Какво направих днес за себе си? - 7

• 48 387
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Street of Dreams
Днес ми се наложи да работя от офиса и ми се видя просто прекрасно. Не мога да повярвам какви малки неща могат да ми доставят радост - самото шофиране до там, колегите, чистачките, охраната - на всички се радвах.

По-малко се радвам на поредното предизвикателство че сега освен германските ни членове, ще обслужваме и английските и то по съвсем други правила - много по-строги. Ще падне голямо учене и стрес пак и съм наясно, че за да вземем ние тази работа, някой някъде е изгубил своята. Фирмата ми - която до вчера хвърляше пари през прозореца - просто се опитва да не фалира и ще трябва да дадем всичко от себе си.

# 661
Говорих с колежка един час по телефона. Взаимно се окуражавахме. Дъщеря й работи в интензивното с корона болни, в германска болница.
Скачах на въже.
Четох много ценна книга.

# 662
  • София
Окуражих свекървата да си тръгне от вкъщи след 1-месечен престой!!! Да, това направих за себе си Grinning

# 663
  • Варна
МамаХейтър, хахахаха, че то това си е животоспасяваща операция, предполагам. Хахахаха разсмя ме, много благодаря!

Аз съм на работа, до момента пуснах заплатите, включително и моята. Та това засега направих за себе си!

# 664
Днес започнах деня си с чудесна разходка сред природата с едни скъпи хора. Споделям ви малко красота.

А сега смятам да си приготвя домашна лимонада. Ще чета книга на люлката в градината ни необезпокоявана - истинска идилия.

Хубав да е денят ви! 🌈

# 665
В края на март започнах да бягам сутрин. Паркът до нас е просто мечта.
Днес 7.22км.

# 666
Поръчах готова храна за вкъщи за обяд, вместо да готвя в обедната си почивка.

# 667
  • софия
Изкарах целия дообед с най-добрата си приятелка. За първи път от един месец насам.

# 668
  • София
Поспах си до обяд. Чета и гледам ценни книги и материали.

# 669
Ходих до Еконт да си взема гримовете и четките, които си поръчах. Simple Smile
По време на тази извънредна ситуация ще се мацотя, за да науча някои нови техники, защото мисля след като отмине карантината да започна курс. 

# 670
Поработих на двора.

# 671
Вчера се намацотих, харесах се. Кефих се на себе си. И тръгнах да излизам.
 И изведнъж .... се изсмях - трябваше да сложа маската. Язък за червилото!
Ама удоволстието си остана. После даже и маска за лице си направих  - като ще се мре, барем да сме убави.

# 672
Аз съм си принудително вкъщи, но си слагам червило и парфюм, така, за настроение.
Направих кратка разходка, че беше голям студ.

# 673
Днес - нищо.
За съжаление ежът умря, и куп сериозни неприятности днес.
Затова след малко си тръгвам от офиса и първото, което ще направя, когато се прибера, ще е да си налея чаша вино и ако мога, да се разрева.

# 674
  • софия
Ех Евче, жалко за таралежчето. Нелей си винце, и аз мисля след малко това да направя.
Аз след като изкарах дообеда с най-добрата си приятелка, следобяда изкарах в мързелуване в леглото пред телевизора. Сега мисля да си заформя лека салатка и с нея да се паркирам с чашка винце на тераската на ветрец Grinning

Общи условия

Активация на акаунт