👶 Рита юнското човече, в корема на мама заформи се купона вече! 2020 - 🌞 ТЕМА 6 🌞

• 28 345
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Да, от Алиексрес винаги гледайте отзивите от вече поръчалите. Аз съм поръчвала за детето и за мен бански, рокли/туники и да ви кажа - бяха доста хубави. Може и късмет да съм имала. Simple Smile Но винаги е след щателно преглеждане на отзивите. Wink

# 676
  • Варна
Аз поръчвам много неща от Алиекспрес и мога да кажа, че за да си доволен от стоката, която ще получиш трябва много да четеш коментарите и да гледаш да си поръчваш неща само с реални снимки. Поръчвала съм си спортни комплекти за йогата и бански и съм била доволна, но гледам наистина много преди да поръчам. Отделно поръчвам всякакви простотийки за дома, а да не говорим че украсата за сватбата ни половината беше от там 😂
За бебето бих поръчала бебефон и някакви такива джунджурийки за стаята като ето такъв стикер за стената:

но дрехи, едва ли бих се занимавала 😀
Харесах си и чанта за количката от там, че оригиналната на Сайбекс изобщо не ми харесва 😂

# 677
Нормални дрехи от Али за детето не съм поръчвала, ама рокли на Елза, Ана, Пепеляшка и цялата им компания, най-редовно. Плюс коси, плитки, тиари, вълшебни пръчици. Тук една елзенска рокля в ХМ е поне 50 лв, там има-няма 8 долара 😀

# 678
  • София
Криси, и мен на наболява, връзката между таза и крака. Чудех се дали не е от рязкото обездвижване, но щом и ти го имаш , а се разхождате доста ме навява на мисълта , че може и да не е това. Все се надявам да не е от килцата, че не знам къде ще му излезе края.
За камера се замислям, миналия път бебефона ми спаси живота.
Определено и аз ще взема дрешки да има заради прането, отказах се с гладенето на благодарение на сушилнята. Гладя само дрехите на мм и са ми достатъчни. Излязат нови модели на Некст, не мога да им се нарадвам. Чакам само пола да ми потвърдят другата седмица. Само се надявам заради грипната епидемия да не я отменят.
Мистик, да ти минава настинката по-бързо Simple Smile
Радвам се , че в крайна сметка всичко е наред, Ники
За дрехи от Алито съм поръчвала, но е имало и издънки. Пише 100% памук, но идва едно лигаво гадно. и бързо ставаха на топчета. Реших, че няма смисъл за дрехи, има толкова други хубави и качествени сайтове. За други неща са ми топ, особено стикерите.

# 679
  • София
Може въобще да не е релевантно, но след появата на този нов вирус, бих изчакала с каквото и да е поръчки от Китай, докато не се изясни малко ситуацията. Знам, че повечето вируси се разпространяват от човек на човек и имат някакви часове живот извън тялото, но просто докато ви четях, си го помислих.

# 680
  • София
Смешно, ама и на мен онзи ден ми мина през акъла. Чакам разни джиджавки за телефон и с мм се майтапехме , че трябва да ги дезинфекцираме за всеки случай Grin

# 681
  • Plovdiv, Bulgaria
Харесах си и аз раница от алито, за количка. Но не знам дали няма да иде на митница. Поръчвала съм дреболии до сега само и не знам с по-големи неща как се случват работите.

Аничка, мен срамната кост ме наболява поне от месец, а сега като вървя и по надолу се мести болката. Доктора каза, че било нормално, разширява се таза, бебето ми е ниско и там започват да натежават нещата.. понякога и като се залежа повече и стана, пак така боли. Като кг аз почвам с повечко, но пък не съм качила за сега много (2-3кг), та не знам и аз. Но като цяло май е нормално цялото нещо за жалост. Не ми се мисли последните месеци какво ще е..

# 682
  • Варна
Момичета, някоя от вас наскоро спомена, че е поръчвала дрешки от българския Некст, може ли линк към сайта. Аз съм си купувала разни неща от Некст в Англия и съм доволна. Може да поръчам и на бебка нещо Simple Smile

# 683
  • София
И аз стартирам с доста кг отгоре, но трябва да има някакъв начин. Мислех и ортопед да посетя. Като ходя на йогата съм добре, но нещо не мога да се организирам да правя упражненията вкъщи. Трябва да взема мерки навреме, че наистина до края имам чувството, че ще куцам.
Иначе за поръчките няма нищо сложно, дори и на митница да отиде трябва да сметнеш дали си заслужава с ДДС и евентуално такса на БГ Пощи.
Уигзи, https://www.nextdirect.com/bg/bg

# 684
  • София
И аЗ поръчвам постоянно от nextdirect.
За софия пристигат до 48часа.
Ако сметката е над 80лв (а тя винаги е), доставката е безплатна. Пътуват с DHL, абсолютно елементарно е Simple Smile

# 685
И аз оглеждам Алито за раница за количката. Тя между другото да се похваля пристигна вчера и днес я разопаковахме. Доволна съм, харесва ми! Blush
Притесних се сега да не съм лепнала тоя грип.. Чета, че симптомите били главоболие, хрема, температура, болки в тялото. Аз имам главоболие и хрема.. Frowning1 Температурата меря постоянно-нямам, пия лимони и инфлуцид.  Стискайте палци да е безобидно.

# 686
  • София
Никакъв шанс, той се разви преди няколко дни. Пратката ти пътува от ехей кога. И е произведена още преди това. То от тук нататък ще е актуално.

# 687
Мистик, честита! Ти беше взела Сола, нали?
Аз мислех утре да ходя да гледам Макси Кози адора, но каката се прибра с температура, 39 и утре ще ходя само да й пусна един бърз тест. Дано да не е грип, вкъщи движим с маски сега.

# 688
Аз от тук съм си лепнала нещо. От офиса или снощи ходих до мола, хем с маска бях.
Амели, благодаря. Да Сола 2.
Скрит текст:
Какъв е този тест? Мога ли и аз да си го направя, че да не се тревожа излишно?

# 689
О, цветът е супер, и аз искам сива!
Бърз тест за грип се води, в Бодимед, Кандиларов, 1 ДКК, Токуда, Пирогов и разни други места го правят. Струва 15-30 лева и става готов за 15 минути.
Можеш и ти да си го направиш, изследва се секрет от носа или гърлото.

Общи условия

Активация на акаунт