Професионални серии за коса 132

• 47 732
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
  • на земята
Момичета,когато измия косата с даден шампоан и стане много твърда.,това означава ли ,че се прекалява с протеина.
От хидратиращите трябва да става по мека и лигава или?
Шампоан за косопад да ми предложите?Или ампули да съчетавам?
Мерси

# 481
  • Бургас
Аз пък съм супер фен на Loreal Professionnel маските им са жестоки за моята коса ,харесват ми също и шампоаните им https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/liss-unlimited- … -unlimited-250-ml тази маска ми е най-любима ,прави косата ми като коприна и наистина изглажда, а ароматът и е божествен.Бих я купувала постоянно ,сега си поръчах и най-новата им.

# 482
  • София
Здравейте момичета,

Може ли някой да ми препоръча кръгла четка за изсушаване със сешоар?
От 2-3 години имам Parlux 385 и никога не съм се изсушавала с четка но искам да започна да ползвам за да  приглаждам малко и да придавам форма.
Косата ми е естествено права, с тънък косъм, руса, и не много гъста. Целя обем и приглаждане, не изправяне.
Мерси предварително, по възможност четката да е от нотино че тъй или иначе ще пускам поръчка.

# 483
  • София
Лореал Про Файбър съм ползвала лилавата и синята серии Ш, Б и М. Много, много страхотни спомени пазя. Било е преди 3-4 години. Онзи ден бяха намалени в коса.бг и си ги поръчах. Ще си ги взема в понеделник ❤️. Напоена коса, жилава с уникален!!! блясък. На изправена коса приятелка ми казваше че ми е като огледало ☺️. Обаче миризмата им е кофти. Аз не обичам силни миризми и стиска зъби. Синята е с особено неприятна за мен, като на черен пипер...

# 484
Здравейте момичета,

Може ли някой да ми препоръча кръгла четка за изсушаване със сешоар?
От 2-3 години имам Parlux 385 и никога не съм се изсушавала с четка но искам да започна да ползвам за да  приглаждам малко и да придавам форма.
Косата ми е естествено права, с тънък косъм, руса, и не много гъста. Целя обем и приглаждане, не изправяне.
Мерси предварително, по възможност четката да е от нотино че тъй или иначе ще пускам поръчка.

https://www.notino.bg/olivia-garden/nanothermic-ceramic-ion-greb … za-kosa/p-508247/ тези са добри, както и белите на Марокан, само че тях ги няма в нотино. Като размер предполагам че 44/54 мм ще ти е добре за докарване на обем и приглаждане.

# 485
Сетчето на Алтерна е много изкушаващо, а и СС крема ползвах преди /нямам обаче спомени дали ме впечатли/:wink:
На Sexy hair ползвах червената серия за супер обем преди доста време, но щом не съм повторила, значи не ми е харесала особено.
Сетчето още ми стои в кошницата в Ибей и размишлявам (защото, разбира се, добавих и сетче от другата серия, която ми препоръча Hug Infinite Color Hold). А за капак се сетих, че няма такъв козметичен продукт, който да няма тестери и тези тестери да не могат да се купят (веднага намерих и добавих и тестери) Grinning Та Хамлетовският ми въпрос е - тестер с обем 7 мл шампоан достатъчен ли е за 2 измивания (за балсамите на Алтерна не се притеснявам, на тях ще им добавям от серума за боядисана коса)

Забелязала съм, че колко по-малко опит има някой в някаква сфера, толкова по-склонен е да ползва тежки суперлативи, тип "нЕма друг ТакъФ". Независимо дали става въпрос за шампоан, крем или обектив. Та като изслушах одата на моята дружка почнах да се съмнявам Grinning

Четка имам любима, оцеляла последните 7-8 год и сега дребната ми я открадна, защото "само тази не скубе! нито мокра нито суха!" Щерката е с много дълга, много фина коса, естествено права. Самата четка е огромна, изправя чудесно, има вентове и мога да пъхна сешоара в нея (когато се случи чудото да имам време да я изправям, а не я завъртя на  мокър кок!)
Jilbere Professional Ceramic Mega Vent Brush 5 inch

Скрит текст:
The Jilbere Cerami Mega Vent Brush features a ceramic coating that generates gentle heat and eliminates heat stress on hair.

