👶 Рита юнското човече, в корема на мама заформи се купона вече! 2020 - 🌞 ТЕМА 6 🌞

• 28 352
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Деси, аз също! + кухненски робот!
Боготворя хората, които са измислили всичко улесняващо ме!

# 646
  • София
Без сушилня не раждам вече!! Хаха
Няма майтап - зима, лято,  няма за мен, мекотата която прави сушилнята, начина по лойто всичкия прах от дрехите излиза от тях е неповторим!
В нас нямаме дреха която да не е минала през нея!
Само пердетата не съм посмяла Simple Smile

# 647
Хммм. Ние наскоро обзавеждахме апартамент и умувах, умувах дали да вземем пералня със сушилня и ме убедиха, че ако е 2 в 1,едното е за сметка на качеството на другото. С 2 думи сушилня нямам. Но всички други екстри си набавих, миялни, прахосмукачка робот, робот за прозорци и не знам какви още щуротии. Аз съм си мързелива и си признавам Flushed та в тази връзка много мразя да гладя. Ако хубаво се опънат бебешките дрехи на простора не става ли? Аз днес съм с главоболие и ми е криво, дано не се разболявам.

# 648
Ние сме с пералня и сушилня 2 в 1. Искахме да са отделно, но нямаме място...
Не знам как ще суши бебешките дрешки, но определено ще пробвам.
Иначе с миална съм откакто се помня, още като малка при наще.
Отскоро сме и с робот и всеки ден ни минава подовете хаха
На пролет ще правим бебешката стая, а и плануваме къща да си строим, така че ще е тежка, но положителна, слънчева и запомняща се година 😊

# 649
  • Plovdiv, Bulgaria
Te дрешките се гладят заради дезинфекция, не толкова че се мачкат. Но и аз гладих 2-3м само. От както имам сушилня всичко минава от там. Имам приятелки където лятото проскат вън, само зимата я ползват.. Аз вече не мога да си причиня проскане на вън. И най-очарована бях точно от това, как дрехите излизат без прах, пухчета, боклучета и т.н Grinning

# 650
Еййййй много пишете  Laughing

Първо , Амели разказа от консултацията с доктора , звучи много успокоително , така че мисля че правилно си се настроила с позитивните мисли , които пращаш на бебка - така и трябва  :*

ИЗвинете за невежеството ми , но за какво и с каква цел се ползва това гнездо, когато Борис се роди , нямаше такива и не ми е много понятно , може би вместо шезлонг , ако не е в легълцето си или ...?
Аз се замислям пък за ел. люлка , поне една , не знам за 2 ще намеря ли място , ама все си мисля че и те са малко пакостливи, да не се научат на люшкане и тогава да си патя аз.

КАйлин аз ползвам био кокосовото масло на ДМ и да  ти кажа и то е трудно за загребване. Относно покупките и аз не съм се отпуснала още , сякаш искам да знам и двете какви са , че ако второто е момиче , да си й накупя баш момичешки неща , че ми е мерак

Мале пък за дрешките , аз като трябва да купувам по 2 , направо не знам не скрин , ами грдероби ще ми трябват Laughing Иначе дрешка в повече не е излишна , къде ще върне мляко , къде ще пропуне памперс, да не забравяме , че мерака да ги преобличаме също не е за пренебрегване.

И както казва Брайда , без сушилня не раждам , и да ви кажа и това с гладенето е до време , ще гладите първите няколко месеца и това ще е , но до зимата който няма сушилня да взема ще се родите .

# 651
И аз съм с главоболие и запушен нос.. Цял ден пия вода с лимон.
Ние купихме сушилня още като разбрах, че съм бременна. Не знам как съм живяла до сега без нея!
Мразя да гладя, правя го в много краен случай. Така ще съм и с бебето.
В моя списък също за сега има 10 бодита с къс ръкав + 3 имам купени вече, 3 пижамки ританки, 3 бодита с дълъг ръкав, чорапки 5-6 чифта, 2-3 панталончета, нещо сладурско за изписването, 1-2 жилетчици/горнички. Само че докато се ослушвам и избирам намалението в Джорд свърши.. Майка ми също е купила разни неща. Сигурна съм, че и още ще ни подарят, мисля да предупреждавам дори да са по-големи размери за следващите месеци. Имам и приятелки, които искат да се отърват от дрешки и също мисля да си подбера такива от 3-6м. Надявам се да е топло лятото и да изкараме само по боди.

