То на български си имаме израз: "кучи студ" - хахахаха, ама надали ще искате така да кръстим сериала.

, учудвам се на "Мразовито", защото обикновено заглавията на люботелските преводи се предават с буквален превод. Едно е мразовито, друго е мраз
Професионалните преводи за ТВ си позволяват волности и поставят нелепи заглавия от сорта на "Свободен дух"
Нейсе - на кой както му харесва, а и си права, хората ще го търсят в нета Мразовито, не Zemheri...

, учудвам се на "Мразовито", защото обикновено заглавията на люботелските преводи се предават с буквален превод. Едно е мразовито, друго е мраз
Професионалните преводи за ТВ си позволяват волности и поставят нелепи заглавия от сорта на "Свободен дух"
Нейсе - на кой както му харесва, а и си права, хората ще го търсят в нета Мразовито, не Zemheri...
. Напълно съм съгласна с теб. 
:

мерси за фрага. Аз не разбрах много, ще чакам някоя бг буква, че с руския не се разбираме взаимно
.
.
как ли го е измислила СЦ, другото, което ми прави впечатление в тубата сериала започва да има гледаемост, дали ще има по различен рейтинг в сряда? 
как ли го е измислила СЦ, другото, което ми прави впечатление в тубата сериала започва да има гледаемост, дали ще има по различен рейтинг в сряда?
нали се споменаваше в единия от фраговете за кръвнина. А и в последния фраг мисля, имаше едно детенце което каза на Фирузе, че Яшар е убит
. Според мен Фирузе няма да се влюби в Ертан. По-скоро ще го накара да се влюби в нея, за да го манипулира и да му отмъсти като вероятно ще иска да фалира холдинга. Това ми идва на ум за сега. От друга страна и Аяз му каза, че няма да си продаде душата. За какво става въпрос обаче, предстои да разберем.
. Ами така е като с руския сме си изцяло чужди 
охххоооо ти пак много си разбрала, чак се учудих къде ги видя всички тези описани моменти
. Права си, че Ертан определено има нещо с което да изнудва Аяз, въпросът е дали тази прословута молба няма да попадне случайно в ръцете на Аяз
Според мен бащата на Фирузе май ще го ликвидират, нооо не разбрах какво се е случило със семейството но Аяз 

Фирузе е бясна на Аяз и ще му го върне тъпкано