Къде в Пловдив??? - 84

• 34 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, знаете ли къде предлагат такава интериорна врата в Пловдив, намирам я само в магазините в други градове. А вече имам поставени две в апартамента, който закупих наскоро и искам да поръчам още две , но искам да са същите.

# 406
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли къде предлагат такава интериорна врата в Пловдив,
Скрит текст:
намирам я само в магазините в други градове. А вече имам поставени две в апартамента, който закупих наскоро и искам да поръчам още две , но искам да са същите.
[/spoiler]

Скрит текст:

Относно коняк в "странни бутилки", съм мяркала такива на витрината на  един магазин за алкохол и цигари на ъгъла на Васил Априлов и Ангиста.

# 407
  • о`майна лунна нощ е
Коняк има и на "Опълченска" в частта й точно до главната. Магазинчето се намира срещу офиса на М-тел/А1 на малката главна. В близост е Адиса /за готовата храна/ и е почти залепено за ъгловия магазин Vega /за телефони и аксесоари - бивш м-н Орал/. От там купувах преди половин година. Има асортимент на коняк, бренди, ракии в интересни и тематични бутилки.

# 408
Здравейте! Търся сервиз за подмяна на батерия на мобилен телефон. Става въпрос за huawei p10 lite, ако има значение. Самата батерия я имам , просто трябва някой да я сложи. Благодаря Simple Smile

# 409
Ние 2 пъти сме носили за ремонт лаптоп в един сервиз на Иван Вазов 64, MV Technology се казва, а момчето се казва Иван Велчев - имам визитка с номера му, ако искаш може да ти го дам на лично да се обадиш и да го попиташ за конкретното нещо.
Иначе съм виждала вътре и доста мобилни телефони, би трябвало да свърши работата, ако местоположението ти е удобно.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 15:59 от _Khaleesi_

# 410
Здравейте, момичета интересува ме как е качеството на горивото на бензиностанция Петрол и по-точно тази до Спиди - Бяло море, в Кичука? Благодаря предварително.
Отново да подбутна въпроса, понеже ми е важен. Благодаря отново. Heartbeat

# 411
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, търся спа халат от памук, имаше едни рипсени материи ... Трудно ми е да го обясня. Не стандартна хавлия, не и плюш. Изрових местата, за които се сетих и имах възможност да посетя, но нямаха. На ул. Иван Вазов, в магазина до Авеню, ... Къде другаде мога да проверя? Спешно ми е и ще съм страшно благодарна за адреси.

# 412
Здравейте, момичета интересува ме как е качеството на горивото на бензиностанция Петрол и по-точно тази до Спиди - Бяло море, в Кичука? Благодаря предварително.
Отново да подбутна въпроса, понеже ми е важен. Благодаря отново. Heartbeat
На мен лично не ми допада това гориво и не зареждам вече при тях .

# 413
Принципно избягвам да зареждам на безиностанциите на Петрол- и заради качеството на горивото( случвало ми се е после колата да ми " придърпва" ) и заради политиката им към персонала- не може да оставяш сам човек да обслужва всичките позиции и да дежури сам на нощна смяна( виждала съм и жени да са сами). И то за не особено голяма заплата. За мен са експлоататори.

# 414
Препоръчайте ми ортодонт за дете, да работи с по народни цени, става въпрос за обратна захапка.

# 415
Момичета, търся спа халат от памук, имаше едни рипсени материи ... Трудно ми е да го обясня. Не стандартна хавлия, не и плюш. Изрових местата, за които се сетих и имах възможност да посетя, но нямаха. На ул. Иван Вазов, в магазина до Авеню, ... Къде другаде мога да проверя? Спешно ми е и ще съм страшно благодарна за адреси.

Туиг, ако търсиш такъв, който стои като вафлен, поне аз за този модел се сещам, преди доста време бях виждала в Домко. Ако не си проверила там, може да пробваш и в магазина до него на 4 км, не се сещам Техномаркет/полис, кой беше там. Но не бяха много евтини.

Редактирам се. Виж какво намерих в ХМ
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0346942015.html

# 416
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря страшно много! Да, подобна материя търсех.

# 417
  • Пловдив
Знаете ли добър сервиз на микрофони? По-специално на подкастери? Предполагам сервиз на звукозаписни устройства би помогнал, но и такъв не знам къде да търся.

# 418

Цитат
На мен лично не ми допада това гориво и не зареждам вече при тях .
Много благодаря за отговора, цената е странно ниска на другите места е с 40-50ст. повече.

Принципно избягвам да зареждам на безиностанциите на Петрол- и заради качеството на горивото( случвало ми се е после колата да ми " придърпва" ) и заради политиката им към персонала- не може да оставяш сам човек да обслужва всичките позиции и да дежури сам на нощна смяна( виждала съм и жени да са сами). И то за не особено голяма заплата. За мен са експлоататори.
Да, и аз знам че са сами на смени даже и на нощни. Благодаря за мнението.

# 419
Искам да направя една препоръка: не купувайте пиле на грил от Била. Успяхме да се отровим 3-ма души от семейството. Когато се свързахме с Била казаха, че имали оплаквания от кебапчетата и кърначетата, но не и от пилетата, значи нищо им нямало Simple Smile. Е поне се издадоха, че и другите им продукти не стават. Никога повече не бих си го причинила.

Общи условия

Активация на акаунт