Професионални серии за коса 132

• 47 838
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Аз много харесвам и маската, и серума Епруваж. Разкошни са за моята коса Blush

# 676
Densific е най-добре при чувствителен скалп. А аз преди малко си поръчах Хронолоджист. На предходната страница има снимка на косата ми. Страх ме беше за Архитект или Терапист, много е суха. Дано съм взела правилното решение.
Аз не бих препоръчала денсифик за чувствителен скалп никога. Няколко случая вече ср коментираха за сърбеж и лющене на скалпа след него. На някои коси пък се отразява супер.

# 677
Отзиви за шампоаните на goldwell? През годините съм останала много доволна от боите им, но никога не съм ползвала шампоаните, a в нотино именно този за обем(който мислех да поръчам) е само с един отзив-лош

# 678
Здравейте! Следя ви с интерес, когато имам време. Искам да питам между маска Лалга и Ланза Кератиновата, коя според вас би се отразила по-добре на права, нормална към рядка коса, но с балеаж , освежаван 3 пъти? По състав определено Ланза ме грабва повече, но като реално действие върху такава коса някоя има ли впечатления? Извинявам се ако скоро сте ги коментирали, но понякога пропускам мнения.

Лалга е по-скоро хидратираща серия, докато кератина на Ланза е протеинова, но според мен е лек протеин... Шампоана на Лалга може да утежни тънката коса и бързо омазняващ се скалп ако се ползва редовно, маската пък е хубава за дължините. Аз имам балсама на Ланза, маската не съм ползвала. Балсама не е лек, в смисъл достатъчен е за моята тънка и сравнително неизтощена коса. Не знам обаче дали няма да дойде лек при много суха, заплитаща се и късаща се коса... Никой не може да даде съвети коя е по-добрата серия за теб, трябва да се пробва...Smile

Това е детанглъра на Маракеш:
Скрит текст:

За шампоаните на Goldwell, през годините съм ползвала няколко техни неща, не са лоши и са по-скоро ежедневни, леки и приятни за ползване. Единствено не харесах шампоана за дълбоко почистване, доста оплитащ и някак силен ми се видя. Иначе серията за боядисана коса е много хубава, маската макар и лека ми харесваше като аромат и действие. Сега бих могла да сравня  Goldwell със сериите Вела брилянс или с Вела енрич, ако някой ги е ползвал сериите...  Не са за силно третирани и изтощени коси, в смисъл не може да се очаква чудеса от тях, но за една нормална или нетретирана коса са идеални (визирам косите на дъщерите ми)

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 22:37 от lunna pateka

# 679
  • София
Относно Лалга и ланза - ланза не съм пробвала но косата ми е подобна на твоята, само че не с балеаж а изцвло руса и определени НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ Лалга.
Предвид цената и поискай мостра или поне купи 100 мл защото моята коса стана на топка тел след лалга.

# 680
Аз също съм с руса коса и Лалга преобрази косата ми. Мисля,че повечето, които сме пробвали,сме останали много доволни!

# 681
  • Варна
Твърде крайни мнения чета за една или друга марка последните страници. Това,че една козметика не е подходяща за вашата коса или не сте и уцелили момента в никакъв случай не я прави прехвален боклук. И ланза кератин и лалга и керастазите си имат и фенове и хора,на които не е паснала. Ядосахте ме и поръчах хидратиращата маска на
SHOW Beauty. Обещавам да я сравня с да речем Хидратиращата на ланза,с марокан кафявата капачка,с керастаз за дълга коса и с каквото друго кажете от тоя клас.
 Моята коса е на периоди. Дълго време например Марокан ми беше тежка. Направо ми клепваше косата от нея. Е сега е коренно различно положението. Прави ми разкошно косище с обем.

