Професионални серии за коса 132

• 47 742
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Включвам се да похваля маската на Ланза
https://www.kosa.bg/product/3432/intenzivna-vazstanovyavashta-ma … -healing-oil.html
За третираната ми коса е манна небесна Simple SmileВъзхитена съм-косата ми е двойна като количество,без никакъв фриз/къдрава е/.Много отдавна не съм си усещала косата толкова бляскава,плътна ,обемна и без стърчащи фризита......Това е откритието ми за тази година Heart

# 391
Защо не опитате с тенгъл тийзър?Не познавам жена,която да използва тази четка и да не е доволна.

# 392
Macadamia след "Супер Лалга" косата ти е имала нужда от хубав протеинец Wink Дай да видим протокола,какво ползва преди и след маската

# 393
В lookfantastic има промоция на Grow Gorgeus 3 за 2 и допълнителни 10%.
Някой ако поръчва, моля да ми пише да се включа и аз Sad

# 394
mamamari, разгледайте четките за гъста коса на Икоо, аз имам този вариант и съм доволна.
https://www.zlatnaribka.com/ikoo/metallic-collection/chetka-za-r … -pacific-metallic

# 395
Macadamia след "Супер Лалга" косата ти е имала нужда от хубав протеинец Wink Дай да видим протокола,какво ползва преди и след маската
Аз както съм споменавала вече "баници" по главата не си правя-евентуално Еластисайзър от време на време и то за по 15-20 минути,но снощи и него не съм слагала....та измих с шампоан Лалга,след нега сложих маската Ланза и постоях докато си правих ексфолиант на тялото,мих банята-около 15,20 минути вероятно.Когато изплаквах маската ,усетих косата някак си много плътна,но не скърцаща като след хард протеин.Подсуших с хавлия,сложих Initialiste по скалпа/2,3 пъти слагам-шишето ми е почти пълно,но вчера ми излезе на изгодна цена и поръчах още едно ,защото косата наистина е супер жива от този божествен серум/,по дължините сложих 3 помпички от розовото масло на Керастаз,оставих да изсъхне косата на стайна температура и както споменах резултата беше просто wow ......

# 396
  • София
mamamari, и аз съм с такава коса и съм изключително доволна от това:
https://www.parfimo.bg/tangle-teezer-thick-curly-chetka-za-kosa-za-jeni-1-br/

Ако държиш на гребен - възможно най-широкия (има ги в повечето дрогерии). Иначе включването на балсам значително ще подобри нещата: и състоянието на косата, и сресването. Ако се притесняваш за вредни съставки и т.н., пробвай този (има го и в по-малка разфасовка от 100мл): https://www.phytocode.bg/produkti/kozmetika-za-kosa/zashiten-balsam-200-detail

# 397
Mного ви благодаря!
Направо ще и покажа какво сте писали.
Ще купим и четката и балсама. Не се притеснявам от вредни съставки ,а от евентуални кожни реакции. На времето ми ги направи от популярна бебешка козметика и минахме само на медицинска. През всичките тези години не съм си и помисляла да внасям промени .Беше ми спокойно ,но и я държах все късо подстригана.
Тя порасна ,нуждите и се промениха ,а аз съм некомпетентна да и помогна.
Още веднъж сърдечно благодаря  на всички за отделеното време! Flowers Hibiscus Two Hearts

# 398
Рибката сериозно започва да ме изнервя! Преди десетина дни ми пристигна поръчка за стотина лева и нито една мостра вътре,а уж можеш да си избереш какво да ти пратят и отбелязано,че е изпратено. Днес тръгвам отново да поръчвам и изписва да си избера подарък,а не дава никаква опция. Не пуснах поръчката. Ще изчакам да видя дали проблема е в сайта.
Преди няколко месеца направих поръчка от Рибката на стойност 600 лв. Не получих нито една мостра.
Темата е дъвкана та дъвкана, ЗР не са по тестерите и на поръчки направени от мен на по-висока стойност не съм получавала нищо. Ако има тестер на Лакме трябва да се радваме, като на печалба но лотарията.

Днес съм на вълна Joico. По принцип харесвам шампоана Joico Moisture, когато имам нужда от хидратация го ползвам и го имам, сега се чудя с какво да го комбинирам, отново на марката?

ПП. Вече съм с един огормен тефтер и започвам да си записвам разните му кобинации, защото преди време направих комбинация от шампоана Joico Moisture с Lanza и бях супер доволно, но сега не помня...

# 399
Здравейте момичета, може ли да мнението ви за серията на Kerastase за къдрава коса - Ideal curl? От много време й се чудя...

# 400
Здравейте, купих този шампоан, дълболопочистващ:

Колко често да го използвам? И след измиване, подходящо ли е да използвам маска?

# 401
А кои са по-щедри на мостри? Откъде да поръчваме?

П.П.-знаех си, че не трябва да влизам пак в темата. Ходих само на фризьор за миене и макар продуктите, с които ме миеше фризьорката да не бяха висок клас, все пак ме оформяше и косата изгледжаше добре. Сега имам доста нови продукти, мия се вкъщи и не, не изглежда по-добре.Frowning1

# 402
Искайте си мостри от рибката. Аз винаги в коментар на поръчката пиша: искам мостра на това, това и това. Не всеки път получавам исканите, но всеки път получавам някакви. Имам даже на Лалга Ш и М.

# 403
Искайте си мостри от рибката. Аз винаги в коментар на поръчката пиша: искам мостра на това, това и това. Не всеки път получавам исканите, но всеки път получавам някакви. Имам даже на Лалга Ш и М.
Същото и аз. Само, че ми писна да се чувствам като просекиня.

# 404
Здравейте!Незнам къде да попитам,затова ще попитам тук,защото знам че разбирате много от коси. Smiley Smiley
Косата ми след вчерашното къпане е,много ,много мека,все едно нямам коса,и е доста слепнала.Това прехидратиране ли значи?

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 15:19 от (Sana)

Общи условия

Активация на акаунт