Какво направих днес за себе си? - 7

• 48 394
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Днес бях работна и след работа тренирах. Направих 2 видео тренировки. Следващите дни продължавам, много ми допадат на Лили Сабри.

# 631
И аз правих тренировка днес. Малко тичане и упражнения.  Да видим кога пак Simple Smile
И извинявайте,  ако ставам досадна с рисунките, но съм особено очарована от днешната Heart Eyes

И със светкавица (реалните цветове са нещо средно)

# 632
  • софия
Леле много е хубава. Според мен доста ти се отдава. Аз се каня от една седмиця да почна с тренировките и все откагам от мързел. Дано утре и аз се похваля и с тренировка.

# 633
Дремнах си по обед

# 634
Лучия, усмихна ми деня с това прекрасно зайче, дори ми създаде настроение да украся за Великден.....вадя днес моите порцеланови зайчета и аз!

# 635
Здравейте! Nature High Brightness

Вчера най- после прибрах зимните дрехи и извадих пролетните, подредих гардеробите. Голямо удовлетворение ми донесе извършването на тези дейности. Днес следва по- неприятната част - гладенето след прането, но е неизбежно. Grinning
Започнах деня си с тренировка и чувството след това е изключително - сякаш си постигнал толкова много неща и си готов за още. Поне аз се чувствам така. Blush Почистих апартамента и това беше още една тренировка. Grinning Чух се по телефона с една приятелка, с която от много време не се бяхме чували и си припомних отминалите щастливи дни. Най- после дойде време за кафе, придружено с писането във форума. Heart Eyes

Желая ви чудесен остатък от деня! Hug

# 636
  • София/Испания
Разходих се в планината и си набрах цветя.

# 637
Пекох се на слънце.

# 638
Разходки из цъфналата рапица и край пролетното море!

# 639
Великденски венец. Желая на всички ни Весели и Светли празници!

# 640
Аз цял следобед чоплих градинката, садих цветя, вчера разчистих и подредих верандата и сега се чувствам удовлетворена.

# 641
Аз цял следобед чоплих градинката, садих цветя, вчера разчистих и подредих верандата и сега се чувствам удовлетворена.
и аз така, ама без градинката, понеже нямам;)
Наредихме си тераската, дано е топло от тук нататък, че да ѝ се радваме.
Обещах на детето басейн, ако извънредното положение продължи и през лятото.

# 642
Честита Цветница!
Бъдете здрави и усмихнати Blush
Днес го раздавам много лежерно ( като повечето дни в последните седмици, май.....)
Кратка разходка, малко стречинг и дълга закуска на двора.
Времето е прекрасно, топло и слънчево. Навсякъде мирише на цъфнали дръвчета.....разкош!

# 643
Четох ви, това направих аз за себе си. Зареждате ме положително, благодаря ви от сърце!
Иначе измих прозорците вкъщи и изпрах пердетата - учудващо, това винаги ме настройва на пролетна вълна, все едно отварям дома си за повече слънце и зеленина отвън.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 16:03 от Machken

# 644
Занимавах се с цветята

Общи условия

Активация на акаунт