Къде в Пловдив??? - 84

• 34 806
  • 736
  •   2
Отговори
# 345
  • Пловдив
малко не е по темата,
Скрит текст:
затова, ако модератор сметне, нека го изтрие
Скрит текст:
може ли да се намери човек, който би предостъпил ползване на адрес (по документи), за да се смени постоянен адрес по лична карта на друго лице, разбира се срещу заплащане

Скрит текст:
Не знам какъв е точно проблема при Вас, но аз преди 5 години, бях помолила хазяйката да се регистрирам с постоянна регистрация на адреса ѝ. Ходихме двете в „ГРАО“, попълнихме някакви формуляри ( тя носеше и нотариален акт) и отидох в РПУ по адрес и си извадих нова лична карта, с новия адрес. Не съм имала проблем, а и хазяйката веднага се съгласи.

# 346
Т.е. излиза , че ако се прати колета от Германия до България няма шанс , ако сложим телефон до анцуга който ще изпращаме , телефона да изчезне някак по пътя .

# 347
малко не е по темата,
Скрит текст:
Скрит текст:
може ли да се намери човек, който би предостъпил ползване на адрес (по документи), за да се смени постоянен адрес по лична карта на друго лице, разбира се срещу заплащане

Скрит текст:
Не знам какъв е точно проблема при Вас, но аз преди 5 години, бях помолила хазяйката да се регистрирам с постоянна регистрация на адреса ѝ. Ходихме двете в „ГРАО“, попълнихме някакви формуляри ( тя носеше и нотариален акт) и отидох в РПУ по адрес и си извадих нова лична карта, с новия адрес. Не съм имала проблем, а и хазяйката веднага се съгласи.
Скрит текст:
става въпрос за записване на бебе, нямам брак с бащата ... бях чела, че при припознаване може да се пише неговия адрес и бебето да се води тук, но онзи ден в Селена ми казаха, че няма как, водело се по ЛК на майката ...
бащата е от тук, но апартаментът не се води на негово име, а техните не са в бг в момента (а трябва с тях да се ходи в районно), а на мен ми наближава терминът и съм се побъркала 2 дни

# 348
  • Пловдив
Т.е. излиза , че ако се прати колета от Германия до България няма шанс , ако сложим телефон до анцуга който ще изпращаме , телефона да изчезне някак по пътя .
мисля не...аз напр., ползвам превозвач от Германия до тук и ми носят стока предв.платена с карта от Амазон. За мен е сигурно.

# 349
Няма да ти изчезне телефона, но ако е с батерия нещото както е телефона, не може с всеки куриер. По пощата изобщо.
Да питат на място - без значение дали до БГ или до немски адрес на превозвач ще пускаш.

# 350

+1 за Габиели
2,50 лв. на килограм е цената, аз съм много доволна от тях

# 351
  • Пловдив
По въпроса с бебето.
Дъщеря ми беше записана на моя адрес, въпреки че с баща й имахме брак и неговия адрес беше в Пловдив, а моя в Ямбол. По-късно аз си смених адреса и адреса на детето се смени с моя.
В този смисъл спешно ли е от ден първи да се води в Пловдив. Просто изчакайте родителите на мъжа ти да са в България и сменете твоя и на детето адреси. Не отнема много време.

# 352
  • Пловдив
малко не е по темата,
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
става въпрос за записване на бебе, нямам брак с бащата ... бях чела, че при припознаване може да се пише неговия адрес и бебето да се води тук, но онзи ден в Селена ми казаха, че няма как, водело се по ЛК на майката ...
бащата е от тук, но апартаментът не се води на негово име, а техните не са в бг в момента (а трябва с тях да се ходи в районно), а на мен ми наближава терминът и съм се побъркала 2 дни

Скрит текст:
poohito е също е права- да се изчака, за да не си вкрваш излишни нерви.НО попитай и в ГРАО....
Според
У К А З А Н И Е
ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА
"СЪОБЩЕНИЕ ЗА РАЖДАНЕ" ОБРАЗЕЦ ЕСГРАОН - ТДС №1
17.Детето взема: постоянен адрес на /майката/ бащата /друг/   настоящ адрес на /майката/ бащата/ друг/
- Показател № 17 “Детето взема постоянен адрес” - подчертава
се съответния текст в зависимост от това, чий постоянен адрес родителите
са избрали за детето си.
Постоянният и настоящият адрес на новороденото дете съвпадат
със съответните адреси на родителите му. Когато родителите имат
различни постоянни адреси, те избират един от тях за детето си. Когато
родителите имат различни настоящи адреси, настоящият адрес на майката
е настоящ адрес и за детето (чл. 90, ал. 2 от ЗГР). Същото важи и за
децата, оставени със съгласие на родителите за осиновяване.

# 353
малко не е по темата,
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
poohito е също е права- да се изчака, за да не си вкрваш излишни нерви.НО попитай и в ГРАО....
Според
У К А З А Н И Е
ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА
"СЪОБЩЕНИЕ ЗА РАЖДАНЕ" ОБРАЗЕЦ ЕСГРАОН - ТДС №1
17.Детето взема: постоянен адрес на /майката/ бащата /друг/   настоящ адрес на /майката/ бащата/ друг/
- Показател № 17 “Детето взема постоянен адрес” - подчертава
се съответния текст в зависимост от това, чий постоянен адрес родителите
са избрали за детето си.
Постоянният и настоящият адрес на новороденото дете съвпадат
със съответните адреси на родителите му. Когато родителите имат
различни постоянни адреси, те избират един от тях за детето си. Когато
родителите имат различни настоящи адреси, настоящият адрес на майката
е настоящ адрес и за детето (чл. 90, ал. 2 от ЗГР). Същото важи и за
децата, оставени със съгласие на родителите за осиновяване.
Скрит текст:
ситуацията е малко особена и не мога да си позволя да се води на моя адрес по лк ... от написаното какво следва, че за постоянен може да се пише, на бащата, но настоящ - моят, така ли ...

# 354
  • Пловдив
Off: Не правете такива дълги цитати чаршафи!

# 355
  • ...
Аз от Диалог не съм впечатлена, имат си размери на шкафовете, тип модулни са. Няма възможност за изработка по индивидуален размер.

# 356
Да, имат определени размери, но могат да обзаведат всяко помещение. Аз ги препоръчвам най-вече заради професионализма им и качеството на крайния продукт.

# 357
Беше ми пусната пратка с DHL от Германия ( което при тях май се води нещо като пощи ) но човека който ми пусна пратката не е записал никакъв тракинг номер и нищо. Има ли шанс някак да е проследя с телефон или имена ? В еконт и спийди ми се е случвало , но за DHL незнам

# 358
Здравейте!
Търся буталка за проходило дете, която да прави сапунени мехурчета като се бута. Виждала съм такова "чудо", но не знам къде се продават.
Срещали ли сте някъде по магазините такива играчки?
Прикачвам снимка на подобна играчка. Търся с по-ниска дръжка или подобно на тази от снимката.

# 359
В Джъмбо дали има от тези гипсовите малки фигурки за оцветяване? Другаде къде мога да намеря в града ?

Общи условия

Активация на акаунт