# 682
Твърде крайни мнения чета за една или друга марка последните страници. Това,че една козметика не е подходяща за вашата коса или не сте и уцелили момента в никакъв случай не я прави прехвален боклук. И ланза кератин и лалга и керастазите си имат и фенове и хора,на които не е паснала. Ядосахте ме и поръчах хидратиращата маска на
SHOW Beauty. Обещавам да я сравня с да речем Хидратиращата на ланза,с марокан кафявата капачка,с керастаз за дълга коса и с каквото друго кажете от тоя клас.
 Моята коса е на периоди. Дълго време например Марокан ми беше тежка. Направо ми клепваше косата от нея. Е сега е коренно различно положението. Прави ми разкошно косище с обем.

Съгласна съм с теб!
Поръчах спрея за обем на Филип Кинсгли,от който има много доволни в темата. Много се надявах,че това е моят продукт,но не виждам никаква разлика. Дай сега да го заклеймя,че не става за нищо,макар че има 10 доволни преди мен. Е ,това е несериозно!

Принцеса,ще чакам да споделиш мнение за Show beauty,че се заинтересувах.

# 683
"Ядосахте ме и поръчах хидратиращата маска на
SHOW Beauty
."
Браво! Това се казва фен на профи козметиката за коса! Sunglasses и полезен   потребител за темата разбира се!
Шегата на страна, не всеки би отделил средства, за да купи маска и да съпостави действието й с други!
🙏

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 10:52 от Showbeauty

# 684
  • София
Аз си позволявам да изкажа мнение защото жената която зададе въпроса има като моята коса. За хора с др коса не мога да кажа че лалга няма да има ефект, от всичко което прочетох до тук повечето хора да доволни много. Аз просто казвам какво се случи с моята коса след нея, с ампулата също. И нали затова е форума, за да обсъждаме позитивни и негативни ефекти над косата.
Ето например преьи години бях ползвала две серии на керастаз които за тогавашната ми коса ясно са били неподходящи и повече никога не повторих.
Откакто съм във форума и видях момичета с коса описана подобно на моята да хвалят ефекта на марката върху тях реших да дам още един шанс и сега вече не сменям за нищо на света керастаз

# 685
принцесата, браво на теб.. Точно с пробване на продукт може да се разбере човек харесва ли му или не... Ще кажеш после, но знам твоята коса е хубава и харесва всичко.... Purple Heart
Аз сега се замислих на мен коя маска на Show са ми пратили, защото на стъклената опаковка няма никакъв надпис, имаше отдолу малка книжна лепенка, която падна първия ден, а кутията беше обща с шампоана и сега нямам идея коя ми е маската. Има ли разлика в самите опаковки? Иначе на шампоана пише хидратиращ...

Мélisande, за Лалга има и други недоволни, не си сама... За мен също не е номер 1, но става в сравнение с други...

# 686
За шампоана на Ланза мога да потвърдя, че не се усеща като силен протеин, защото моята коса не се спогажда особено с протеинови, харесва си хидратацията, и този шампоан ми беше вълшебен.

# 687
Коментирате предимно Lanza healing oil, a за другите серии на Ланза?

# 688
Добре тогава, кой има коса, подобна на моята руси кичури върху естествен цвят, леко бели косми, суха, леко чуплива, непокорна?). Каква козметика използва?

https://prikachi.net/image/LpfGX

# 689
Аз снощи се измих с Ланза кератин ш+б, обаче имах нещо да върша и реших да я оставя да съхне сама без сешоар и четки.  Но забравих да сложа някакъв финиш, просто като изсъхна я вързах на висок кок и легнах. И тази сутрин ми идваше да се гръмна, в главата бях като разплетена дамаджана - фризи, чак на топка, бухнала и като слама... Ужас просто. Слагам зеления серум на Ланза - ефект нулев, пръскам спрей на Лореал - пак нищо, та я сплетох на плитка да не уплаша някой на работа... Laughing
Та мисълта ми е защо давам луди пари за скъпи шампоани и маски, при положение, че за моята коса явно финиша е незаменимия... Хиляди пъти съм стигала до извода, че без хубав финиш, няма значение с какво съм се измила.... И без хубаво олио за финал...

Общи условия

Активация на акаунт