Професионални серии за коса 132

• 47 823
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, ако правилно съм разбрала - шампоанът на Керастаз - Денсифик е протеинов. Така ли е? Чудя се как ще се спогоди с необичащата ми коса протеини Simple Smile Има ли момичета със сухи коси, необичащи протеинови продукти и ползвали Денсифик, да изкажат мнение?

# 661
Здрвейте,дами ! Някой,който е използвал този продукт на епруваж може ли да изкаже мнение ?

https://www.zlatnaribka.com/podhranvasht-balsam--sprey-eprouvage … ng-236-ml?search=Спрей%20балсам

В момента използвам този спрей балсам на pH и съм доволна -разплита косата,хидратира и я прави мека,но хвърлих око на епруваж и не знам дали да го поръчам Simple Smile 

https://www.arlen.bg/product/5306/balsam-bez-otmivane-s-arganovo … nectar-150ml.html

# 662
Скрит текст:
Момичета, ако правилно съм разбрала - шампоанът на Керастаз - Денсифик е протеинов. Така ли е? Чудя се как ще се спогоди с необичащата ми коса протеини Simple Smile
Има ли момичета със сухи коси, необичащи протеинови продукти и ползвали Денсифик, да изкажат мнение?
Моята, ужасно я заплете и пресуши. Дадох му шанс няколко пъти преди да го подаря.
Тя моята грива много странно реагира по принцип ( малко като на Лунната пътека )  боядисана и с руси кичури, суха, жаднее само за хидратация и баланс отвреме навереме.

# 663
Здрвейте,дами ! Някой,който е използвал този продукт на епруваж може ли да изкаже мнение ?

https://www.zlatnaribka.com/podhranvasht-balsam--sprey-eprouvage … ng-236-ml?search=Спрей%20балсам

За мен нищо особено не е този балсам. С нетретирана суха коса съм, пробвах го и на косата на дъщеря ми, която също като мен е с естествен фин косъм- нито хидратира, нито я направи мека.

# 664
Здравейте, понеже доста често питам нещо реших да покажа косата си, за да добиете представа в какъв вид е. Естествено пак имам въпрос. Дълги години правех кичури и съвсем скоро след поредните кичури реших и се боядисах 6ца със 6%оксидант. Мога ли да ползвам 3% или 6 си е добре? В момента използвам цялата серия на лалга + арганово олио Nashi ( за моята коса то е най- доброто) Косата ми в корена се омазнява, надолу е много суха, заради пустите кичури. Постоянно слагам и елсатисайзър и 2минутния реконструктор, но докато се съвземе си изисква време

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 20:16 от Velinova85

# 665
Ако нямаш бели коси става и 3%
Може би трябва да вземеш хидратиращи продукти - балсам и маска.
Ако използваш сешоар термозащита ( керастаз нектар или екстенционисте термиците )

# 666
Този Крем балсам за суха коса с протеини и масло от авокадо 200 мл NAPURA C|8 Nutry хидратиращ ли е? Някой ползвал ли го е, какво ви е мнението?
А на Керастаз коя маска(протеин ми трябва) е най-подходяща за изрусена коса, тонирана всеки месец-чудя се между Терапист и Архитект, моля за мнение.

# 667
Днес реших да променям цвета вкъщи. Измих с ДПШ Лакме. Използвах ремувър (за черното) + 9ка оксидант +колорплекс, измих  после боя 6ца и пак 9ка оксидант + колорплекс. Измих с кисел Ш на Лореал (много го харесвам - косата ми винаги е лъскава след него). Сложих ампула на Лалга, найлонова шапка отгоре, загрях леко, постоях така 30 мин и за първи път под душа още усетих наистина ефекта от нея - омекотена, лигава, разплетена и в същото време по плътна коса. Друг път не ми е действала така. След днешния тормоз тази ампула определено помогна при мен. Завърших с термо на Chi и  biosilk original. Финиша ми е лек, но въпреки това косата е лъскава и мека. На следващото миене почвам терапия с Олаплекс 3.

