Професионални серии за коса 132

• 47 742
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Може ли тези, които ползват Лалга шампоана да ми кажат дали е нормално количеството от шампоана да е драстично по-малко от размера на опаковката? Взех 100 мл. За проба, но като го отворих останах очудена.

Ето и снимки:

Скрит текст:
Скрит текст:

Количеството е до там до където ми е пръста. Мерих го и като грамаж излиза уж 130 гр, но знам ли.. да ходя ли да им го върна в Рибата?

# 511
Така са те Лалгите,като не са запечатани като хората-на едни шампоаните и маските преливат,на други един,два  пръст под нивото ..... само с тях го има това.Ако не бяха толкова добри,веднага щях да ги отрежа заради недодяланото им "отношение" така да го нарека.На един шампоана кремав и гъст,на друг като вода и бял .......... учат се още на професионализъм според мен.

# 512
При първото нанасяне на целагена усетих парене по ръцете, но на скалпа ми беше добре. Снощи нанесох пак и целите ми ръце станаха на червени, парещи и подути петна, после се появиха и по други части на тялото (по бедрата не съм се клепала, няма как и да е попаднало случайно). Ще му дам още един шанс, дано е случайна реакция
Скрит текст:
Иии рибата веднага изтри коментара ми за продукта 🤐
Тези парещи подути петна (на англ. hives) са 99% сигурен признак за алергична реакция, това не е просто зачервяване. Горещо подкрепям момичетата, които ви препоръчват да не ползвате повече продукта! И вземете веднага някакъв антихистамин, най-добре в течна форма, ако в бъдеще се случи подобно. Не се притеснявайте, безкрайно трудно е да предозирате с анхистамин (аз правя тежки анафилактични шокове и съм дискутирала темата с лекарите в Бърза Помощ и алерголози на 2 континента ad nauseam, освен че ходя на разходка в квартала с 2 епипена и половин кило антихистамини в раницата)

А РИБАТА заслужава да ги разнесете на 5 континента за това безобразие. Всеки един продукт може да доведе до алергична реакция, но тяхната безотговорност и безхаберие са умопомрачителни!!!

Честно казано, не мисля да го повтарям. Най-добър ефект виждам от ампулите Аминексил на Лореал и Денсифик на Керастаз. От серума на Епруваж също. Подновявам периодично и Анаген и Стамиген на Напура.
Дали не бъркам, но някъде в старите теми мисля, че прочетох, че сте ползвали и Ниоксин. Аз слагам в момента Х 2 /ден. Ако не съм в грешка може ли да помоля за сравнение Simple Smile Благодаря предварително!

PS И ще съм благодарна за всяко мнение за продуктите на Ниоксин!

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 16:45 от Agent Provocateur

# 513
Може ли тези, които ползват Лалга шампоана да ми кажат дали е нормално количеството от шампоана да е драстично по-малко от размера на опаковката? Взех 100 мл. За проба, но като го отворих останах очудена.
И моят шампоан е 100мл. и беше пълен до там, както и балсама. На приятелки също 100мл. шише е пълно така, а щом си го мерила и е 130гр., мисля че всичко е точно.

# 514
И моят шампоан е 100мл. и беше пълен до там, както и балсама. На приятелки също 100мл. шише е пълно така, а щом си го мерила и е 130гр., мисля че всичко е точно.

Върнах се в магазина и ми отвориха всички шишенца и всичките бяха пълни до там, та явно е нормално, зараи дизайна на шишето... усъмних се защото съм чела мнения, че си отливат или пък разреждат продуктите, но всичко е наред.

Интересно ми е да го видя този ш Лалга в комбинация с ампулата, че са доста хвалени. Thinking

# 515
  • София
Здравейте момичета!
Може ли да ми препоръчате продукти за изгоряла коса след химическо къдрене?
Благодаря!

# 516
Здравейте момичета!
Може ли да ми препоръчате продукти за изгоряла коса след химическо къдрене?
Благодаря!

Двустъпковия на Афоджий,плюс протеиновия ш,плюс еластисайзър.
Лесно е - първо миеш с протеиновия ш,правиш реконструктора със сешоар,отмиваш,слагаш еластисайзър ,стоиш така и после отмиваш пак.

# 517
Еластайзърът защо го оставяш на последно място, Бухали и Сови?

# 518
Защото при мен ако сложа хидратиращ продукт,а след него протеин косата ми става "ала разплетена кошница".Правила съм си трайно къдрене преди 3 години и точно с тази "рецепта" си оправих косата.

# 519
  • Варна
За изпусналите бидона с нар предния път......https://www.lookfantastic.de/philip-kingsley-pomegranate-cassis- … 0ml/11995400.html

# 520
  • Някъде там
Търся мнение за шампоана анти фриз caviar на Алтерна .
Хидратиращ ли е ?

# 521
Двустъпковия на Афоджий, плюс протеиновия ш, плюс еластисайзър.
Лесно е - първо миеш с протеиновия ш, правиш реконструктора със сешоар,отмиваш,слагаш еластисайзър ,стоиш така и после отмиваш пак.
T.e. протеинов шампоан + протеинова терапия + хидратираща маска (еластисайзърът го ползваш като хидратираща маска?)

А скоро четох една стара тема, където част от девойките споделяха, че нямат кой-знае какъв или никакъв ефект от еластисайзъра и се чудех дали някоя от тях не опита да го "обогати" с масла? И пак като преуош?

# 522
Идея си е да се пробва като маска. Може пък да е интересен експеримент Grinning

# 523
Търся мнение за шампоана анти фриз caviar на Алтерна .
Хидратиращ ли е ?

Да, а и е много хубав.

# 524
Момичета, аз както си мрънкам "искам хидратираща серияяя", така бълвам протеин след протеин.. ма тая моя коса все лигава и мека стои..
loreal-professionnel-absolut repair първо използване, косата ми е мека (доста мека) и с блясък, мирише сууупер
Митичното олио.. май не е моя продукт, супер аромат ма ефект не видях.
Целагена действително омазнява доста. Мисля да редувам по една седмица него, derma capillare и initialiste
Също дайте идея за серия за обем за фина коса, имам спрея на maximizer на  Philip Kingsley, ма още не му е дошъл реда

Ползвам тази маска от 6-7 години и не мога да остана без нея.Какви ли не съм си взимала, но за мен е най.

Общи условия

Активация на акаунт