Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 77

• 44 142
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
Ами на мен сега като ми каза Персенска да започнем стимулация с новия цикъл , дали ше ме запишат изобщо?

# 556
  • София
Аз съм с блокираща инжекция и в понеделник трябва да започвам стимулация. Надявам се да не ме върнат.. Confused

# 557
Момичета аз се чудя не по малко..ще правим ЗЕТ и вчера бях на преглед. Даде ми Фемара за овулацията и вторник съм на преглед. Според вас дали ще го отложат? Ако да, ще ги спирам тези лекарства.

А друг пил ли е Фемара преди ЗЕТ?

# 558
Вчера отидох да си запиша час за цветна снимка и ми казаха, че всичко което се води манипулация се отменя за следващите 10 дни.

# 559
  • София
Дали ще приемат пациентки за започване на стимулации сега, някой започнал тези дни?
Също така, ясно ли е кога ще отсъства д-р Стаменов?

# 560
Изпращам ви линк от сайта на болницата, ако ще ви даде някакмж яснота: https://www.m.nadezhda.bg/novini/-postrogi-predohranitelni-merki … bal-nadejda--674/

# 561
Дали ще приемат пациентки за започване на стимулации сега, някой започнал тези дни?
Също така, ясно ли е кога ще отсъства д-р Стаменов?

Няма да приемат пациентки за започване на стимулации до края на грипната епидемия Disappointed Relieved

# 562
  • Благоевград
Здравейте маже ли някой да ми каже как да се свържа с манипулационната?

# 563
Звъните на регистратура и молите да ви свържат.

# 564
  • София
Аз звънях на регистратурата. Такива като мен, които са с блокираща инжекция и трябва да започват стимулация няма да ги връщат. Т.е. при вече започнат процес си продължаваме.

# 565
А тези,които чакат цикъл за ЗЕТ на ец?защо да не направят трансфер 🤔

# 566
  • София
Колкото и гадно да звучи, аз ако съм пред процедура и мога да я отложа (тоест не е започнала), ще я отложа.
Бих замразила ембриони и не бих правила трансфер.

Бременна съм и си нямате представа колко съм притеснена.
Вируса не е познат, а особено в първия триместър може да е пагубен за плода.

Надали в БГ ще останат само 30-50 заразени, сигурно огромен процент ще се разболеят.
Повярвайте ми, няма никакъв смисъл от това притеснение. Аз лично ако можех, щях да си го спестя.
Когато правих трансфера миналата есен бая си мислих и се притеснявах за обикновения грип, който особено в 1-ви триместър може да предизвика аборт. За щастие не се разболях от него, но ето какво се случва сега ...
Sad

# 567
Брайда,мила,
Няма как да не се притесняваш,но се опитай да се абстрахираш от случващото се и запазиш максимално спокойствие сега,заради бебчо. Изолирай се максимално, спазвай хигиена,гледай филми,а не новини,слушай музика и скоро ще отмине и този вирус!
Всичко ще е наред с вас и ще си бременееш здрава и спокойна 🍀

# 568
  • София
Мерси много... Simple Smile
То за мен каквото има да става ще става, просто може вие да поотложите (ако е възможно), за да не сте в това положение.
Аз дори да се изолирам не живея сама..
вземам всички мерки но стреса е огромен, дори бебе шопинга не ме утешава ...!

# 569
  • София
Според вас има ли шанс за читава яйцеклетка при естрадиол 103 pg/ml, LH 6 mIU/ml, 2 фоликула по 17 мм, лигавица 8 мм и очаквана овулация понеделник-вторник? Пих Фемара и знам, че сваля естрадиола, но чак толкова... Обикновено без хапчета на този ден Е2 е поне 250, а LH над 10. Чакам да ми звъннат от клиниката, но май д-р Персенска ще се окаже права, че тези хапчета не са за мен. Sad

Общи условия

Активация на акаунт