# 652
Видях, че някоя от вас беше писала за подуване в стомаха🤔...та аз все едно съм глътнала балон и целия корем до под гърдите стои втвърден, това нормално ли е? Нямам болки, за да са контракции, а съм на преглед чак след десетина дена. Усещам някакви болки като на цикъл, но са слаби и не са чести. Мамите с предна плацента, усети ли някоя от вас бебечето? Аз хич нищо не усещам😐.
Относто спането на бебето, аз съм се ориентирала към тези легълца тип кошарка, които са 60/120 - не знам правилен избор ли е, но ме е страх още да купувам. И мен ме гони някакъв луд страх от всичко и не мога да се отпусна спокойно. Иначе взехме малко дрешки, като наблягам на късите бодита, ританки и нещо връхно.

# 653
Ето дори не ми хрумна, че гладенето е с цел дезинфекция, а не толкова да изглежда добре. Много съм зле Joy
Добре, че повечето имате и опит и мога да черпя знания от вас, че мен още вятър ме вее на бял кон. Аз вече нямам място за сушилня, а пералнята е вградена и няма да я сменяме. Някой пробвал ли ги е тия прахосмукачки с пара само, които са?Рекламираха ги до скоро? Момент..

# 654
  • Варна
Кейлин, нямам отзиви за това, но честно да ти кажа, според мен, ако имаш намрение да инвестираш в уред за гладене по-добре да е някоя по-хубава ютия. Така или иначе гладенето ще е отделен процес, който ти ще извършваш, а не сушилнята. Има много хубави ютии с които гладенето не е чак толкова трудоемко.
Аз също съм мързеливичка и гладя само в краен случай, когато излязат мнооооого измачкани от сушилнята и имам ето такава ютия с която става много бързо:
https://www.technomarket.bg/utia/philips-gc4932-20-09158216
На две на три и е готово Grinning . Със сигурност има и още по-хубави.

# 655
  • София
Включвам се по темата с гладенето. Т.е. не-гладенето и сушилнята. Живяла съм без сушилня, с пералня и сушилня 2 в 1 и с двата уреда отделно.
Отделната сушилня е велико нещо! Дрехите излизат сухи, меки и несмачкани. Събира всякакви влакна, прах, власинки и най-вече - котешки и кучешки косми. Това уредът 2 в 1 не го прави, от нея простО излизат сухи и доста посдъфканки. В момента си разбивам банята и ще я ремонтираме, за да  съберем пералня и сушилна една върху друга.

# 656
Момичета,ама шезлонзите верно са много яки😊 Започвам да се замислям ,може и да ми е полезен😊

=https://www.toby.bg/detski-shezlong-lionelo-henk-rozovo.html

# 657
И шезлонгчета и люлки.
Уникална ми изглежда🥰
http://www.e-kiddo.bg/bebeshka-liulka-mamaroo-multicolor-kiddo/

# 658
  • Варна
Момичета,ама шезлонзите верно са много яки😊 Започвам да се замислям ,може и да ми е полезен😊

=https://www.toby.bg/detski-shezlong-lionelo-henk-rozovo.html

В baby.bg в момента има намаление на cangaroo и moni. Има намалени люлки и шезлонги с 12%. Аз принципно не разбирам, но и на мен шезлонга ми се нрави повече, защото се притеснявам люлката да не научи бебето да се люлее постоянно и после само това да иска. Както казах по -нагоре на мен шезлонг ще ми дадът, но  ако нямаше бих се възползвала от намалението.

# 659
Има ли някоя с боли в ръцете. От 2-3 седмици ме болеше лявата ръка, а от днес дясната. Няма изтръпване, по скоро тежест и стягане. Болките са от лактите до пръстите. Днес не успях да свърша и няй-елементарни домакински задължения.

Общи условия

Активация на акаунт