Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 65

• 34 467
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Разкази с неочакван край Simple Smile
Мъжа не го бяхме предвидили в дизайна Simple Smile

# 421
  • тук и там
Не го и бройте него,изборът на "космос" го изненада  просто,защото тя настояваше да му го покаже(него не го вълнува особено каква е стаята на детето,стига тя да си я харесва).. Но изборът на момата мен ме изненада-до вчера палми,днес космос,утре не знам какво ще и дойде на акъла..
На мен жълто ми  харесва най-много(не горчица),ама не съм намерила подходящи които биха и се харесали за нейната стая.Гледам етажа да не е много разнороден.На малкото стаята е в жълто и бяло(стените).Нашата стая е в едно топло жълтакаво,мисля ако има нещо дребно и в нейната в този цвят ще е добре.Един вид обединяващ елемент за етажа,ама това са си мои разсъждения..

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 09:41 от Kaisia

# 422
Joy Кайсийке, кажи на мъжа ти да не внася излишен смут, и без това е навалица Grinning

Аз също препоръчвам килим в семплите тонове, съчетан с едноцветни, съвсем лежерни завеси. Първият от семплите, който Нис предлага страшно много ми допада. Смятам, че съчетан с ефирна и лежерна едноцветна завеса, стаята ще придобие съвсем хармоничен изглед. И пак да кажа, че според мен зелената стена, съчетана със сивия елемент са супер, тоест, остава малко до желания резултат.
Понеже съм на същата тема, имам под ръка снимка на завесите, за които говоря
Скрит текст:

# 423
Ами действай докато е наясно Simple Smile))
Едно е сигурно-иска да е нещо различно и нестандартно!

# 424
  • тук и там
С пердета на този етап няма да се занимавам.По-нататък мога да помисля,но не мисля че ще е окей и със щори ,и със перде.Сега като се замисля-със перде щеше стаята да е по-добре,но изборът е направен вече (дори и грешен), щорите ми струваха цяло състояние(предвид цените тук),и за това  там няма да пипам и да правя промени.
Цветово съвпадат със вратата.
Скрит текст:
  Вратата
Щорите

Мисълта ми е че има сиви елементи .

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 17:09 от Kaisia

# 425
  • Варна
Една серия килими от Домко:
Скрит текст:

Както знаете все ме влече към синичкото, та може да сондираш мнение за килим пачуърк от дънки, тийновете ги харесват.
Скрит текст:

малко примери mint&navy
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 11:16 от Doris

# 426
Грешиш за пердетата нищо друго не внася по-голям уют и топлина от пердето. За мен стая в която човек трябва да се отпусне да почива задължително трябва да има перде. Щорите са си ок с перде за мен

допълвам се с един килим сигурно няма да ви допадне май идва малко принцески но ми се иска нещо по-момичешко за тази стая
https://www.vivre.bg/p-1309141/%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BC_12 … e=3&ch_id=910
 има доста вариации на този модел на тази марка ако изобщо ви допада нещо такова.
Да му се невиди колко съм смела с чужди килими хахах обаче винаги за други хора избирам по-хубави неща отколкото за мен.
още килими ето този доста ми допада
https://www.xalia.com/index.php?page=shop.product_details&ca … it=48&lang=bg
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 11:26 от Niss

# 427
Аааа, че защо съм останала с впечатление, че щорите са в синята гама?!? Объркването е мое. В този случай смятам, че щорите са в подходящ нюанс. И според мен е истина, че пердето внася неповторим уют, но при положение, че щорите са в подходящия цвят не са задължително условие да се подменят, за да се финализира картинката.

Следобед и аз ще се включа с казус за пердетата в спалнята. Направо съм в зверска дилема. Grinning

# 428
Сивата колона до зелената стена и белия гардероб не ми хареса. За мен щорите са ок, ако в стаята няма килим. Някак по- стерилно ми е. НО, определено съм за перде и аз. Тогава ми е по- уютно.

# 429
Аз те подкрепям за щорите, Кайсия.
Вярно е че пердетата създават уют, ама .. за нас като “лелки”
Все пак това е пред-тийн стая.
Момичето е със собствено виждане. Джуфки и финтифлюшки очевидно не са й по вкуса, така че щорите особено вече налични и в тон , са си абсолютно подходящи.

# 430
Кайсия, спокойно взимай космоса (първия, втория е тъмен и груб някак...) или т.нар. марокански (за мен са си геометрични елементи, сектори от окръжност... мароканските са с по-накъдрени и натруфени форми). Нюанси и цветове по тях бол, все някой нюанс от топлите ще намериш.

Картината с еднорог на шкафа до бюрото директно бих я сложила на стената над леглото. Бяла е, ще се открои добре върху ментата... и си има цветенца в розАвко Wink Ей ти го даден допълнителния цвят Relaxed

# 431
  • тук и там
Doris,харесват ми килимите в Домко-но не знам как би станало закупуването им от там(предвид че не съм във Бг).
Аз бих сложила и нещо такова..(пак от там е),но е всеизвестен факт че аз си падам по сивото..пък и това не е моята спалня,и ще трябва да се допитвам до момата.

Съчетано със розов пуф,и нещо друго в този нюянс на розовото -би станало окей,но  за моят вкус

Да,  най-вероятно ще е космоса..Плаката с еднорога е малък за стената май..Пък и ако сме на тема "космос" сега,някой плакат със  планетрна или космическа тематика  може да взема..

# 432
Никой не казва да се махат щорите.
Навсякъде почти имам щори, но в 90 % от времето те стоят прибрани горе и се вижда малка ивичка от тях ( приличат на част от рамката на прозореца отдалеч), а без пердетата от страни ми е по-скоро празно

Последният килим много ми хареса, връзва се с врата/ щори/стени

# 433
И за мен килимът с пеперуди ще се впише перфектно.

# 434
Ми те домко внасят основно от белгия. Виж кой е производителя и си го намери.
В случай че девойката разбира се иска пеперудки, щото аз останах с други впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт