Кой пол гледа по-практично на връзката - жените или мъжете?

• 10 791
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
  • Агент под прикритие
Ако на това, да даваш половината си пари за квартира, му казваш "пребиваване в София" и ако човек НЕ е мръднал съществено от това положение през последните, да кажем чисто условно, 5 до 10 години - thanks, but no, thanks!
За донорство... Сори, ама това няма да го играя. Може би точно защото съм романтик... Joy

# 121
  • София
Ти си действай с романтиката, имотни софиянки колкото щеш...

# 122
Проблеми със селото нямам, имам с намиране на работа там. Имам предвид, различна от редене на галони Дерби Кола в местния супер за 350 лв чисто.

# 123
Къде я видяхте тази романтика у Феникса? Той по-скоро пише за стрес тестове ("дали ще можем да се търпим"). Да пробва Галчето дали ще спори достатъчно тактично (и премерено за него, каквото и да значи) и ще му се усмихва, докато той философства. Няма да я бъде тая. Joy
Накрая всичко ще приключи с "Не ме устройват само приятелски отношения, ако си промениш мнението (демек, да станеш по-послушна докато говоря и споря с теб) се обади." Wink

# 124
Я, каква забавна станала темата. Да се запиша вече, да видя каква ще е съдбата на Галчето - кой от лирическите герои и какво ще стане. Галче, решавай бързо, че съм на работа, а съм нетърпелива да узная. Smiley

# 125
  • София
Тя, котката ми се разгони вече....

# 126
Галче, решавай бързо, че съм на работа, а съм нетърпелива да узная. Smiley
А, питай мъжовете, аз си седя и чакам да ми запее някой под прозореца - като го чуя, значи, този ще е Grinning

# 127
В другата тема потребителят с коня ме подгони, че жените всъщност не си поемали своята част от харченето. Аргументът му беше, че по време на гаджелъка жените не поемали разходи.

За мен това е не просто практичен мъжки поглед, ами направо пресметлив до крайност. Значи във фазата на ухажване още да улеснявам финансово мъжа? Абсурд е това. Той е проявил интерес, предполага се, че има някаква изгода от това да ме ухажва - приятно му е, иска компания, секс, евентуално връзка и повече. Обаче аз трябва да субсидирам тоя процес? Защо?

Иначе като съпруга вече винаги съм участвала в разходите с колкото мога - от частично до значителен процент. Само че въобще не би ми харесал тоя модел, в който мъжът гледа отстрани и преценява колко може да даде жената, а тя като мазохист покрива нормативи, за да я приемат и харесат.

В другата тема дъртите ергени пак се изредиха с високите си критерии към жените. Изобщо - като гледам, мъжкият пол не се свени да си заяви изискванията. Докато при жените - една друга се критикуваме, ама ти как смееш да искаш мъжът да изкарва пари...тоест мъжът може да има списък с изисквания, но не и жената, щото ще е принцеса и комерсиална. Жената може само да дава и да се доказва, докато лудне от прескачане на обръчи.

Моята задача вече е да сигнализирам на по-младите жени и особено на дъщерите си, че тоя модел няма вече да се повтаря.

# 128
Има нова тема за старите ергени? Къде?

# 129
Не, в съвсем несвързана тема пак си изкарват монолога за краставицата. Ни в клин ни в ръкав, какви трябвало да са жените, за да им се харесат:) И не просто какви жени харесват, ами се критикуват тия, дето нямат тия качества, все едно всички жени са длъжни да покриват норматив, писан от придирлив дърт ерген.

# 130
И моите наблюдения са, че мъжовете станаха бетер калкулантчици – като в стол за хранене: калкулират си кой продукт колко струва и ти дават крайната цена за обяда.
Ами, не става така – това работи, но за разни златотърсачки, като стоп за подобни жени. Но 1 себеуважаваща се и нормална жена не би влязла в отношения с постоянни калкулации. Зависи кой какво търси.

# 131
Гал, ама хубаво ли да пее или може и фалшиво, стига да пее? Smiley
Хората имат различни вокални заложби. Wink

# 132
С калкулации се ловят несигурни в себе си женици, които все си мислят, че правят малко и тръгват да се раздават. Вече според силите, в един момент се усещат, че много са се раздали за едно нищо. Но ако момичето е с ниско самочувствие, може с години да не вижда, че е направила куца сделка, да си мисли, че такива са нещата, трябва много да дава, за да получи насреща трохички. А някои даже се гордеят колко дават за нищо насреща.

Между другото, сериалчето The Witcher e като наръчник за връзки. Оня пеещия хваща десетки мадами, но само проблемни. Яките герои се надушват и награбват и си стават стабилни двойки, въпреки караниците. Аз си чакам втория сезон. Особено препоръчвам епизода с елфа, изпратен в бета-орбита от хубавата магесница.

# 133
Гал, ама хубаво ли да пее или може и фалшиво, стига да пее? Smiley
Хората имат различни вокални заложби. Wink
Хубаво, хубаво. Имам много тънък слух за фалшиво пеене и една фалшива нотка ще развали всичко.

Дайте субтитри за Уичъра, че докато гледам Хенрито, и не мога да чуя какво говори Grinning

# 134
  • Пловдив
Галче, решавай бързо, че съм на работа, а съм нетърпелива да узная. Smiley
А, питай мъжовете, аз си седя и чакам да ми запее някой под прозореца - като го чуя, значи, този ще е Grinning
Много си практична - няма спор! Simple Smile Веднага се сещам за подходящ за теб кандидат, който с удоволствие ще ти направи серенада под прозореца. А и ще ти прави масажчета разни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт