ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 908
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Анита хем и се иска, хем не и стиска. Да се похвали ли с новото си гадже, да си замълчи ли. Знае много добре какви коментари ще предизвика. Според мен малко хора ще и кажат браво,евала,дерзай. Повечето ще я нарекат използвачка, златотърсачка.
Колко ли е самотен(смотан) Добрин за да направи това. Продължава да ми е нередно, странно и доста отвратително.
А относно черешката може би ще гледам само първата част, за да видя Лилия. Интересно ми е това момиче. Частта с яденето и разговорите с гостите и мис  Джуконда ще я пропусна.

# 556
Сега, ако трябва да сме съвсем обективни, Юлиян звучи също толкова лошо на екран, колкото и близначките. Едно изречение не може да върже без 'ъъъъъъ' и 'мъъъъ'. Но нали си го харесваме, не сме обективни Joy

# 557
На мен ми се видя стреснат Юлката, пази се да не каже нещо и пак да е виновен, ама все нещо се изпуска и оплесква)) Иначе е много добронамерен към всички, опитва да е любезен, ама не може да превъзмогне любопиството си и думите излизат преди да осмисли, как ще се приеме.))
Хареса ми вечерта на Симончето. Добро и възпитано момиче, че и сръчно и обичливо. Много мило, не го очаквах.
Разбрах , че Юли готвел, нещо спомена за пържолите, има някакви готварски познания, пък да видим утре вечер.
Мерииии, как си ? Да се оправиш за утре , еййй)))
Чайчета, разтривки, завивки, каквото трябва, утре да си на линия))

# 558
  • Другата България
Изгледах епизода и аз.
Според мен битката ще е между Симона и Николина, битката за плакета имам предвид. Каквото и да си говорим, поне аз мисля, че Юлчо плакет няма да вземе. Много ми допадна Симона, затвърди ми се мнението, че е земно и естествено момиче, всичко сама си приготви, не е мрънкалник, не е готованка, а и Манчев я харесва според мен. Та аз поне залагам на СимонЧЕТО за победител тази седмица.
Николина много досадна тази жена, лелееее, ама много досадна! То нареджда, то наставлява, то не спира да "чете" и да звучи като свекърва и ментор на групата. Все тя знае най-добре, тя може, тя това щом не го е правила така-значи е така/не е така, изживява се като наставник, а аз не харесвам такива хора.
Юлиянчо има завиден апетит, направо се смях с глас как не спря да се храни и то лакомо, с пълна уста. Не е било това момче в такива среди, то не, че средите са кой знае какви, ама пред камера в такава обстановка не знае как да се държи. И се държи естествено.Joy
И аз искам да видя и чуя Лилия, много я харесвам тази жена, личи, че си допадат, личи, че държи на него и го обича, личи, че се разбират прекрасно. Страхотна двойка, съхраниха се въпреки цялата помия, която се изля навсякъде.
Можеше да даде 10 точки на Симона Юлката, ама на, той много трудно дава максимума. Вечно изискващ, вечно гонещ "тавана", вечно стремящ се към още, и още, и още. Ще се прояви за миската, ще се цупи Николина и ще свива джучки, ама много важно, доколкото чух, Юлиян на каза нищо нередно или грешно. Какви по-хард изказвания има от хората, които ахкат и охкат на невъзпитаните думи на селския простак, сексист и грубиянин....ама нали трябва да се плюе, да се критикува, а и сега ни е паднало. Очаквам нова статия в някоя "много известна медия".

# 559
  • Пловдив
Скрит текст:

Анита хем и се иска, хем не и стиска. Да се похвали ли с новото си гадже, да си замълчи ли. Знае много добре какви коментари ще предизвика. Според мен малко хора ще и кажат браво,евала,дерзай. Повечето ще я нарекат използвачка, златотърсачка.
Колко ли е самотен(смотан) Добрин за да направи това. Продължава да ми е нередно, странно и доста отвратително.
А относно черешката може би ще гледам само първата част, за да видя Лилия. Интересно ми е това момиче. Частта с яденето и разговорите с гостите и мис  Джуконда ще я пропусна.

На мен ми се струва, че точно Анита има огромно желание да се похвали и затова пуска такива снимки, послания и стана отявлен екоективист напоследък. Май Добрин предпочита да са инкогнито. Той е все едно ни лук ял, ни го мирисал. Тя иска да се похвали, че е хванала младо, хубаво и за в момента финансово стабилно момче, но не знам той с какво да се похвали. Мисля, че инициативата е била нейна да се задвижат нещата. Не че нещо, но на него едва ли щеше да му хрумне точно за нея. По- голяма и с дете. Хубава фигура има, но не младее особенно. И с ужасен вкус за дрехи. Аутфита от финала беше някаква голяма безвкусица. На мен и тези гневни излияния във фейсбук, как щяла да разкаже това и онова, да не си мълчи, а е била там за пет дена, ми създават впечатление за драма куин и скандалжийски нрав. Но кой знае, може и да си подхождат като характери и да се разбират. Всеки има глава на раменете да си мисли с нея, та щом са се харесали да си се взимат.

# 560
  • Другата България
Точно същото мисля и аз. За всичко. Аутфита от финала още тогава мисля го коментирах-нейния и на Гичето.
На езика ѝ е на Анита да се похвали, и почти е готова да го направи.
И според мен засега Добрин не желае да дава гласност. Въпреки, че то шило в торба не стои.

# 561
М'че да се хвалят, какво се крият. Участвали са в някаква плажна вечеринка по телевизията. Да не са Меган и Хари. Тук ги дъвчем 20 човека и това е, никой не ги помни вече. На Добрин постовете няма един почитател да ги хареса, Анита я познават само в квартала. Голямото криене.

