Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 65

• 34 472
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • тук и там
Ами моята по-скоро се оставя на течението,не върви срещу него.Това зелено и изникна в главата когато беше тюркоазенета вълна на мода.Нещо не е доразбрала или е добавила от себе си- и  вместо  тюркоаз ,у нас стана"мента"-близко,ама не съвсем ....Сега от няколко години са на мода палми,листа,кактуси и т.н тропически неща,подозирам че за това и иска палмите...Ще видим.Имам 10 варианта готови-да си каже какво и харесва точно.1 и 2 могат да се съчетаят със всичко. Догодина може да дойде модата на пембяните (така ли се пише?) еднорози примерно..та да могат да се впишат и те в обстановката..Grinning

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 16:32 от Kaisia

# 406
  • Стара Загора
Ох,момичета като ви чета... Добре,че моят тийн се вълнува единствено как му е подреден декстопа на лаптопа Smile. За останалото тотално ми дал поле за изява Laughing

# 407
Ох, Кайсия, не знам, ти си с момиче. Не ти е лесно, със сигурност. Повечето момчета са по-семпли с интериорните си идеи.
Да се похвалиш обаче за какво сте си стиснали ръцете.

# 408
  • тук и там
Мда,имам и момче. По-малко е (на 5 гд),но и на неги не му дреме изобщо за цветови комбинации  и подобни неща....Няма изгледи и да започне да се вълнува изобщо  по темата(и по-добре).  В неговата стая всички цветови гафове се дължат изцяло на мен...Grinning

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 16:53 от Kaisia

# 409
Само аз ли не мога да отворя повечето линкове?
Момичета, защо не ги качвате като изображения? След последните промени на сайта качването на снимки е  по-лесно, отколкото да  качиш линк. А някои линкове форумът продължава да ги променя и не се отварят.

Стъпки:
1.Отивате върху изображението /не е необходимо да го отваряте/, кликвате с десния  бутон върху него и избирате Copy image address
2. Във формата за отговор във форума отваряте иконката Вмъкни изображение - горе вдясно фотоапаратчето.
3. Отваря се нов прозорец -  Добавяне на изображение.  В полето долу Можете да добавите изображение и от URL адрес пействате копирания image address и натискате Enter.
4.На следващия екран натискате Потвърди.

# 410
  • тук и там
На мен не ми се получава от всички сайтове.За това съм вмъквала връзки(когато не съм могла да вмъкна изображение).
Извинявам се за причиненото неудобство.
Да покажа на  GG_BG, като ми каза как става номера със качването, че ей тези килими  ми харесват (от показните от мен,в случай че не е отворила линка) за стаята на моята дъщеря..Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 17:38 от Kaisia

# 411
Изглежда аз  не съм се справила с линковете. По-рано като проверих, се отваряха. Опитах да редактирам и докато са в полето за предварителен преглед се отварят, но след това пак се чупят. Пускам ги като изображения. Но така не може да се направи връзка със сайта, или аз пак не се справям.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 17:55 от *Vessy

# 412
Кайсия,
И на мен килим 1 най ми допада.
Бих сложила пердета независимо, че има щори . Щорите са обикновено прибрани. Пердетата от двете страни на прозореца създават уют и дават красота на стаята.
Имаме щори, но не съм изключвала пердетата.

# 413
  • тук-там
В момента има намаление на килими във Вивре - то винаги има, де.
Провери и там.

# 414
  • Варна
Ако се абстрахирам, че говорим за детска стая ми липсва черно, графит или тъмно синьо. Нещо, което да приземи, рамкира ментата, капка тъмно ще я облагороди. Имаше едни яки постери на жирафи, котки... https://m.aliexpress.com/item/32895340128.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail.     https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D … bih=630&dpr=2

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 22:16 от Doris

# 415
Имам спомени, че леглото го бяха избрали с десен маймуни и жирафи. Кайсия, може ли да покажеш актуална снимка на детската?

# 416
  • тук и там
Amy_nka,леглото е бяло. Никога не е имало маймуни и жирафи.
Изтрих,оставям само цвета на акцентната стена(останалите са бели).
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 17:06 от Kaisia

# 417
Стаята е много приятна. Подкрепям предложението за перде - много по-уютна и завършена ще стане. Заедно с килима, разбира се. Всъщност зелената стена е приятен акцент при светлите стени и мебели.

# 418
# 419
  • тук и там
На мен ми харесват по-семплите от показаните и бих избрала тях.."Момата" хареса снощи "космическия"  и  подобен на мароканска  шарка..(противно на очакванията ми)..

Скрит текст:
 Показах този    
Но  едва ли би имала нещо против и за този  

На второ място-този .Аз съм по-склонна него да купя.Но не знам дали ще успея да намеря други аксесоари в тези цветове..

Аз съм по-склонна този да купя.Но не знам дали ще успея да намеря други аксесоари в тези цветове..

Сега ММ  нещо е скептичен обаче..
Този който аз харесах най-много(вторият от поста вчера),на нея не и хареса въобще.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 09:30 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт