Къде в Пловдив??? - 84

• 34 804
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
От къде мога да взема вкусна, истинска баклава? Турска, гръцка няма значение. Дали внасят някъде от Турция?

# 316
  • Пловдив
На входа на Халите нямаше ли магазинче за турски сладкиши, или нещо се бъркам!? 🤔

# 317
Добър вечер! Имате ли представа къде в Пловдив се продават ортопедични стелки? Освен в Пиедо.

# 318
На входа на Халите нямаше ли магазинче за турски сладкиши, или нещо се бъркам!? 🤔

Не знам. Последно съм купувала преди доста време от едно магазинче на 6-ти септември под блоковете до аптека Марица, но го няма, поне от колата не го виждам. Имаше още едно с турски стоки, но и него го затвориха, а по разни сладкарници не съм попадала на читава баклава. Та реших да попитам и тук Blush

Монталбанка, стелки съм виждала в магазина до ресторант Стадиона, но не знам как се казва и дали не е същият, който споменаваш.

# 319
Благодаря! Пиедо е в Капана.

# 320
  • Майничка
В ДКЦ 1 съм виждала табела на работилница за ортопедични обувки и стелки.

# 321
  • Пловдив
Ами там гледах преди около месец, в автентичните големи, метални тави баклави различни видове и други сиропирани изкушения. Ясно се виждаше зелената поръска- шам фъстъка, но имах работа и нямаше как да купя и да я разнасям с мен, а после забравих.

# 322
  • Пловдив
Много хубава баклава има в подлеза след Тунела от южната страна. Само че не винаги работи магазинчето, не знам защо така. Скъпичка е, но е уникално вкусна.

# 323
  • Пловдив
Ортопедични стелки съм виждала срещу училище "Дружба".

А за турски стоки някой ми беше казал в подлеза на понеделник пазара, но аз не съм го виждала, обикновено не ходя пеша.

# 324
  • Майничка
Там си е магазина, в подлеза, но работното време е някакво странно, май ходят веднъж седмично да зареждат и тогава не работят.
Има и още един турски, срещу сградата на ДЗИ, в Дом Левски, там също има баклава, но не съм я опитвала.

# 325
  • о`майна лунна нощ е
Там си е магазина, в подлеза, но работното време е някакво странно, май ходят веднъж седмично да зареждат и тогава не работят.
Има и още един турски, срещу сградата на ДЗИ, в Дом Левски, там също има баклава, но не съм я опитвала.

От това магазинче съм купувала неща и са им вкусни. Държат го българка и съпругът й одрински турчин. Постоянно си пътуват по работа там и зареждат магазина. Препоръчвам го.
ПП - да уточня, че имам предвид магазинчето срещу ДЗИ.

От магазинчето в подлеза след тунела също съм пазарувала преди време и давам положителен отзив, но работното им време ме е отказвало да се разхождам до там специално.

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 09:57 от `ТуиГ

# 326
Много благодаря! Магазинчето в подлеза ще е, когато отида ще ги питам за работно време и ще споделя, ако някой го интересува.

# 327
  • Пловдив
А, то си има работно време, само дето никой не му обръща внимание Wink

# 328
  • Пловдив
Да, може да споделиш за работното време на магазинчето в Подлеза, защото аз изключително рядко ги хващам да работят. Например в събота никога не мога да ги хвана, а аз тогава имам път натам. Имало и случай, в които са работили и затова си мисля, че би трябвало да им е работен ден.

# 329
  • Пловдив
Може би в събота ходят да пазаруват от Одрин. Половин България е там тогава Grinning

Общи условия

Активация на акаунт