# 562
  • София
Въпросният коментар, който Билянчето е подчертала е изтрит Joy

# 563
  • Другата България
Joy Защо ли?

Фани, мисля да съм на линия. Въпреки, че знам какво ще видя. Нищо няма да ме изненада, няма да видя нещо, което не съм виждала и чувала. Аз вече казах-за мен Симонката е победител, Юли няма шанс, и той го знае. Можеше да ѝ даде 10 точки, само за това ме е яд, ама на, писах вече за това.
Иначе за думите му към миската .....не съм изненадана. Нито шокирана, нито ще припадам от възмущение. Писах вече-такива неща за същата миска четох и слушах, че Юлияновите силикони и джуки ще са капка в морето. Ама важно е да се хейти, нека да се хейти, то ще е скучно иначе.
Нито пък ще го коментирам, аз гледам и ще гледам за забавление, наясно съм, че сега ще се изсипе отново много помия , и отново от хора, които му бяха фенове и постоянно го подкрепяха в оня формат, до последната седмица. Нищо ненормално или неестествено няма да се случи, и статиите в нета няма да променим, и снимките също, факт е, че дори и за да се хули и плюе, отново и отново ще се говори за Юлиян. А то лоша реклама няма, така че той само печели от всичкото това.
Да видим.

# 564
На мен ми е интересно, какво ще сготви Юлиян. Като спортист трябва да внимава как се храни, а щом се е навил да участва, все една салата трябва да може да нареже. С това гигантско его няма как да яви някъде, където нищо да не може да направи.

# 565
Четох, че Юли ще готви здравословна храна...  средиземноморска кухня, което не ми се връзва с регионалната тема. 🙄

Иначе и на мене (най-)много ми хареса вечерята на Симона. Много топло и добронамерено момиче. Постара се. Явно иска всичко да е перфектно. И мене ме хвана яд, че Юлката не й вдигна 10 пръста, защото си ги заслужи и като храна, въпреки сладкото месо (наистина не всеки обича), и като емоция. Не знам, като запяха с баба си, на Бахов дали му е настръхнала душата, но моята кожа със сигурност настръхна.

Очаквах, че Анитка ще забърше коментара, затова побързах да ви го снимам преди това. 😋

# 566
Юлката е качил в сторито във фейса статия от някакъв вестник с миската и гаджето и (спонсора) Били на Тирол и я бил разхождал с каляска или какво там колесница, не запомних. Обаче съм кьорчо и не мога да видя добре и прочета, много е ситно. Има ги снимани Джукич и спонсора. Тази не ме дразни толкова, като човек, а че измести с връзки отново момичета, които да ни представят подобаващо. Преди много се палех по тези конкурси и гледах, все се надявах наша да стане Мис Свят. Толкова хубави момичета и жени имаме, но повечето не се явяват на кастинги, опорочиха всичко тези. Преди години не беше така. После мутри плащаха, после не знам какви си, че и други неща се писаха за тези ....както и да е. Тази поне не ми изглежда някаква голяма фукла, малко на Джулияна ми прилича с джуките и мяукането, простее, ама поне не е нагла .

Юлката отиде гладен, като вълк на вечерята и си го каза. Може би не е ял нарочно, за да може да опита от всичко и така преяде, че на изненадата ми се струваше, че едвам издържа горкия. Даде 9 точки обективно, той си каза, че някакъв сос не му е харесал, нещо направи гримаса и съответно яденето, не помня кое. А той и обича да е изпипано всичко, за да даде максимума. Само не ми харесва, че се стяга толкова и притеснява. Другите не са някакви хора да не се отпусне и бъде себе си. Това го напряга се вижда, хъка, мъка, съгласява се ентусиазирано там с всичко и така...сякаш се е наплашил и не иска да направи гаф с някоя дума.  Но утре вечер ще навакса май))
Видях го в промото да реже май моркови и добре режеше да ви кажа. )) Много хубави двамата с Лилия и много естествени и закачливи в кухнята. Вижда се тръпката между тях. Само да не обръщат внимание на разните простотии писани, да си живеят щастливо и да са си все така. Много им се радвам. То пък тези дето плюват по Юли кой знае какви мъже имат , та...гроздето кисело, айде де. Харесвам прями мъже със собствено мнение. А и като мъж с излъчване и физика са ми харесвали такива в миналото. Та, ако не бях толкова стара чанта, Лилия можеше да се притеснява си мисля, щях да ходя във фитнеса и да се моткам там, ама нямаше така да оставя нещата)))) Майтапя се, но все още съм му фенка на Юли. Нещо съвсем драстично трябва да направи , за да си променя мнението.

# 567
  • София
Юлиян може да спечели според мен. Чакардъкова и Румен Бахов май масово дават по 10 точки ако няма изцепка. Стига да не се издъни с нещо ще има 20 от тях. Симона е добричка, и тя ще даде 10. Миската няма да му даде 10ка, но може да са 9, защото той се държи добре с нея и сигурно ще има достатъчно зеленчуци Simple Smile Тъй, че има шанс Simple Smile Освен това ще готви с жена си, така че най вероятно ше му се получат нещата

# 568
  • София
Аз май нещо съм пропуснала от този епизод... Нещо за носа на миската. Simple Smile Оклепа ми се прогнозата ако наистина Юлиян е говорил за носа й Simple Smile Има ли такова нещо наистина?

# 569
Това за носа е утре вечер.
Иначе от сторитата май ще има двама претенденти за плакета с еднакъв брой точки и единия си мисля от намека, че е Юли, ама да видим.

Общи условия

Активация на акаунт