Features:

-Adds volume and shape to long hair

-Ceramic technology helps reduce bacteria buildup and hold heat longer, so excessive heat damage is eliminated

-Eliminates frizz for silky, smooth hair

-Natural boar bristles add shine and manageability to hair

-Rubber grip on handle for ease of styling and control

Mega sized diameter with ceramic technology. Ideal for straightening long hair and eliminating frizz. Dryer fits inside brush head to maximize airflow and increase air circulation during blow-dry styling. Jilbere de Paris continues to set the benchmark for professional styling products

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 14:04 от Agent Provocateur

# 486
Аня, най-вече Б без отмиване.

Много удобен и достатъчен, ако искаш косата да има завършен вид, без да оформяш със сешоар и финиши дори.

# 487
  • София
Аз се включвам за да похваля Kerastase Resistance Therapiste шампоан.
Като цяло не съм голям фен на марката, преди години си купих като излязоха Серията nutritive и една розова за блясък и ми утежниха и сплескаха косата. Не повторих и подарих продуктите на приятелки.
Сега обаче нуждите на косата ми се промениха, от много изсветляване със блондор и суперизсветляващи бои + разнасяне на сместа по дължините косата ми е много увредена, накъсана, слаба и се рсзтяга като дъвка на места. Оплита се адски много и е много суха в краищата.
Толкова суха че нито на фризьор, нито с няколко маски вкъщи успявах да я разплета добре.
След съвети оттук успях да подобря състоянието и. Но след 3 поредни ползвания на Densifique шампоан кичурите ми щръкнаха с адски фриз и много сухи, което досега не ми се беше случвало.
Затова реших на това миене да ползвам Therapiste - резултатът е копринена коса, макар маската която използвах след това да не е професионална (Kallos Keratin от нотино). Толкова е копринена и мека че не задържа дори ластик.
Така че за НАИСТИНА увредени коси препоръчвам този шампоан с две ръце

# 488
  • Велико Търново
Споделям днес моят протокол :
Еластисайзер с нар /1 ч. стоях, за моята коса е напълно достатъчно - боядисвам веднъж годишно дължини, иначе всеки месец - корени, та не са ми супер изтощени краищата/.
Ш-н Лалга, възстановяващ /от него ми става много лигава и мека косата/
Възстановяваща ампула Лалга /голям разкош е  - по-добре ми действа от маската и балсама/
Ампули Денсифик в скалпа
Ми аманте по дължините /понася ми добре на тънкия косъм, слагам количество колкото грахово зърно, миризмата не ми е уау, но се преглъща/.
Резултат - плътна, жива коса, с подвижни краища.
Пак ще повторя Wink

# 489
# 490
# 491
  • Някъде там
Споделям днес моят протокол :
Еластисайзер с нар /1 ч. стоях, за моята коса е напълно достатъчно - боядисвам веднъж годишно дължини, иначе всеки месец - корени, та не са ми супер изтощени краищата/.
Ш-н Лалга, възстановяващ /от него ми става много лигава и мека косата/
Възстановяваща ампула Лалга /голям разкош е  - по-добре ми действа от маската и балсама/
Ампули Денсифик в скалпа
Ми аманте по дължините /понася ми добре на тънкия косъм, слагам количество колкото грахово зърно, миризмата не ми е уау, но се преглъща/.
Резултат - плътна, жива коса, с подвижни краища.
Пак ще повторя Wink
И моя за днес е подобен.
Омазала съм се с елестайзер с роза .
Ще измия с шампоан Лалга.
По дължините само Термото за блондинки на керастаз и олиото на керастаз за боядисана коса .

# 492
Момичета, аз както си мрънкам "искам хидратираща серияяя", така бълвам протеин след протеин.. ма тая моя коса все лигава и мека стои..
loreal-professionnel-absolut repair първо използване, косата ми е мека (доста мека) и с блясък, мирише сууупер
Митичното олио.. май не е моя продукт, супер аромат ма ефект не видях.
Целагена действително омазнява доста. Мисля да редувам по една седмица него, derma capillare и initialiste
Също дайте идея за серия за обем за фина коса, имам спрея на maximizer на  Philip Kingsley, ма още не му е дошъл реда

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 11:55 от Vivru

# 493
vivru, серии за обем - Марокан, Ф. Кингсли - в рибката има обикновената без аромат, а в lookfantastic имаше с нар и касис. 😊

# 494
При първото нанасяне на целагена усетих парене по ръцете, но на скалпа ми беше добре. Снощи нанесох пак и целите ми ръце станаха на червени, парещи и подути петна, после се появиха и по други части на тялото (по бедрата не съм се клепала, няма как и да е попаднало случайно). Ще му дам още един шанс, дано е случайна реакция
Скрит текст:
Иии рибата веднага изтри коментара ми за продукта 🤐

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 12:05 от Vivru

Общи условия

Активация на акаунт