Професионални серии за коса 132

• 47 823
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
VanessaDE,  като усещане по време на нанасяне и измиване, косата стана копринено мека и гладка от маската на Шоу. Абсолютно същият ефект имам и от маската на Лалага. Може би lunna pateka е права, че бъркам, като преди нея ползвам хидратиращ шампоан, но нали искам да пазя цвета...

lunna pateka, моята маска не е хидратиращата, а тази SUBLIME REPAIR TREATMENT MASK третата й съставка е масло от шеа. Абсолютно честно си признавам, че не разбирам от химичните състави на продуктите, които ползвам.

# 646
Само аз ли не виждам разлика между двете снимки Grinning
Като изключим, че светлината е различна, останалото ми изглежда еднакво добре за толкова третирана коса.

# 647
На show олиото е страхотно за моята твърда коса. Подариха ми маската им и шампоана. Не са за моята коса, тъй като са протеинови. Ако някой ги иска, да пише на лични за подробности. Имам и на Morocanoil оцветяващата маска цвят шампанско. Ползвах я веднъж, но но е моят цвят

# 648
natali09, а оцветява ли маската на Марокан, че събирам мнения. Повечето тониращи продукти или нищо не ми правят или отровен цвят става. За 15 години стаж като  блондинка, не съм си намерила подходящ продукт, а съм пробвала достааа

# 649
Пропуснала съм ШОУто с коментарите как някои персони определят споделянето ми на личен опит като “напъване” да убеждавам някого в качеството на даден продукт, а други пък са решили да хвърлят обвинения, че “някой се мъчи да си прави евтин маркетинг”, а темата е окачествена като “безполезно рекламно поле, а не на място, където можеш да получиш адекватен отзив.”
Жестоко са се объркали тези от вас, останали с такива впечатления. Няма нужда от нападки. Да си любезен не е лукс, а нещо, което не струва и 1 лев. Както и това да уважаваш чуждото мнение, без да го категоризираш.

Ще ме извинявате, дами, но съм коментирала продуктите на SHOW, тъй като няма от тях такъв, който да не се е срещал с косата ми през последните години. Първоначално в един от салоните на марката в Лондон, посещаван от мен редовно, а после, когато не живеех там - продължавам да използвам и смея да твърдя, че много добре познавам. И отзивът ми със сигурност е доста “адекватен”. 
Това че една от вас е ползвала два продукта (а други нито един) и не са това, което е очаквала, е нещо, което се е случвало на всеки. Така ожесточената критика с интересни епитети и сравнения не се отличи с конкретика.  Да се отрича всичко друго на SHOW на база четене/тълкуване/гадаене на етикети, е малко лекомислено.

И преди съм писала, че те са по-скоро приятна и нежна грижа, по-скоро парфюм за косите с ефектно действие, а не толкова професионално ориентирани серии. И са пределно ясно и добре таргетирани. Също както и тези на Oribe, които попадат в същия сегмент.

Да, един шампоан на SHOW е 30 евро, но аз съм ползвала и такъв за 330 и ако е важно да се убеждаваме как скъпото не винаги е най-доброто - да, понякога е така. 

Разбира се, всичко опира и до състояние на коса и на какво е подложена тя. Както и каква и колко лична история има с различни продукти, за да има и база за сравнение все пак...

# 650
Аня, понеже май си единствената, която харесва Show, би ли казала каква е косата ти - тънка или твърда и гъста, третирана или не, боядисвана и колко години, права или къдрава? Освен това кои други серии си ползвала от коментираните в темата, за да ги сравниш с Show? Ползвала ли си например Керастаз, Лореал, Мароканойл, Алтерна, Шу уемура, Лалга, ЛП, Ланза, Вела, Редкен, Тиги и хиляди други, които тук в темата дискутираме... Защото ако цял живот си ползвала само някакви салонни марки и сега сравняваш Show с тях, явно за това тук няма как да те разберем... Не се сърди, никой не оспорва, че харесваш Show, просто искаме да разберем защо да предпочетем тази марка пред другите? Кои са й плюсовете например в сравнение с другите....Grinning

# 651

Да, един шампоан на SHOW е 30 евро, но аз съм ползвала и такъв за 330 и ако е важно да се убеждаваме как скъпото не винаги е най-доброто - да, понякога е така. 

