Спирала за мигли - тема №19

• 50 884
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Серумите все пак не си ги капеш в очите. Аз ползвам от доста време вече, имах някакво потъмняване на линията на миглите само от един продукт- Ревиталаш. На мен ми харесваше това.
Да си кажа- мразя Диор Overcurl. Егати непостоянната гад. Или ми подрежда миглите и изглежда естествено, или в ден като днешния, в който бързам разбира се, ми слепи миглите ужасно, наложи се да махам само спирала и като цяло се омазах до ушите. Голям ядец.

# 211
Е, как нещо ще променя цвят на ириса?
Моите очи са пъстри към кафяви.Когато ползвам някави червени/вишневи сенки или кафява спирала,очите ми стават по-зелени.Червеното неутрализира зеленото,но когато са един до друг двата цвята се поддсилват взаимно.Така съм чела.Навремето ползвах сини спирали,очите ми се променяха към тъмнокафяви.

# 212
Момичета здравейте! Никога не съм ползвала серуми, но като ви чета ми се иска да опитам. Да попитам обаче кога го слагате, вечер след махане на грима ли?

# 213
  • София
Аз слагам вечер преди лягане.

# 214
Биматопростът е лекарствен препарат, който се използва се в офталмологията за лечение на глаукома и други състояния, протичащи с високо кръвно налягане.
Това е разновидност на  хормон от групата на простагландините.Върви с доста странични ефекти,един от които промяна в оцветяването на ириса.Увеличават се нивата на меланин,което води до потъмняване на цвета на клепача и ириса.При светли очи се забелязва повече с появата на кафеви петна около зеницата.
p.s.при продължителна употреба може промените да са за постоянно.
/разбира се, както всякакви странични ефекти при използване на лекарствени препарати,не е задължително да се проявят,а е възможно!Само че на мен не ми се рискува! Thinking

Това в какъв смисъл го казваш? Обсъждахме серуми, които са предназначени за очи. Никой не препоръчва лекарства. Иначе това лекарство за глаукома има луди които си позволяват да го ползват не по предназначение, но всеки си носи последствията.

# 215
Благодаря за отзивите!И аз ще чакам впечатления за този Ревелаш.Само че,в състава му, дали го има този Биматопрост,който променя цвета на ириса?
Да, има го.
Биматопростът е лекарствен препарат, който се използва се в офталмологията за лечение на глаукома и други състояния, протичащи с високо кръвно налягане.
Това е разновидност на  хормон от групата на простагландините.Върви с доста странични ефекти,един от които промяна в оцветяването на ириса.Увеличават се нивата на меланин,което води до потъмняване на цвета на клепача и ириса.При светли очи се забелязва повече с появата на кафеви петна около зеницата.
p.s.при продължителна употреба може промените да са за постоянно.
/разбира се, както всякакви странични ефекти при използване на лекарствени препарати,не е задължително да се проявят,а е възможно!Само че на мен не ми се рискува! Thinking

Това в какъв смисъл го казваш? Обсъждахме серуми, които са предназначени за очи. Никой не препоръчва лекарства. Иначе това лекарство за глаукома има луди които си позволяват да го ползват не по предназначение, но всеки си носи последствията.
В състава на серума има Биматопрост,  затова го казва.

# 216
Не съм видяла. Извинявам се. Но дори и да го има ще е нещо минимално. Едно е да ползваш лекарство, с доза, друго е някакви стотни от лекарството....Така мисля. Но съм чувала, че много девойки ползват направо лекарството, поръчвайки го от разни индийски сайтове.

# 217
  • някъде под слънцето...
Имам доста светли очи.Повече от 10  години използвам  от обсъжданите серуми(преди това бяха само само с четка  на спирала Талика, Мавала, Белсислс ) и това не се е отразило на  цвета очите  или клепачите ми.
Всеки серум си има указания.Някои трябва да се ползват само месец
Други имат схема.В началото всяка вечер после максимум два пъти на седмица.
Трябва да се внимава да не влезе в окото.
Не допустимо примерно  да се ползват сутрин и вечер.
Всеки сам си преценя.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 18:48 от sl

# 218
  • Пловдив
А мнения за този серум на Мавала? Има ли ефект от него??
Ползвала съм продуктите за нокти и имаше страхотни резултати, та се чудя на това

Този и аз съм го ползвала,но ефекта е минимален и няма смисъл да се купува.

# 219
  • Пловдив
При мен Бонилаш даде страхотен резултат! Може следващият път да взема и Нано лаш.

# 220
  • Street of Dreams
Дзаак

# 221
Ох, това е най-най-най любимата ми спирала Heart Eyes Само дето, не съм я ползвала от години, защото тук спряха да я продават.

# 222
Ох, това е най-най-най любимата ми спирала Heart Eyes Само дето, не съм я ползвала от години, защото тук спряха да я продават.

В парфимо я имаше преди няколко месеца.

# 223
Еха OnDiNe Утрепа рибата😂. А дано е на късмет.

# 224
OnDine, моля те, покажи си по някое време миглите с нея. Толкова много е хвалена тук, да видя за какво поне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт