчвала, или ММ. Оказа се, че изобщо не е за мен а за друг адрес. Утре ще отида до филиала им да им го оставя, че по телефона нямаше как да го извикам.

Отспала съм си 3-4 часа днес следобед и сега не знам как ще заспя, че в 7 пак трябва да съм на линия... Не ми се отразяват добре тези ранни задачи.
Направила съм си бабабов шейк с пръчици и се запътвам към леглото пак след малко.

# 603
  • Варна
Браво за благородната постъпка!!

Едно е да намериш пари И документи, т.е. знаеш собственика, съвсем друго е на улицата изпаднала някаква сума без документи, без нищо.

В първия случай и аз бих върнала парите, във втория се сещам за един мъж преди години, който беше намерил на жп линията май милиони бяха. Та във втория случай взимам и не казвам на никого!

# 604
  • IC 1101,Abell 2029

Едно е да намериш пари И документи, т.е. знаеш собственика, съвсем друго е на улицата изпаднала някаква сума без документи, без нищо.

В първия случай и аз бих върнала парите, във втория се сещам за един мъж преди години, който беше намерил на жп линията май милиони бяха. Та във втория случай взимам и не казвам на никого!
Мъжът беше железничар.Да,сумата беше огромна.Може би милион или повече,но тези пари бяха мръсни,мафиотски пари,защото никой после не ги потърси.Ако мъжът ги беше задържал,престъпниците щяха да го открият и да си ги върнат и бог знае какво биха могли да причинят на него и близките му.Така че такива огромни суми аз специално не бих задържал.Помня че държавата беше подарила на човека ръчен часовник за върнатите пари.

# 605
  • Пловдив
След дълъг работен ден послушах Пинк Флойд и пих малиново вино докато Румбака чисти. Кеф.

# 606
  • Варна

Мъжът беше железничар.Да,сумата беше огромна.Може би милион или повече,но тези пари бяха мръсни,мафиотски пари,защото никой после не ги потърси.Ако мъжът ги беше задържал,престъпниците щяха да го открият и да си ги върнат и бог знае какво биха могли да причинят на него и близките му.Така че такива огромни суми аз специално не бих задържал.Помня че държавата беше подарила на човека ръчен часовник за върнатите пари.

А аз си спомням, че в Шоуто на Слави тогава показаха шифа от заплатата му. Дали имаше и 8 лв..... И тогава Слави коментира, че той е върнал огромна сума на държавата, а тя как му се отплаща с един часовник и .... нищо.Даже май имаше слухове, че децата му са го оставили след тази му постъпка, не зам дали е така.

Иначе ми е интересно как ще го изнамерят като никой не го е видял?

# 607
Поръчах си козметика.
Чудя се ще се върнем ли изобщо към нормалния начин на живот и кога.
Искам да си нося новите дрехи и да не се крия от хората. Искам детето пак да е на училище, да го заведа на плуване, всички обикновени супер дребни неща от ежедневието.

# 608
И аз така, отдавна мисля една кутия с козметика и нещица- Гуудбокс. Поръчах си я и си направих абонамент за 3 месеца. Викам си "няма да е все така" , затова да си знам ,че следващите месеци ще си чакам изненадите.

# 609
  • софия
Аз днес в пристъп на оптимизъм си поръчах 3 червила. Знам, че сега не са ми нужни с тия маски,но се надявам скоро всичко да отмине и да се върна към предишния си начин на живот,в това число и гримирането.

# 610
Избрах цветове за боите за стените. Пия кафе и се планувам ремонта

# 611
Разчистих си бюрото от отдавна несортирани неща, сега ще ми е по лесно да го дезинфекцирам сутрин... Wink

# 612
  • Street of Dreams
I Believe In Angles, кутиите са страхотна терапия - хубаво нещо си направила за себе си.
Скрит текст:
Поне 6 години бях абонирана за Глосибокс Германия и всеки път, всеки месец все едно беше Коледа и радостта ми не спадна. Идването на пощальона беше празник, както и вълнението при отварянето на кутията с изненади - не се разкриваха никакви продукти преди това. За най-луксозните си покупки не съм се радвала така. Към 2 години имах и паралелен абонамент към My Little Box, която съдържаше освен козметични продукти и разни други джаджи, които още са ми в употреба. Изобщо в тези кутии има неща, които иначе никога не бих си купила, но веднъж като ги получа ги обиквам и се чудя как съм живяла без такъв продукт до сега? Grinning

Дано и твоята ти донесе такава радост.

Моите ги спрях единствено заради мега затрупването с козметика - вече не знаех къде да слагам нещата, които иначе много ми харесваха. Дори и да подарявах част от тях, пак се натрупа бая нещо и бях обзаведена от-до.

Сега гледам хич да не им отварям сайтовете и нюзлетърите, че малко ми трябва. В меморис във фейсбук ми излизат кутиите (имам си таен албум) и ми става едно мъчно, но още чувствам радостта от тогава. Колкото и да е детинско.

Няма да е все така, хора. Извадете най-доброто от ситуацията и се отдайте на любов и време с близките си, както и грижа за себе си.

# 613
Здравейте! 💕

Днес тренирах - вече 4-ти ден и цялото тяло ме боли, но си струва. ☺ След закуска си направихме чудесна разходка с ММ, имахме нужда от слънчева светлина и свеж въздух. После се поглезихме и си направихме мокър кекс, който стана изключително вкусен. 😻 Сега е време за приготвянето на вечерята. Днес си дадохме почивка и смятаме да продължим така и утре. 😊
За настроение споделям букета, който си набрах преди няколко дни. Не беше много траен, но внесе свежест и настроение в дома ни.

Хубав остатък от деня! 🌈
#бъдетездрави

# 614
Irinak букетчето е много свежо и пролетно Heart Eyes
Днес е десетият ден откакто правя упражнения и сякаш има ефект Blush  Направих и задължителната утринна разходка, която ми  стана като част от ритуалът ми за разсънване.

Общи условия

Активация на акаунт