Професионални серии за коса 132

• 47 688
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм изключително доволна от серума на L'Oréal Professionnel - Serioxyl.Терапията трае 3 месеца.Аз я правих 3 месеца, от миналата пролет и още месец и половина през есента.Косата ми видимо се сгъсти и стана по-здрава.Помага и против косопад и придава обем.Не остава нищо мазно по косата.Като се нанесе вечерта, на другия ден косата си държи обем, което при мен е много трудно постижимо, защото имам много фина коса.Фризьорката ми дори се удивлява колко нова коса и е пораснала.Пак мисля да направя един курс на пролет.

Пробвала съм и Денсифик на Керастас, който е доста по-скъп продукт, но резултатите далеч не са толкова добри.
Може ли линк към конкретен продукт или продукти, че са доста и се обърках, както и да споделиш как я ползваш, моля! Благодаря! Simple Smile

Това е серумът:

https://www.arlen.bg/product/1460/serum-za-sgastyavane-na-kosata … er-hair-90ml.html

Втрива се всяка вечер в корените на косата, което е малко досадно, но трябва постоянство, за да има резултати.Не утежнява косата, както казах вече, дори придава форма и обем.Аз си бях взела и шампоан и балсам от същата серия, както и една пяна за плътност, която се пръска на мокра коса.Всичките продукти са хубави, но за мен серумът си заслужава най-много, дори и без останалите.Една опаковка серум стига за 2 седмици горе-долу, ако се нанася количеството обозначено в инструкциите.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 11:16 от anne_boleyn

# 556
Tigi S Factor са много добри неща - имам балсамите на 3 серии и са супер продукти за мен - къдрава, суха, порьозна и изрусявана коса. Идеално "запечатват" косъма, може би си имат силикони, но за мен действат чудесно.
Коя от тези серии ти е най-хидратираща и питателна?

# 557
Май "Диамантени мечти" ми е фаворит. Но аз за "запечатване" ги взех най-вече, иначе и за боядисана коса е много хидратиращ.
Гледам сега и гледам, че са изчезнали от сайтовете? Като ги вземах имаше от повече серии неща и то и Ш и Б. Може и Сериозния балсам да е добър, но аз маски имам много, той ми се стори като маска и не го взех.

# 558
Препоръчайте ми термозащите,да е наистина много добра.Свършва ми цимент термика,който не го гаресвам особено.Днес използвах дрогериен продукт и ми хареса повече от цимента.Обаче много държа да е под формата на спрей.
Т.е. термозащита,качествена,спрей форма.

Термозащитният спрей на show e много, много добър. Несравним блясък и мекота, а и помага за лесно оформяне на косата.

# 559
  • София
В нотино в момента серума на L’Oreal е на 33 лева

# 560
Искам да споделя откритието си от днес купих си ето това
https://krasivi-dnes.com/terapiia-ampuli-shampoan-selective
Много скиптичко настроена но останах изненадана наистина има ефекта който описват. Косата ми е една лъскава и не се заплита.

# 561
Tigi S Factor са много добри неща - имам балсамите на 3 серии и са супер продукти за мен - къдрава, суха, порьозна и изрусявана коса. Идеално "запечатват" косъма, може би си имат силикони, но за мен действат чудесно.
Абсолютно съгласна! И аз голям фен!
Коя от тези серии ти е най-хидратираща и питателна?
Smoothing Lusterizer за мен! И всички останали продукти от тази серия!

Другите 2, които харесвам са Stunning Volume и True Lasting Colour. За мен лично Diamond Dreams най-не ми пасна, но я ползвах преди хмммм около 4-5 години и нямам ясни спомени (или форумни отзиви!) Serious Shampoo не съм ползвала, но скоро видях разпродажба на Serious Conditioner на Амазон и си взех.

Доколкото знам спряха производството на S Factor и всичко, което сега може да се намери онлайн са остатъци.

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 21:44 от Agent Provocateur

# 562
С риск да стана досадна, има ли разлика между тези 2 серума: https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-denser-hair- … a-razredena-kosa/ - този е на промоция в нотиното за 33,90 и този: https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-grizha-za-uv … totata-na-kosata/ - няма цена е не в наличност, на мен ми изглеждат еднакви, но може и да бъркам...

# 563
С риск да стана досадна, има ли разлика между тези 2 серума: https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-denser-hair- … a-razredena-kosa/ - този е на промоция в нотиното за 33,90 и този: https://www.notino.bg/loreal-professionnel/serioxyl-grizha-za-uv … totata-na-kosata/ - няма цена е не в наличност, на мен ми изглеждат еднакви, но може и да бъркам...

Единият, който е наличен е по-нова формула на същия продукт.