# 668
Здравейте, за чувствителен скалп какъв шампоан ползвате?

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 21:23 от Вилислава Николова 621077

# 669
Измих с кисел Ш на Лореал (много го харесвам - косата ми винаги е лъскава след него).
Линк може ли ?

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 21:39 от Casual

# 670
Измих с кисел Ш на Лореал (много го харесвам - косата ми винаги е лъскава след него).
Линк може ли ?
https://www.arlen.bg/product/5491/profesionalen-kiselinen-shampo … a-post-100ml.html
Само за справка, не се боядисвам с боя на Лореал, т.к. пише че се ползва само след Иноа.
Гледам, че има и друг, който тогава не беше наличен:
https://www.arlen.bg/product/5514/profesionalen-kiselinen-shampo … color-100-ml.html

# 671
Шампона Кератин на Ланза го взех на черен петък заедно с балсама от сайта lookfantastic. Толкова е гъст, че не тече, а стои на топка като много гъста маска...Grinning

Някой пита за шампоан Денсифик. Това е странен шампоан, протеиново усещане, не заплита, но ако се ползва няколко пъти води до сухота. Иначе дава плътност и някак обем, но не е за коси необичащи протеин. Освен това е от дразнещите скалпа. Маската и ампулите са по-добрия вариант според мен. Преди косата ми не поносяше протеин и с шампоаните Денсифик и Дисциплин не се разбрахме, сега обаче внасям протеин и не реагира талкова зле. Може да ги пробвам тези шампоани отново...
За протеинова серия от Керастаз най-харесвам Архитект. Терапист маската е хубава, шампоана идва тежък за тънки и не толкова изтощени коси. Терапист е "тежката артилерия" на Керастаз, ще оправи и направо умрели коси...Grinning
Колкото до финишите и термозащитите на Керастаз, независимо от коя серия са, са ми любими, там няма слаби продукти...Heart

За крема на Маракеш - имам крема за връхчета и един друг детангъл без измиване. И двата са много хубави, като първия е леко по-протеинов и дава плътност, а втория е по-хидратиращ и омекотяващ, аромата е еднакъв като на марката...

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 20:54 от lunna pateka

# 672
Здравейте! Следя ви с интерес, когато имам време. Искам да питам между маска Лалга и Ланза Кератиновата, коя според вас би се отразила по-добре на права, нормална към рядка коса, но с балеаж , освежаван 3 пъти? По състав определено Ланза ме грабва повече, но като реално действие върху такава коса някоя има ли впечатления? Извинявам се ако скоро сте ги коментирали, но понякога пропускам мнения.

# 673
  • Някъде там
Шампона Кератин на Ланза го взех на черен петък заедно с балсама от сайта lookfantastic. Толкова е гъст, че не тече, а стои на топка като много гъста маска...Grinning

Някой пита за шампоан Денсифик. Това е странен шампоан, протеиново усещане, не заплита, но ако се ползва няколко пъти води до сухота. Иначе дава плътност и някак обем, но не е за коси необичащи протеин. Освен това е от дразнещите скалпа. Маската и ампулите са по-добрия вариант според мен. Преди косата ми не поносяше протеин и с шампоаните Денсифик и Дисциплин не се разбрахме, сега обаче внасям протеин и не реагира талкова зле. Може да ги пробвам тези шампоани отново...
За протеинова серия от Керастаз най-харесвам Архитект. Терапист маската е хубава, шампоана идва тежък за тънки и не толкова изтощени коси. Терапист е "тежката артилерия" на Керастаз, ще оправи и направо умрели коси...Grinning
Колкото до финишите и термозащитите на Керастаз, независимо от коя серия са, са ми любими, там няма слаби продукти...Heart

За крема на Маракеш - имам крема за връхчета и един друг детангъл без измиване. И двата са много хубави, като първия е леко по-протеинов и дава плътност, а втория е по-хидратиращ и омекотяващ, аромата е еднакъв като на марката...
Кой е детангъл крема на маракеш .
Не издържах на промото и си поръчах Епроуваж маска + серум за скалп.
Маската преди с триста зора я изхабих.Ще видя сега как ще ми се отрази.Нито аромата и харесвах ,нито действието върху косата ми.
Заради промото на ЗР ще я пробвам отново.

# 674
Densific е най-добре при чувствителен скалп. А аз преди малко си поръчах Хронолоджист. На предходната страница има снимка на косата ми. Страх ме беше за Архитект или Терапист, много е суха. Дано съм взела правилното решение.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 22:04 от mamaLina

Общи условия

Активация на акаунт