👶 Рита юнското човече, в корема на мама заформи се купона вече! 2020 - 🌞 ТЕМА 6 🌞

• 28 347
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, сега се връщам от ФМ. Всички е наред и отново е МЪЖКО 100  %.
Живи и здрави! 👕👖

# 661
Честити розови и сини гащи еееее страхотни новини само , относно плацентите аз съм с предна и усещам бебка вчера баща и я усети за пръв път толкова силни ритничета бяха , че толкова беше щастлив , не го бях виждала така 😂😂 уж казват че с предна не се усещало аз в 17г.с я усещах много леко като газове , на 15 този месец две много силни ритничета и вчера също много силни ритничета , иначе по-лекичко я усещам като мърда 😂 ще е футболистка като баща си това все му казвам

# 662
Здравейте, всички!
Най-накрая и аз имам повод да драсна нещо тук. Резултатите от пренатеста излезнаха и всичко е 6. Всички сме щастливи, най-вече мъжо. Нашето момиченце се оказа момче, така че да поведа резултата в полза на сините гащи Blue Heart Blue Heart Blue Heart Relaxed.
Сега е ред за смяна на АГ, зщото от тази не съм доволна. Нищо не обеснява, а и след драмата с БХС-то ми е много неприятна. Насочила съм се към клиниката Торакс в Пловдив. Ако някоя мама има наблюдения над лекарите там, ще се радвам да сподели, че трябва и ФМ да правя.

Мен още ме е страх да купуваме каквото и да е. Мисля чак след 7 месец, а и доста неща ще съберем от братовчедите.

Вие насочили ли сте се къде ще раждате вече? Струва ми се, че както има много време, изведнъж ще дойде и този момент.

# 663
Nikiii теб те няма и на първа страничка. Може ли термин и пол?

Иначе честито момченце 🥰🥰🥰🥰
Здравейте, всички!
Най-накрая и аз имам повод да драсна нещо тук. Резултатите от пренатеста излезнаха и всичко е 6. Всички сме щастливи, най-вече мъжо. Нашето момиченце се оказа момче, така че да поведа резултата в полза на сините гащи Blue Heart Blue Heart Blue Heart Relaxed.
Сега е ред за смяна на АГ, зщото от тази не съм доволна. Нищо не обеснява, а и след драмата с БХС-то ми е много неприятна. Насочила съм се към клиниката Торакс в Пловдив. Ако някоя мама има наблюдения над лекарите там, ще се радвам да сподели, че трябва и ФМ да правя.

Мен още ме е страх да купуваме каквото и да е. Мисля чак след 7 месец, а и доста неща ще съберем от братовчедите.

Вие насочили ли сте се къде ще раждате вече? Струва ми се, че както има много време, изведнъж ще дойде и този момент.

# 664
оооо точно тия люлки са ми много яки , ама и много се двуумя .

# 665
Здравейте и от мен!
Честити да са всички сини и розови гащички!
Браво и за добрите новини от Амели, дано вече при никоя мама да няма подобни притеснения.

За покупките, аз също още не смея да купувам, чакам във вторник да мине ФМ и вече дай Боже всичко да е наред и да се осмеля да си купя първото нещо - малка бяла шапчица.

Доста неща ще ми даде сестра ми. И дрешки ще прегледам, и разни аксесоари и после ще правя списък ние какво ще вземем.
Аз съм с пералня 2в1 и не е същото качество, както ако са отделно-суши дрехите, но са измачкани и то само тези на ММ, моите излизат перфектни, не мога да си обясня как Grinning .
Аз не обичам и не умея да гладя, веднага ги лепвам и край... наскоро си купихме хубав парогенератор, който ми гарантираха, че няма да лепне и тепърва трябва да се опознаваме с него Grinning .
Всичко ми харесва, като видя нещо бебешко, розовичко и полудявам, ама си викам все че има време, но със сигорност ще си вземем и бебефон с камера и шезлонг, според мен са много удобни...

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 21:29 от Veron4ita

# 666
Момичета - влюбена съм в този сайт 🤠

https://m.patpat.com/category/Baby/Baby-Girl.html?v=1

# 667
dream 123
Беше ме страх да пиша, докато не разберем че всичко е ОК. Ще се радвам и мен д аме включите на първата странична.
Термина ми е на 26 юни Blue Heart, но шестото чувство казва че ще е по-рано.

# 668
Много красиви дрешки 😊

# 669
  • Варна
Дрийм, малко ще те разочаровам, ама тоя сайт е с дрехи от Алиекспрес Simple Smile

# 670
Така ли е Sad

Или али експрес ги имитират. Ох дано са хубава материя, че има такива красоти 😱

# 671

dream,
На този сайт му точа лиги отдавна😁Само ако може някой да ми обясни как стават поръчките?И картата,с която се плаща доларова ли трябва да бъде?Много съм боса,никога не съм поръчвала от чужди сайтове😊

# 672
  • Варна
Ами като направиш скрийншот на някой артикул и го пуснеш в търсачката на Али, веднага излизат различни резултати от различни магазини в алиекспрес 😉
Попринцип, няма лошо и от там да са, просто предупреждавам да гледате фийдбека в алиекспрес на дрехите, за да не се разочаровате после.

# 673
Моя съвет е  , хич да не се подвеждате по тия китайски сайтове, само снимките им са хубави. Този не го знам , но Алиекспрес имат опция , клиенти поръчвали артикула да качват снимки , е хора голям процент са пълен фъш и качество и материя и изобщо нищо общо с показаното на снимката .

# 674
Аз съм си поръчвала обувки от алиекспрес.
Бях скиптично настроена, но съм доволна. По принцип късам бързо обувки, каквито и да са и трябва да ги сменям на 2 месеца, но тези за сега са здрави.
Виж обаче за дрехи на бебо... Едва ли ще се престраша... Не може да видиш, нито материята, не се знае дали ще уцелиш размера, а и няма опция за връщане.

Общи условия

Активация на акаунт