Професионални серии за коса 132

• 47 722
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
*dreamer*,

за кой продукт на Show по-конкретно? Хидратиращата маска ли? Ако за нея - наистина подхранва косата, прави разресването много лесно и леко, придава блясък за дълго време, а уханието на косата е страхотно. Ароматът на всичко на Show e своеобразен парфюм.

Фен съм на всичко на марката, като не ползвам сухи шампоани, лак или пияна за коса.  
Сама ще можеш да прецениш и за възстановяващия шампоан, който също ми е сред любимите. Съветвам да прибавиш и маската  от серията.
Не знам дали бих ги квалифицирала точно като "професионална козметика", а по-скоро като глезотия, която всяка коса заслужава, но на мен определено ми действат много по-добре от много други прехвалени марки и продукти.
Много по-добри са от Lalga и Оribe.

Иначе този Lanza мен не ми впечатли, но го ползвах и много кратко време, може да не съм му дала шанс.

Kerastase не харесвам, с много малки изключения и Chronologiste не е от тях.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 16:27 от Аня Филипова 649504

# 466
  • Пловдив
Аня, най-вече Б без отмиване.

# 467
Момичета, чета ви, че от спрея на Медисютикълс  Целаген ви се омазнява по-бързо скалпа. Ако има използвали и Нуминокс моля да споделите дали има същия ефект - за стимулиране на нова коса и за омазняване?
Купих си Керастаз Терапист Ш и съм очарована. След него ползвах Б WELLA COLOR RECHARGE COOL BRUNETTE за 2-3 минути. Това е единствения продукт от който ми става лигава косата. Термо на Chi + коприната Bio Silk therapy original. Получих мека, гладка и с лек обем коса.

# 468
Мен много ме блазни Вела, но освен енрип друго не съм ползвала.

# 469
Здравейте момичета. Може ли да ми препоръчате шампоан за себореен дерматит, че положението вече не се търпи,люспи, сърбеж,обостря се зимата.
Пробвах Flacky Itchy на Philip Kingsley, но не ми помогна. От медицинските съм пробвала на Bioderma и Vichy, отново краткотраен ефект.
На Mediceuticals някой да ми препоръчате?

# 470
Досега ровех за ревюта на Медисютикълс и специално за  комплект за мъжа ми X folate (ш+б+ тоник преди измиване). Намерих само как се ползва, но ми беше полезно:
https://youtu.be/B35Z3b2V_Ec
Здравейте момичета. Може ли да ми препоръчате шампоан за себореен дерматит, че положението вече не се търпи,люспи, сърбеж,обостря се зимата.
Пробвах Flacky Itchy на Philip Kingsley, но не ми помогна. От медицинските съм пробвала на Bioderma и Vichy, отново краткотраен ефект.

# 471
Ох много ми е приятно да влизам в тази тема, с кеф чета всеки коментар и се опитвам да попивам... Днеска направих една поръчка от рибата, надявам се мъжа ми скоро да не ме изгони Grinning И да не е спам имам едно питане, тея сухи шампоани как ги ползвате има ли чалъм някакъв. Имам един на кингсли мисля,  наложи ми се на два пъти да бързам и да не мога да измия косата викам айде ще ме спаси, тя пак си ми стоя мазна... Пръскам корените и едновременно реша и суша със сешоар. Това ли е начина или не?

# 472
Агентче, аз много харесвам сериите Caviar Moisture и Caviar Infinite Color Hold /даже втората пак трябва да я подновя/.
Гледам в момента този сет,  Бисквитке, малък е, гледам си и количествата други шампоани и се изкушавам - хем ще мога да го тествам, хем няма да оставя торба пари за нещо, което не се знае кога ще свърша.
PS А маската, която ми препоръча вече дойде Grinning

Протоколът на 2-во миене след боядисване.
Скрит текст:
1. Joico K-PAK Color Therapy Shampoo
2. Joico K-PAK Color Therapy Conditioner
3. Joico K-PAK Liquid Reconstructor
4. Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray
5. и 6. ще ги добавя по-късно, термо и може би нещо за обем в корените, все още седя с микрофибърна кърпа увита, но определено обичам усещането на Джойко - лъскава и жива, изобщо не ми оплита нищо, дори на гол шампоан да остана.
5. Caviar anti-aging® clinical densifying leave-in root treatment
6. Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Styling Mist
Но крайчетата ми бяха ужасно перушинести и ги завърших с серума на Ланза (нийм плант) и минах с въртяща се маша. Тази комбинация като усещане за чиста и лека коса си заслужава май да се запомни.
[/spoiler[

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 23:32 от Agent Provocateur

# 473
Здравейте!
В този сайт има добри намаления на Керастас,а също и травел сетове:
       https://victoriastyle-shop.com/produk … 0%be%d0%b4%d1%85/

Някой поръчвал ли е от там?

