Къде в Пловдив??? - 84

• 34 776
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
В левчета и в книжарници съм мяркала, по-големите Simple Smile

# 361
Магазин Пан на кръстовището на Виктор Юго с Гладстон. За художници. Там гледах фигурки от гипс.

# 362
  • Точно където трябва
Една колежка беше правила. Разбърква гипс с вода и стяга в силиконови формички за сладки.

# 363
Търся ателие за корекции на дрехи някъде в Каменица или център.

# 364
Здравейте, в града  има ли заведения с настолни игри?

# 365
В капана Central Perk

# 366

https://offlinecafe.bg/

# 367
  • Майничка
Много са вече - бившия ресторант Космос под дома на техниката май е най-новото, зад кино Екоплекс е Офлайн кафе,  в Капана са Сентъл пърк и Канапе, на бул."Цар Борис", срещу Водната палата, преди кръстовището на Чифте баня, също май има някакво.

# 368
Търся ателие за корекции на дрехи някъде в Каменица или център.
Аз съм много доволна от шивачката, която е в улиците зад Семинарията. На кръстовището на ул. Асен Златаров с ул. Калофер.

# 369

Зад Чифте баня има специализирано в настолните игри място - Meeple People

# 370
Беше ми пусната пратка с DHL от Германия ( което при тях май се води нещо като пощи ) но човека който ми пусна пратката не е записал никакъв тракинг номер и нищо. Има ли шанс някак да е проследя с телефон или имена ? В еконт и спийди ми се е случвало , но за DHL незнам

Не, не можеш да я проследиш по никакъв начин, но DHL наистина са партньори на пощите им и бъди сигурна, че ще дойде със сигурност за едно и също време, както и тази, която би била с тракинг. От 3-5 работни дни е с немските пощи.

Можеш да провериш с баркода на пратката, което не е тракинг, но ще ти покаже само, че е изпратена и нищо друго, ето тук - https://www.packet.deutschepost.com//web/portal-europe

# 371
  • Пловдив
Някой беше питал за баклавите в подлеза на Понеделник пазара. Ей сега забих няколко парчета от там. Отворено е. Grinning

# 372
  • Близко съм
Доббър вечер дами, някоя от вас дали може да ми даде номерът на Читалов и някаква информация кога и къде приема? Ако е важно за какво става въпрос откриха ми ешерихия  коли .......а знам,че  едобър уролог.

# 373
032 280 268
Това е телефона на Урок Медикс. Те ще Ви отговорят на всички въпроси.
Час за преглед не се взема. Отиваш и чакаш да ти дойде реда. Правят списък на регистратурата по реда на пристигане. Докторът преглежда в кабинета и едновременно го викат в операционната...
Д-р Читалов е прекрасен уролог-хирург. По цял ден прави операции. Интересите му са в най-новите хирургични методи и техники. И постиженията му са в хирургията...
Много ми е странно да се търси уролог за бактерии в урината. С това се занимават нефролозите. Изглежда ми все едно да отидеш при стоматолог-хирург, за да ти премахне зъбния камък...
Но това е само мое виждане. Не споря и не съветвам. Изказвам мнение.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 09:39 от djasra

# 374
  • Пловдив
Баща ми ходи онзи ден при него, във вторник ще му махат камъни в бъбреците. В Транспортна болница му е кабинета мисля. За телефон, ако все още не сте се свързали, утре мога да го питам къде си е запазил час.
Мъжът ми пък никак не е доволен от него. Миналата година му се наложи да отиде на преглед. Само му е взел парите, без никакви насоки или нещо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт