Професионални серии за коса 132

• 47 704
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
На мен спрея на Меди не ми загрява и чак се чудя аз ли нещо не правя както трябва. Иначе ми омазнява косата, но аз не съм особено постоянна всеки ден по 2 пъти да се мажа

# 451
  • Варна
Ако се ползва два пъти дневно определено се усеща по-бързо зацапване на скалпа. Един месец миех през два дни вместо през три.  Загрява си,но не е нещо фрапантно и дразнещо. Масажът с надолу главата е задължителен,за засилване на ефекта.

# 452
Маските на Show са страхотни, както и балсамът, който е без изплакване. Еликсирът за коса е чиста магия, въпреки че сега на намалението са го посочили за изчерпан (което силно ме съмнява).

Ще ми препоръчате ли протеинова маска и/или финиш - въобще нещо, което си заслужава да се плячкоса от днешното намаление?
На ikoo четките за изсушаване отличават ли се с нещо интересно?

# 453
Посочили са за изчерпан и протеиновия спрей за обем на Кингсли, което много ме съмнява!🤷‍♀️

# 454
Здравейте, ще ми препоръчате ли протеин шампоан и маска 😊

# 455
  • Пловдив
Снощи се измих  с намаления Дпш на Лейбъл М.Без приуош,без маска,абсолютно нищо.Само шампоан.Хора,косата ми все едно не е моята.Няма нужда от маска или балсам,няма нужда а от нищо.Просто страхотна,бляскава,плътна и мека коса.Така ли трябва да е след Дпш?На скалпа е ок.Единствено не ми хареса силния аромат на етерични масла,но се преживява.
На мен по същия начин ми действа този ДПШ. Косата ми става мекичка (а по принцип е много твърда).

# 456
Ще ми кажете ли изцяло хидратираща маска? Май всичките ми са с протеин, мислех че тази на Макадамия ми е такава, но и тя била балансирана.
Хидрстираща за изтощена коса.
Само тази, която имам на Матрикс, Тотал резълт, не я знам каква е.

# 457
Освен вече споменатата на show, аз съм много доволна от тази на Lanza и Alterna.
Хидратиращи са и Irisome на Кеrastase, но специално тази за плътна коса не е нищо особено.

# 458
Момичета имам чуденка, моля помогнете. Взех си ш Орайт с бамбук,води се хидратиращ. В състава обаче има екстракт от бамбук и ориз. Та си мисля, че трябва да е по-скоро балансиран с превес на хидратация и се чудя каква маска/балсам мога да ползвам след него.

# 459
Ще ми кажете ли изцяло хидратираща маска? Май всичките ми са с протеин, мислех че тази на Макадамия ми е такава, но и тя била балансирана.
Хидрстираща за изтощена коса.
Само тази, която имам на Матрикс, Тотал резълт, не я знам каква е.
Не гледай състава в цялост, гледай какъв е протеина и преди него какво има!
Класическата Макадамия е супер хидратираща, червения балсам и маска на Тиги, Маскинтенз Керастаз за плътен косъм, аргановата маска КауPro, сериозния балсам на Тиги еС-фактор, маската на Лореал за блондинки, макадамовия балсам KayPro, лилавата маска Секси хеър(тук вече протеина взима да се изявява, но пак е супер хидратация), Синята маска Джойко(протеина е напред, но има много хидратанти и е сложен да не прави косата на пух). Това на прима виста. Хвалят и балсама на Джойко, но не съм го ползвала и не споделям мнение.
----
Изразявам мнение като обичаща много хидратиращи продукти. Изрусена, с фин косъм, на пук косата ми не обича протеин и съм в постоянно търсене на силно хидратиращи продукти Sunglasses

# 460
На мен спрея на Меди не ми загрява и чак се чудя аз ли нещо не правя както трябва. Иначе ми омазнява косата, но аз не съм особено постоянна всеки ден по 2 пъти да се мажа
На мен ми загряваше по-скоро като правех масажа. Иначе само така напръскан не винаги се усеща парене. А 2 пъти на ден е много според мен.

# 461
Виждам, че доста от вас използват марката Тиги. Никога не съм ги пробвала защото предимно имат балсами. А на мен балсамите по принцип ми идват слаби.
Дали са подходящи за по - третирани коси? Притеснява ме, че се водят балсами и ще са слаби.

# 462
  • Пловдив
Аня, опиши, сравни show по - подробно? Аз имам възстановящия Ш, но не съм го отворила все още. Иначе си е лукс, опаковка, флакон. Дано и ефекта е такъв Simple Smile
Пробвах Ш chronologiste - ами хубав е, но чак нещо уау, не бих казала.
За мен уау е Ланза Кератин. Наслада за сетивата, мека, разплетена, хлъзгава коса. Силно впечатление имам и от Ш Маракеш - много уплътнява.

# 463
Виждам, че доста от вас използват марката Тиги. Никога не съм ги пробвала защото предимно имат балсами. А на мен балсамите по принцип ми идват слаби.
Дали са подходящи за по - третирани коси? Притеснява ме, че се водят балсами и ще са слаби.
Балсамите са страхотни! Имала съм червената маска, противно на очакваното, повече не повторих, червения балсам по- ми хареса и винаги го имам наличен. При мен Тиджотата сработват само в комбинация шампион и балсам от една и съща серия.
Имала съм сините ш и б, дойдоха ми слаби. Dumb blond балсама се сработва с всичко, харесвам го, но е реконструкция и ми идва по-протеинов.
Харесвам оранжевата маска, не съм ползвала балсама и нямам сравнение ш или б е по-добър.

# 464
Руса-Мама, благодаря ти!🙏🌹 Още днес ги поръчвам от parfimo.Доооста са намалени там в момента

Общи условия

Активация на акаунт