# 474
Поръчвала съм си от там, всичко е точно, продуктите са оригинални и консултантките много любезни. А от тази серия съм влюбена в маската за тънка коса особено в комбинация с шампоан Chronologiste. Един път ме измиха с тази комбинация в салон и много ми хареса ефекта, и продължавам да си ги ползвам в комплект.😍

# 475
Agent, Color серията на Джойко не е ли хидратираща,и тоя реконструктор между тях... Thinking  Интересен ще ми е резултата утре.
Руса мама,на Wella съм ползвала SP reair серията,нищо особено,на моята изрусена коса нищо не правеше,единствено ароматът беше ок.
Тук масово в салоните ползват Вела и Лореал,нито веднъж не съм излязла с хубава коса от салон.Не е проблем,аз така или иначе си мия косата още веднъж като се прибера,но мисълта ми е ,че тези две марки не са ми нещо кой знае какво.
Про файбърите на Лореал не съм пробвала само,по-натам ще ги видим и тях колко струват.

# 476
Досега ровех за ревюта на Медисютикълс и специално за  комплект за мъжа ми X folate (ш+б+ тоник преди измиване). Намерих само как се ползва, но ми беше полезно:
https://youtu.be/B35Z3b2V_Ec

Дюкре Келуал ДС

# 477
Agent, Color серията на Джойко не е ли хидратираща,и тоя реконструктор между тях... Thinking  Интересен ще ми е резултата утре.
Руса мама,на Wella съм ползвала SP reair серията,нищо особено,на моята изрусена коса нищо не правеше,единствено ароматът беше ок.
Тук масово в салоните ползват Вела и Лореал,нито веднъж не съм излязла с хубава коса от салон.Не е проблем,аз така или иначе си мия косата още веднъж като се прибера,но мисълта ми е ,че тези две марки не са ми нещо кой знае какво.
Про файбърите на Лореал не съм пробвала само,по-натам ще ги видим и тях колко струват.
На мен Лореал са ми таман 😁
Абсолют рипер-когато искам тежко, хатд изпълнение
Блондинската е страхотна хидратация
Лисс страшно заглаждане, плътност и движение
Инфорса е егати фарса, тук много слабо изпълнение 🤣
Слънчевата серия я ползвах много отдавна, май я харесвах (обмислям да я закупя, баш посред зима 😁)
Обожавах Интенз рипер, издирвам я 🤔

# 478
Agent, Color серията на Джойко не е ли хидратираща,и тоя реконструктор между тях... Thinking  Интересен ще ми е резултата утре.
Мисля, че си мислиш по-скоро за Joico Color Endure - червената, тя е определено хидратираща... това, което аз сложих е K-PAK Color Therapy Shampoo § Conditioner - "to preserve color and repair damage", определено не я усетих  като чиста хидратация, по-скоро си е балансирана! Но мерси, че ми обърна внимание, ще следя!
PS Някой спомена преди малко бранда Sexy Hair  - заслужава ли ви според вас, една приятелка е доволна, но тя няма бог знае какъв опит с проф козметика за коса.

PS Четвъртия продукт е от същата серия, а реконструкторът е от чистия К-Пак, ето:

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 23:35 от Agent Provocateur

# 479
  • Велико Търново
К-рак серията на Джойко е с превес на протеина, като тази, посочена от Агентчето, е по-скоро балансирана. Няма го усещането за лигавост както при абсолютната хидратация.
Сетчето на Алтерна е много изкушаващо, а и СС крема ползвах преди /нямам обаче спомени дали ме впечатли/:wink:
На Sexy hair ползвах червената серия за супер обем преди доста време, но щом не съм повторила, значи не ми е харесала особено.

Общи условия

Активация на акаунт