Може ли линк към шампоана за 330 евро, че ми стана интересно? Flushed

# 652
  • София
Вчера за пръв път ползвах Ланза Кератин шампоан и маска. За моята коса, която е тънка и мека, въпреки че съм руса от много години, тази серия е много добра. Получих плътност и обем, които търся постоянно, без да се утежни косата и без да се загуби подвижността. Определено съм впечатлена, макар да съм ползвала много продукти за обем и плътност. Може би така ми действаше преди време лилавата серия за плътност на Шу Уемура, която вече я няма и заради това ще поръчам скоро и протеиновата серия на Шу Уемура, предполагам, че ще ми хареса.

# 653
Вчера за пръв път ползвах Ланза Кератин шампоан и маска. За моята коса, която е тънка и мека, въпреки че съм руса от много години, тази серия е много добра. Получих плътност и обем, които търся постоянно, без да се утежни косата и без да се загуби подвижността. Определено съм впечатлена, макар да съм ползвала много продукти за обем и плътност. Може би така ми действаше преди време лилавата серия за плътност на Шу Уемура, която вече я няма и заради това ще поръчам скоро и протеиновата серия на Шу Уемура, предполагам, че ще ми хареса.

И на мен ш+б от тази серия най-много ми харесва от всичко което купих и пробвах от Ланза. Единствения недостатък за мен е гъстотата на шампоана. Не знам само моя ли е така, но такова чудо не съм виждала до сега (страшно трудно е да го извадя от шишето). Ще кача снимка да кажете и вашите шампоани ли са така?

# 654
  • София

Косата ти права ли е или чуплива? И изтощена ли е? Изрусена или естествено руса

# 655
Ето снимка на моя шампоан Кератин на Ланза, борих се 5 мин да го извадя от шишето Grinning

# 656
Здравейте,
Чета ви и рядко пиша.  Поради стрес в работата и обичайният есента косопад при мен продължи до декември, взимах таблети, специална козметика, и положението е овладяно на 95% с нова коса, която се появи. Януари се постригах 10 см и съм решила да я поддържам здрава. За протокола-правя само кичури върху ест. основа 25 години вече, имам доста бяла коса (43г), и се боря със сухота. Прилагам снимка след измиване със ДПШ и обилна маска и балсам термик на Керастаз. Косата ми обича масла, краищата съм ги минала с Elixir ultime&Chi коприна, за преди сешоара ползвах  biotin repair 7 na TRESemme spray. Преди да я измия стоях 3 часа  с кокосово масло по дължините. Имам доста козметика,но ме интересува вашето експертно мнение ако имахте тази коса. Та въпросът ми е вие какъв седмичен план бихте поддържали и с кои точно продукти? Целта е да е похранена, овлажнена, да пада тежко (за тонирането съм по-наясно), но ако има момичета с Руси кичури и сходна коса, моля да споделят седмичния им план. Благодаря предварително! 🥰

https://prikachi.net/image/LpfGX

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 15:19 от mamaLina

# 657
  • София
Снимката я няма

# 658
Само на мен ли въртящата четка ми отнема от обема и ми се омазнява по-бързо косата ? Някак я прави рядка. По принцип съм си голям фен на четката, обаче от седмица реших да суша със сешоар и то си става една бухнала косата. Не ползвам четката на най-горещо, че да има логика с омазняването.

# 659
Ето снимка на моя шампоан Кератин на Ланза, борих се 5 мин да го извадя от шишето Grinning

Да не те подведа, но моят май беше доста по-рядък и беше ит старите опаковки. Отдавна ми свърши и не помня добре, но със сигурност не съм имала проблем с изваждането от шишето. От къде си го купувала?

Общи условия

Активация на акаунт