Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 77

• 44 095
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Само удостоверението от болницата. Пътувах с мъжа ми, по пронцип нямаше проблеми на КПП-то, като видяха, пе е за лекар, веднага ни пуснаха. Някъде прочетох, че може на самата бележка да впишеш имената на придружител. Иначе в болницата не пуакат придружители.

# 631
Моят преглед е утре , но пътувахме тази вечер и на удостоверението от болницата ме помолиха да впиша данните на мъжа ми и да уточня, че е придружител.Нямахме никакви проблеми , погледнаха , че е за преглед и си ни пуснаха.Нямаше и колона от коли.

# 632
Marbellaa, къде вмъкнахте данните на съпруга Ви?

Моят преглед е утре , но пътувахме тази вечер и на удостоверението от болницата ме помолиха да впиша данните на мъжа ми и да уточня, че е придружител.Нямахме никакви проблеми , погледнаха , че е за преглед и си ни пуснаха.Нямаше и колона от коли.

# 633
Marbellaa, къде вмъкнахте данните на съпруга Ви?

Ами като изтеглите бланката както са обозначени полетата които данпопулните за себе си под тях копирах същото и попълних данните на мъжа ми и срещу името сложих “ -ПРИДРУЖИТЕЛ” .Това ми го казаха от болницата, тъй като казах , че ще шофира той и няма да съм сама.

# 634
  • София
Marbellaa, успех !

Аз пък все повече се чудя за чий *** ми е тоя онлайн профил, дето имам.
До тук имам точно едно ПКК /преди ЦС/, и една микробиология, качени там.
За 90% от изследванията се ходи на място.
Както и днес. От 1635 път успях да се свържа и да питам дали са ми готови резултатите за тромбофилии и кога ще ги качат онлайн. Тогава момичето, леко раздразнено, ми обясни, че няма да ги качат... И какво се оказа, те били готови още на 20.03, а аз стоя като идиот и чакам да ги видя в профила.
Добре че им се обадих.
И тръгнахме на пожар към клиниката.
Ама съм в София, а ако съм от друг град ?

Ама иначе още на първото посещение ти дават парола и с гордост ти обясняват, че можеш да си гледаш резултатите онлайн. Е какво да гледам ?!
С ММ е същото положение, за всичко ходим на място.

Наистина не виждам никакъв смисъл от тоя профил.
Доста се изнервих днес. За мене това е безумие, все пак ходя в една от най-известните клиники в България, а не в кварталния кабинет. И си плащам като поп, де. Егати тъпотията.

П.П. иначе в клиниката всичко е организирано много добре, в това спор няма. Ама пак беше пълно. Носете си маски, на място не дават.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 00:07 от rave

# 635
Някой може ли да ме ориентира какви са цените на цветна снимка на тръбите и на биопсия на тъкан от матката, че не знам как точно са написани в ценоразписа?

# 636
  • София
Здравейте момичета, имам чуденка и моля за мнение! На 12.03 правих имунологична биопсия на 20ти ден от цикъла. На 20.03 ми беше датата на цикъла, като предната нощ се събудих в 04:00 от много силни пмс болки, които обаче бяха различни. Обикновено ме болят яйчниците, а този път болката беше ниско долу в средата, като режеща. Както и да е, очаквах с болката да си дойде и цикъла, но като станах на 20ти нямаше нищо. И така цял ден, силна болка и липса на цикъл. На 21.03 т.е вчера започна кафеникаво зацапване и тъкмо да се засили и спря. И вече днес нямам никакъв цикъл. Дългичко стана, но съм в голяма чуденка какво аджеба се случва...Да добавя, че на прегледа дни преди биопсията се оказа, че доминантния фоликул е лутеинизирал, но въпреки това я правихме. Извинявам се отново за дългия ми пост ☺️
Това ми прилича на киста,  аз октомври бях така,  зацапа ми леко кафяво и това беше,  умрях от притеснение. Започнах противозачатъчни и следващия цикъл беше ок.
Да попитам,  ако искам да отида до лабораторията да си пусна тест,  след ЗЕТ съм, как се случват нещата,  реално няма да ме има в списъците на входа.

# 637
  • София
Alba Rosa, ЦС с упойка е 263 лв., а без - 180 лв.
Ако искаш диск със снимката - 20 лв.
За биопсията не знам.

kupu, аз вчера бях там също без час и нямаше проблем. Питат за какво си, проверяват списъка и ако те няма, просто те добавят.
Успех на теста ! Flowers Four Leaf Clover

# 638
Благодаря rave Blush

# 639
  • София
Много благодаря rave!

# 640
И аз имах киста мин.цикъл и отложих ЗЕТ. Днес ми е 10ти ден от новия мц и седя и се чудя дали ще ме прегледа Перси за кистата в това положение. А ми се иска в края на април да действаме със ЗЕТ,т.к.заповедта ми изтича май,а и съм 40+.
Не ми даде да пия противозачстъчни и нямам идея дали кистата я няма.

# 641
Devilche, и на мен на 2-ри ден от цикъла се видя киста. И вчера бях на 13-ти ден на проследяване на кистата. Не ми отказаха преглед.

# 642
  • София
Devilche, може за по голяма сигурност през втората половина на цикъла да пиеш дуфастон. Аз така направих сега,  понеже два месеца не се махаше кистата, даже реших да пия по 3 таблетки на ден и този път като отидох на втори ден я нямаше.

# 643
Защо ви притесняват кистите?
Аз забременях с поликистоза. Имах и сигурно все още имам по 8-9 на яйчник.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 14:49 от d.k

# 644
Благодаря ви,момичета 🙏🏼🍀 сега ще пробвам да запиша час за проследяване. Ако ме отрежат ще пия дуфастон.
Kupu, силно стиснати палци за мн положително чхг 🍀🤞
Притеснява ме,т.к.има съмнение за ендометриоза от една страна,а от др. т.к.по принцип не правя кисти наличието й не е препоръчително,т.к.може да унищожи ембрионите(лаишки казано),наред с миомите ми проблемите стават доста.
Последни ембриони са ми и не искам да рискувам с нещо,което мога да предотвратя.

Общи условия

Активация на акаунт