ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само

• 11 903
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Довечера е това с носа ѝ. И с другите изцепки.
Няма шанс да спечели Юлиян, и да има равни точки с някой, Манчев няма да му даде плакета.
А и няма да готви сам все пак.
Така мисля аз де.

# 571

Добрин започва лекичко да се изнервя. Явно си е мислил а може би и продължава да си мисли, че хората възхитени от неговите умения ще спрат да го питат за "калзата" му(това е правописа на момчето, което го е попитало). Но и не спира да качва чужди мисли, подскоци и др подобни.
 Относно Юлиян, мисля,  че може би той ще е последен тази седмица. Вярно е,че истината не трябва да се премълчава, но има начин защо,кога, как и пред колко хора да се споделя. Не съм фенка на миската, но не бива така да я напада в ефир. Момичето според мен се държи прилично и не нагрубява никой.

# 572
  • Другата България
Ако нямаше такъв широк обществен отзвук, ама от най-широките относно точно тази миска, сигурно и аз щях да го изкритикувам Юлиян за прекалената откровеност. Но наистина на такива неща се начетох, ама от най-грозните и вулгарните, на такива определения, епитети, изразни средства за същата жена и това как изглежда попаднах, че думите на Юлиян са просто една мини капчица в морето от грозни и откровено вулгарни обиди.
Не го оправдавам, не съм привърженик на грубостта в натурален вид, но и воплите, стоновете и пискливите викове на хора, възмутени от Юлияновата "просташина" докато същевременно творят в пъти повече от нея по същия повод са ми откровено лицемерни. Затова съм пас. А и наистина продължавам да смятам, че присъствието му точно в тази "Черешка" с точно тази миска е съвсем "случайно", не са целели сеир и гледаемост продуцентите, не, те съвсем на лотариен принцип са събрали заедно едно момиче, което е хулено от почти цяла България поради разни разнообразни причини, и един "простак, грубиянин и невъзпитан" индивид, показал откровена нетърпимост към точно такъв тип момичета и известен с пиперливия си език и голяма уста. И поради тази причина също съм пас.
Някак вярвам повече на думите на Лилия, която каза нещо от сорта, че като минеш през обвивките му и стигнеш до сърцето му виждаш истината, или нещо подобно, не запомних снощи. Въпреки че сега предполагам и тя ще отнесе хейт покрай него, ще има питанки, чуденки, въпросителни и удивителни как такова момиче може да живее с такъв простак, и т.н., и т.н. Както казах, класика, не е нещо, което вече не сме чули и чели, и дори видяли.
Относно Добрин-ама аз наистина само подскоци видях в профила му, салта, премятания, и много копи-пейст на разни публикации-чужди, естествено, линкове, статии и други, основно на английски език. И изобщо каква е тази тенденция всички участници масово да пишат на английски по профилите си? Веско е ясен, Стоян също поства на английски, Анита пише на английски, сега и Добрин се прави на умен...кому е нужно това, какво си мислят, че казват или показват по този начин?
А ето и нещо на български:
Цитат
Много се зарадвах, когато @anita.arizanova ми изпрати това видео как синът и и приятели са предприели действия срещу замърсяването на планетата!
Да спрем да използваме еднократно пластмаса, хартии, изкопаеми горива и изхвърляме храна и всичко, което замърсява и убива планетата ни!
и видеото по-долу, след поста.
Ето че поне един човек е стъпил в обувките му, буквално и преносно!
Ами да, ако всички не запеем в неговия хор, няма смисъл да харчи наградата за кауза, каквато и да е тя. И понеже е ясно, че няма да запеем, то наградата е по-добре да иде за нещо по-реално и нормално за оползотворяване. Отново класика. Големи думи, празни думи, изхвърляния, обещания...и накрая става ясно, че една жена може с едно щракване на ....бицепси да накара един "добър" човек да се превърне в съвсем обикновен мъж, на когото нищо човешко не му е чуждо.

# 573
Аз не съм фенка на миската нито одобрявам джучките й. Не понасям хихикането й нито лигавенето й. Не обичам златотърсачки и използвачка.
Но ние българите винаги сме се славили с гостоприемство си. Доколко това е валидно е друг въпрос.
Не може да се държиш лошо с човек влязъл в къщата ти и седнал на масата ти, ако ще и да е най големия прошляк на света.
Разбира се има го и момента със сценария.
Малко остана, довечера ще видим Юлиян какъв готвач е и какъв домакин е.😀
Много се надявам тия промота и синхронизации да са натъкмени.

# 574
Засега и аз няма да коментирам за довечера, защото вече ги видяхме как монтират промотата.
Интересно ми е да видя как ще сготви Юлиян и да видя Лилия (нали съм клюкарка). Ако е невъзпитан, ще си отнесе критиката. Както казах и за близначките - има си етикет, сори. Затова се нарича 'възпитание', защото е поведение, което се научава и надгражда над естественото ти и те учи да възпираш точно тази спонтанност в реакциите, която обижда другите. Както учим децата да благодарят за всеки подарък за рождения ден, дори за тези, които не им харесват. Вместо да кажат, че са им донесли нещо скапано за празника. Юлката може да не харесва носа ѝ. Но не може да ѝ го каже на масата пред всички, пред камерите и по този начин. Соре. Това не е прямота, а липса на първите седем. Но, както казах, искам първо да видя реално ситуацията каква е, за да съм обективна.

# 575
  • Другата България
Аз понеже не знам дали ще мога да коментирам довечера, затова сега, авансово.Joy
Каза си ѝ го това за носа, определено си го каза.

# 576
Той го каза това за носа наистина, но може да е извадено от контекста изречение. От тия синхронизатори в нова тв очаквам всичко.
Но пък може и да го казал, защото пак бяга пред вятъра и качва сторита в Инстаграм кое е красиво според него. За съжаление там са и Бояна и Амелия Мира, която след всичките си скули дето си направи, се загрози. Другите три не ги различавам кои са щото ги гледам на телефона.

# 577
Това за носа може да е било и в друг контекст. Нищо му няма на носа на миската, а контекстът може да е бил нещо от сорта: ако ти кажа "Не харесвам носа ти!", трябва ли да отидеш при пластичния хирург.  Ще видим довечера. Но честно казано аз наистина се плаша накъде отива вече "красотата". Имам момиче все пак. Гледам голямата ми племенницата - с надути бузи, устни, с изкуствените мигли и нокти. Малката крачи по нейните стъпки. Родители подаряват на дъщерите си "цици" за бала... 😳😯😶

Едната е https://g.co/kgs/W5KeAZ

# 578
  • Другата България

Роберта е една от останалите, за които казва, че е "красиво" за него, дори и от размазаните ми снимки си личи. За Бояна не съм съгласна, красива е като се направи. Е/С повече биха подхождали в тази негова своеобразна подредба. Но определено заигравката с миската продължава.

Да, прави сте, че това с носа може да е извадено от контекста.

# 579
  • София
Боже, едвам се включих малко след началото.... Добре, че не почват веднага.... Всъщност не очаквах морска храна (на която основното е речна), ама кво да го правиш Юлката....
Пиша само, за да кажа, че това за носа наистина е извадено от контекста. Слушах много внимателно днес в една реклама - точно беше някакъв пример, както го и предположихте....
Продължавам да гледам. И на мен ми е най-интересно да ги видя с Лилия Heart

Вече съм на следващите реклами и никой не е писал. Така че, едит и продължавам:
Ми много са сладки, много се обичат и видимо си я уважава. А тя е толкова прекрасно момиче - мила, хубава, умна! Напълниха ми душата! Искренно им желая да са винаги заедно!

Иначе с храната много добре се справи, хареса ми всичко, въпреки че видимо се притеснява ...
Но сега очакваме Юли в действие Grinning

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 20:46 от КалиБери

# 580
Много симпатично момиче е Лилия. Даже е доста скромничка. Отиват си тези двамата, а и на него му личи, колко я обича.
Хареса ми и как сготви. Тази пъстърва дано е черноморска, че иначе му пропада концепцията за вечерта Wink
(Защо има толкова реклами в това предаване?! Половината време мина в тях)

# 581
  • София
Божее, това ли беше?!? Ами аз нищо кой знае какво пък не чух. Като имате предвид, че през цялото време бях на тръни! Една идея престъпи границата, но изобщо не се прояви така както само той си може...

# 582
Те се намериха като компания и си влядоха в тона. На мен анатомичните въпроси ми бяха в повече, но те явно си паснаха с темите. Както и подозирах, промото беше фокуси с монтажа.

# 583
Много харесах Лилия. Усмивката и е прекрасна. Някак си омекотява Юлиян. Щото си е доста ръбоват нашия.
 Юлиян според мен сгреши с поведението си към миската. Момичето е доста добронамерено спрямо всички от групата. Не претендира, не налага мнение, мила е. Не заслужаваше тия въпроси пред камерата. Като толкова го интересуваше можеше и насаме да я попита. Иначе направи средно добра вечер според мен. Можеше да им направо и някоя лекичка  физическа игра. Например като оная дето държаха стомните с единия си крак...

# 584
Ооо я стига, направила се като баба Яга в джуките, все едно два месеца на вендузи ги е държала пък после да не я питат.Хайде моля, надула си устните дето се виждат и ги показваш,какво очакваш да не те питат...
И аз да бях и аз щях да питам-възпитано, невъзпитано щом си излагаш плодовете на показ ще кажеш и как, и откъде си ги обрал.
Симона се оказа изненадата за мен-много приятно момиче.
Юли ,ах Юли как лекичко нареши Патрашкова и Гала..👩‍🏭😂
За вечерята няма какво да кажа освен адмирации!!!
Между другото (независимо от балканската пъстърва),морската храна пак беше успешен опит да избяга от нелекото си детство. Как , откъде и кой край да счита за роден-там където се е родил и живял до 7 години.Коя кухня да им покаже тази от улицата ли?И едва ли е получавал традиционна храна и после при баща си.Ако наистина баща му е бил човек отдаден на работата си ,то сигурно сандвичите са били основната им храна.Кой да му направи и покаже кога ,какво и как се хапва по традиция!?
Много му е болна темата за победата(на мен също) и както видяхме за него тя не е въпрос на 200 000....

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 23:14 от vvi

Общи условия

Активация на акаунт