Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 77

• 44 173
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте! Нова съм във Вашата темичка. Идвам при Вас с "Надежда", тъй като имам 2 аборта зад гърба си. И тъй като се отказвам от конкуренцията им, която явно не могат да ми помогнат, реших да потърся пътя към мечтаното бебче в МБАЛ Надежда. Но съм страшно неориентирана тук. Като за начало бих се радвала ако ме насочите към кой лекар от болницата да се обърна, като първоначална консултация след всичко преживяно. Кои лекари следят рискови бременности. Също така има ли такива, които препоръчвате за серклаж, понеже явно третия път ще се наложи да се прави. Попаднах на групата за д-р Сигридов, но разбрах, че не преглежда в момента и има препоръчани доктори, които да го заместят, някои от които са именно тук в Надежда - д-р Генадиева, д-р Арабаджикова и д-р Павлова. Опитах да запазя час за някоя от трите през сайта, но нямат свободни часове, като д-р Арабаджикова дори не я видях. Какви са Ви отзивите за тях и как става въпросното записване за час? Благодаря Ви предварително!

# 526
Здравейте ,момичета ,днес дадох първа кръв за тъй нареченото лепило ,и съответно. 165 лв ,в сряда втора и в четвъртък трансфер ,Стаменов ще ги прави ,защото четох че няма да го има ,но Чапанова каза ,че ще е той ,на мен той никога не ми е пускал микробиология ,казал е само че няма да ги чака до 5 ден,ще бъдат на 3. ,пожелавам на всички успех ,вие сте прекрасни ,благодаря ,че ви има

# 527
  • София
Благодаря Ви момичета! Започнах Фемара-та и си записах час в събота - д-р Цветков ще е Simple Smile и много се надявам да успея да си задам въпросите.

Още едно питане - витамин D ми е малко под долната референтна стойност (пуснах изследване, тъй като чух от едно момиче на предишната пункция, че е важен показател) и се чудя какви добавки да си взема - в по-стари теми срещнах препоръка за Now Foods Витамин D-3 5000 IU. Какво бихте препоръчали?

# 528
  • София
Попаднах на групата за д-р Сигридов, но разбрах, че не преглежда в момента и има препоръчани доктори, които да го заместят, някои от които са именно тук в Надежда - д-р Генадиева, д-р Арабаджикова и д-р Павлова. Опитах да запазя час за някоя от трите през сайта, но нямат свободни часове, като д-р Арабаджикова дори не я видях. Какви са Ви отзивите за тях и как става въпросното записване за час? Благодаря Ви предварително!
Здравей Вероника,
можеш да се обадиш на тези телефони и да се опиташ да си запазиш час през кол центъра:
Кол център: 02 441 79 70, 0882 193 970, 0882 193 972, без почивен ден от 8:00 до 20:00 часа

Имай предвид, че може още да не са им излезли графиците за месец април, затова да ти показва системата, че няма свободни дати.

# 529
Аз взимам точно това Д и съм доволна

# 530
Здравейте момичета, цял ден не мога да си намеря място от притеснение и мисли. Вчера ми беше пункцията с резултат 8 я. Голяма радост беше, но след като ми се обадиха днес и ми казаха, че само 3 от тези 8 са се оплодили, съм малко притеснена дали изобщо ще се развият и ще стигнем до транфер. Другото, което ме изненада, е че 4 ще изчакат да утре, защото някой път на 2ри ден се разделяли на 2..

Вие имате ли опит или наблюдения в подобни ситуации? Чудя се какъв е шанса 3-чките да изкарат до 5 ден и дали изобщо да имам надежда за 4-те..

# 531
  • София
Шанса никой не може да го знае. Може да са много добри и да изкарат, може доктора да реши да не се чака до 5-ти ден. Може и някое от другите да навакса, но за съжаление може и нищо да не стане.
Тука е като игра на ролетка за съжаление.
При мен винаги да кажем от 10 ембриона, само 3-4 са стигали до 5-ти ден, като от тези 4 да кажем, 2 са със забележки. Но аз имам поликистоза и моите яйцеклетки не са перфектни, както и лек МФ имаме и то ...

# 532
  • Благоевград
Здравейте може ли да ми кажете колко време важат изледванията на серологията?Имам от 02.11.2019 дали ще ми ги признаят?

# 533
  • София
Важат 3 месеца и ще трябва да направите нови.
Нашите бяха от 22.11.19 и ни искаха нови за пункцията на 23.02.2020.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:10 от vtri

# 534
Да точно 3 месеца. На датата на трансфера видяха че мойте са изтекли преди 6 дни. И пак пусках нови.

# 535
Здравейте мили момичета. На някоя от вас случвало ли и се, когато се обади за стимулация в ден пьрви както уговорено, доктора да отсьства за повече от една седмица. В такьв случай проваля ли се стимулацията или има заместник? Много сьм отчаяна вече , че всичко се забавя. Вьв времето. Благодаря ви предварително.

# 536
На мен ми се е случвало да се обадя на 1ви ден да запиша час за спонтанен цикъл и са ми казвали, че няма как защото доктора ще отсъства. При д-р Стаменов съм. Попитах тогава някой не го ли замества и ми казаха не. Може и да зависи при кой д-р си.

# 537
Да, благодаря ти за отзива.В такьв случай другия месец изчакваш така ли?

# 538
При мен така се получи. Нека и някой друг се включи. Може би ако кажеш при кой доктор си ще ти кажат по-конкретно какво се случва в такива случаи. Blush

# 539
Имам подобен случай, отложих стимулацията за следващ месец, но и аз съм пациент на д - р Стаменов.

Общи условия

Активация на акаунт