Къде в Пловдив??? - 84

• 34 748
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Нека, всеки който иска да закупи мартеничка с кауза да посети базара на ДБМ
https://www.facebook.com/events/505755883392831/
С  РЪЧНО правени БЪЛГАРСКИ мартеници ще може да закичите близките си ако посетите БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ МАРТЕНСКИ БАЗАР НА ДБМ В ПЛОВДИВ, който ще се проведе на 28.02 - 01.03 от 10 до 19 ч в МОЛ Пловдив ІІІ етаж срещу киното, ще ви очакваме, каузата си заслужава!

# 436
Кукички - в магазините за 1 лв.

# 437
Здравейте.От къде да си купя хубава манта за работа?

# 438
  • Пловдив
Търся кокали за бульон /водеше се РАГУ едно време в месарниците/ , но сега в никоя месарница не откривам където влязох.

# 439
В Попов има. Почти всяка седмица взимаме. Телешки и свински има.

# 440
Здравейте.От къде да си купя хубава манта за работа?

Зависи в коя сфера работиш.

Иначе магазините за работно облекло са доста в Пловдив. Но да намериш нещо красиво е трудно.
Впечатленията ми от мантите не се особено добри. Особено от магазинчето на ул. Брезовска (преди паркинга на Кауфланд). Там и условията за пробване не се много добри. Други магазини има на бул. В. Априлов, близо до ВМИ.
Има хубаво зареден магазин и срещу "Пълмед" - "Чизги". Там наистина има качествени и хубави облекла.

# 441
  • Пловдив
Рагу са кости от шията и гръбнака с месо до 30% има ги в месарските магазини и фирмените магазини на кланици и транжорни.
Кости за бульон са тръбни кости с костен мозък почти без месо. Срещат се по рядко по магазините.
Аз нямам затруднения са намирам и двата артикула, тъй като работя в сферата.
Иначе свинско рагу със сигурност имаше дори в петък във фирмения ни магазин.

# 442
  • Пловдив
Рагу са кости от шията и гръбнака с месо до 30% има ги в месарските магазини и фирмените магазини на кланици и транжорни.
Кости за бульон са тръбни кости с костен мозък почти без месо. Срещат се по рядко по магазините.
Аз нямам затруднения са намирам и двата артикула, тъй като работя в сферата.
Иначе свинско рагу със сигурност имаше дори в петък във фирмения ни магазин.
Благодаря за разяснение то! Кой е магазина Ви?

# 443
  • Пловдив
Фирмения на Унитемп в началото на Войводиново.
Ако се интересувате от определен артикул, който не виждате в момента може да питате магазинерите дали и кога го има или може ли да бъде поръчан.

# 444
  • под тепетата
Попитайте на щанда за месо в Лекси, който е в Гранда. Оттам сме взимали. Обикновено не са изкарани отпред, а са в транжорната.

# 445
Здравейте! Искам да попитам дали някой може да ми препоръча педиатър в Пловдив, който е склонен да прави домашни посещения извън града. Живеем в Брестник и до сега никой не се съгласява на такова посещение.

Благодаря
Преди години Вела ходеха по домовете при абонамент при тях. Проверете, защото не съм сигурна към днешна дата дали имат тази услуга. Не съм доволна обаче от лекарите им преди, нямам идея сега кои работят там.

# 446
Унитемп възстановиха ли работа след пожара миналата година? Тоест кланицата работи ли отново, или е само транжорна.

# 447
Здравейте! Искам да попитам дали някой може да ми препоръча педиатър в Пловдив, който е склонен да прави домашни посещения извън града. Живеем в Брестник и до сега никой не се съгласява на такова посещение.

Благодаря
Преди години Вела ходеха по домовете при абонамент при тях. Проверете, защото не съм сигурна към днешна дата дали имат тази услуга. Не съм доволна обаче от лекарите им преди, нямам идея сега кои работят там.

Дъщеря ми до скоро беше записана във Вела клиник. Мисля, че още предлагат домашни посещения. Но и аз изобщо не съм доволна от лекарите им.

# 448
  • Пловдив
Кланицата работи от септември 2019.

# 449
Рoohito, много благодаря. 🌷

Общи условия

Активация на акаунт