Какво направих днес за себе си? - 7

• 48 395
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Поръчах си и рокля. Да, да се надяваме, че нещата ще се оправят в недалечно бъдеще.

# 616
Захарче, прегръдка от мен за постъпката. Нека това твое добро да ти се връща десетократно!

# 617
Направеното добро се връща като бумеранг! Аз също бих постъпила така.
Днес ходих на антицелулитен масаж, следобед на гинеколог. Надявам се изследването да е наред. Върнах се от там пеша, прекосих целия град, добре ми се отрази, ама заврях с тази маска. Купих си и още малко цветя и от утре започвам да вадя и засаждам.

# 618
  • ул. "Мечтание"
Направих 10к крачки и съм щастлива. Пети пореден ден. Grinning
Купих си две кила разкошни ягоди и мисля да вечерям с тях пред телевизора. Сериали, идааааа... Grinning

# 619
Ходих на интервю за работа, а на обяд спах два часа и след това си посадих мушкато в сандъчета.

# 620
  • Варна
Аз днес направих лазаня, палачинки и 2 от видео тренировките. Утре продължавам с тях и се надявам в събота, неделя и понеделник да наваксам с изпуснатата бройка.

# 621
И днес и вчера с приятелка обикаляме из улиците, в бързо темпо, като не може в парка, а трябва движение. Вчера и днес по 6 км за по-малко от час, все е нещо.  Днес минахме и покрай Дунав
Скрит текст:

# 622
Днес...
Станах както всеки ден - в 05:30, до обяд вече бях свършила с всички задачки.
Тренирах вкъщи.
Направих си една страхотна разходка на село.
Blue Heart

# 623
  • Canada
Дните поразително започват да ми се сливат Joy

40 минути тренировка с швейцарска топка и тежести направих.

След два часа разходка в априлския сняг, заваля при нас.

# 624
Намерих майстор - изцикли паркета. Вчера грунд, днес ще сложим първата ръка лак Grinning
Обезпаразитяването на Ежко ще е с много несигурен резултат Cry според ветеринаря. Няма да можем да го пипаме без риск. Дано скоро се оправи и го връщаме в гората.

# 625
  • софия
Пуснах си отпуска 2 седмици за май месец. Сега съм доволна и малко по-спокойна. Ядосах се, че не се доредих да си поръчам една абонаментна кутия, но после съфорумка ме зарадва, че тя не харесва нейната и още утре ще ми я препрати Blush
Евче, не го пиполете много, че все пак е горско животинче. Дано скоро се възстанови и да може да си тича навън дребосъчето.

# 626
Днес правих много движение. Първо домашна гимнастика: на йога килимчето и на степера. После двучасова разходка до езерото, ябълковата градина и игра на федербал.
Всичко цъфти!

# 627
  • Canada
Много красиво Heart При нас от вчера вали мокър сняг Confused

Кафе направих засега за себе си Joy

# 628
  • софия
Аз пих кафе сега с една приятелка "по телефона" така да се каже - аз на моята тераса, тя на нейната и сладки приказки по телефона. Спазване на мерките все пак, по кафета не ходим Grinning

# 629

Общи условия

Активация на акаунт