Професионални серии за коса 132

• 47 688
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Бисквитче да беше им писала за накрайник. Наскоро стана въпрос в един от магазините и ми дадоха три лореалски от тия с топчето най-хубавите без дори да купувам ампули в момента.
 Сега за Парфимо....абсолютно не съм съгласна. Козметика купувам и от тук, и от Англия, и от Германия, и от Испания. Никога не съм имала проблем със сайта,а обикновено купувам големи разфасовки на неща,които харесвам. Шампоанът Архитект ми е от там както и голяма Маска Терапист. Никаква разлика нямат с тия от Локафнтастик и Белфаер. Виж за бяла козметика и парюми съм се разправяла с тях и за това и ги избягвам за такива неща.

# 421
Не се отнася точно за рибката, но пак е по темата с мострите. Преди време работих в аптеки Ремедиум като продавач консултант и раздавах мостри на всички, които искаха да пробват нещо конкретно или се колебаеха между няколко продукта. Един ден старши консултантките ме смъмриха, че мострите не се раздавали на клиенти, а се пазят за персонала.Grin
И да попитам някой, който има ДПШ на Mediceuticals да каже на какво му мирише.Rolling Eyes Моят го усещам сякаш има люта чушка в него.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 18:36 от Анонимен

# 422
  • Варна
На антибиотик си мирише Grinning/ ароматът не му е най-силната страна/

# 423
  • Велико Търново
Принцеске, реших, че сами ще се досетят да пратят при такова количество ампули Wink преди са пращали и за по-малко.
На мен ДПШ на Медисютикълс ми мирише на билки, не ме дразни ароматът.

# 424
Здравейте момичета, имам талони за отстъпка на O'right, Marrakesh и Philip Kingsley, но са до днес, бях ги забравила и днес ги намерих случайно, та ако иска някой ги давам.

# 425
Имай предвид, че при различна вода и условия се променя и действието на продукта. Поне при мен е така✌🏻

# 426
  • Стара Загора
Принцеске, ще споделиш ли от къде поръча травълите на Керастаз?

# 427
  • Варна
https://www.friseurtotal.de/marken/kerastase/genesis

Имат травъли на почти всичко на керастаз и Себастиян,а и цените им са трепач дори за немски сайт. Сайтът е ОК не за първи път поръчвам от тях.

# 428
Аз ги бях нахранила веднъж за мострите и ми изпратиха след това специална пратка само с мостри. Повечето бяха на Лакме де,но важен е жестът. Това обаче беше еднократно Grinning
И всеки път им пиша какво искам, и всеки път не го получавам Grinning
Утре чакам поръчка от коса.бг, написах им, че искам мостра на Joico moisture. Ще видим какво ще получа Grinning

# 429
Аз с последната ми онлайн поръчка за над 500лв от рибките получих три мостри на олиото с камелия на O'right, вместо една. За сметка на това обаче, когато пазарувам в магазина в The Mall през последната година нищо не ми дават. Преди винаги слагаха по нещо в торбичката, но там явно вече се стискат...
Иначе любопитна ми е и на мен новата серия на Kerastase - някой да е питал дали ще я пускат скоро в Арлен/Рибката?

# 430
  • Варна
Отговориха ми,че първо трябва да се появи по салоните демек Официалния вносител да благоволи да се размърда и чак тогава да я заредя. Като съдя,че с Керастаз за блондинки се мотаха половин година реших,че не съм склонна да ги чакам,а и цените им ще са  прелестни.

# 431
От инстаграма на Kerastase.

# 432
Здравейте,

Исках да Ви помоля да ми препоръчате продукти за косата. Имам къдрава коса с чувствителен скалп. Имах неблагоразумието да изсветля дължината (тъй като съм с черна коса) и да направя балеаж- първо в червено, а сега ,за да "убия" рижавите оттенъци- в русо. Не ме разбирайте погрешно- искам да имам балеаж, но косата ми е много изтощена и по краищата е като "метла". Та, исках да Ви помоля да ми препоръчате маски, серуми,кристали, шампоан и балсам. Ползвала съм продукти от Златна рибка-ApHogee Curlific! Textured Hair Wash, Lakme Teknia Curl up (заедно с балсам) и Alfaparf Reparative (заедно с балсам), като последните 2 продукта не "понесоха" на косата ми- беше трудна за оформяне, твърда и някак изтощена.
Извинявам се предварително, ако вече е обсъждан подобен проблем, и Ви благодаря за отделеното време и информацията.

# 433
  • на пясъка при черупките от миди
Здравейте, да се пльосна и аз тук. Идвам за съвет и разяснения. Доволна съм от продуктите на Kerastase, когато ходя в салон, та реших да си взема и за домашна употреба. Като начало реших да пробвам маска и шампоан от серията Densifique. Обаче ме посъветваха да го сменям с обикновен шампоан, за да не привиква и изтощава косата Flushed
Та малко се обърках. Каква е вашата практика? На какъв период е добре да сменям/ редувам? И наистина ли са толкова "силни" продуктите?

# 434
https://www.friseurtotal.de/marken/kerastase/genesis

Имат травъли на почти всичко на керастаз и Себастиян,а и цените им са трепач дори за немски сайт. Сайтът е ОК не за първи път поръчвам от тях.

Доставят ли до България и колко е доставката?

Общи условия

Активация на акаунт