# 564
Моля за съвет. На последното миене бях омазала косата в масла, по дължините реших да сложа карите, за което съжалявам. Отмих с зеления Fusio Scrub един път, но ми се стори че остана още масло по дължините и сложих още един път. Завърших с балсам Extentioniste и после термото. Косата стана много обемна, но дължините (горния третиран пласт) са изпръхнали и леко пресушени... Дилемата е какво да правя на следващото миене? С масла ли да мажа, еластайзър ли да сложа, иска ми се да пробвам ш Лалга и ампулата, но ме притеснява да не се прецака нещо. Помагайте.... Sleepy
Мисля че косата се е прехидратирала, затова е изпръхнала така. Понеже Lalga е протеин, ако позлваш на следващо миене ще върнеш баланса.

# 565
  • на пясъка при черупките от миди
Разреждане на шампоана няма да окаже голямо влияние ако се ползва само този шампоан, той е наистина агресивен.
Може и да съм била рязка в предишния си пост, но наистина не се чете, а предимно се пише на база емоция. Някакви крайни мнения за отдавна обсъждани продукти чета и това ми идва в повече, защото харесвам темата, заради нея се регистрирах някога във форума.
Никой не ви задължава да имате мнението на някой друг, но поне се постарайте да се информирате в някаква степен, защото има толкова много информация - 132 теми са, на първа страница има много полезни линкове.

dona_78 - хидратация се прави най-добре с маски и балсами, шампоаните поне аз смятам, че е добре да са по-протеинови. Скрабовете доколкото знам са продукти за скалп. поне аз имам само такива.

Прочетох и питах преди това. А мнението ми не мисля, че е крайно. Два поредни пъти не мисля, че е редовна употреба. И да осведомих се още с първия си пост, че трябва да редувам, което планирах след второто миене. Просто казвам, че тази серия на Керастас просто не е за мен.

Честно не разбирам в този форум постоянното нахокване. Като човек не иска да отговаря, просто подминава, а не да дава непоискан съвен, че не съм се осведомила/прочела, което всъщност направих.
Благодаря на другите момичета за съветите.

# 566
  • Варна
Карите си е тежко масло и се отмива трудно,но двукратното миене със скраб/не познавам фузиото,но едва ли е много по-различно от Хроноложист примерно/е прекалено. Скрабът замества първото шампоаниране в протокола на Керастаз. Премила си косата според мен. Безпредметно е дългото клечане с масла и след това двукратно остъргване със скраб.
 Направи си Лалга терапията,но преди миенето сложи кокосово масло или макадамия или нещо друго леко може и балсам някакъв по дължините за десетина минути. Така ще ги защитиш от премиване.

Разреждането на шампоана го практикувам откакто се помня.По-добре се пени и определено е по-малко агресивен към скалпа. Някой шампоани на Керастаз обаче дори и разредени са си терминатори за скалпа. Моят начин да ги ползвам е за второ шампоаниране. Първото,с което се мие скалпа го правя с Напура или Медисютикълс.

# 567
Пак моля, който ползва терапията на Ланза, да сподели, колко често я прави в месеца?

От намалението на Рибката взех show sublime repair treatment mask и днес я пробвах. Измих си косата с kerastase reflection и после маската на Шоу, под душа я усетих хидратираща абсолютно аналогична на Лалага, но без парфюмният аромат. Консистенция същата, като на Лалага. На мокра коса олио Мароканоил и Нектар термик, след сешоар голям обем, мека и лигава коса.

# 568
Момичета, какъв е правилния ред - олио, термозащита, спрей за обем.. финишите винаги се чудя как да ги слагам
Пробвах спрея за обем на Филип Кингсли, действително прави хубав обем, плътна коса, като ефекта мислех, че ще е само след изсушаването, но вече 2 дни изглежда все едно сега излзам от душа

# 569
  • Варна
Adisun Много зависи от състоянието на косата колко пъти ще правиш Ланза терапията в месеца. Ако косата е изгорена и се къса можеш да набиваш протеин веднъж седмично примерно като на другото миене  правиш еластисайзър като преуош и миеш с хидратация за баланс.
 На коса в нормално състояние веднъж месечно стига.
 Не съм я правила от миналата година. Отдадох се на лалга ампулите  Grinning. Пустият смърдел много ме отблъсква.

Vivru Винаги термозащитата трябва да е последния продукт преди топлинно третиране-така знам . Продукти за обем не ползвам тъй,че идея си нямам къде се нареждат. Олио ползвам само на суха коса след сушене,но може и под термото да се сложи ако косата има нужда. Понякога слагам Ланза кератин под термото за дълга коса-добре се комбинират,но понеже ползвам задължително серум за връхчета в повечето случаи си го спестявам.

Общи условия

Активация на акаунт